Jump to content

Featured Replies

Jel to,.. mogu ja da imam svog para...?? Posto ja imam,...valjda - ako se usudi sa mnom hoditi, .. . .

jao, kako cu da uzmem bolovanje na poslu koji jos nemam!!! odracu vas sve! idem da vezbam do telepa danas po mraku.  lol::

:party: prijavljujem se i ja ovoj blesavoj utrci...ako me primate:)...ali ja izgledam strasno tako da bi ipak zelela neku devojku za partnera zvizhd

i baj d vej...zasto novembar?...moze kraj septembra...ili oktobar....sto da cekamo kisu i hladnocu?

• Author

kako stvari stoje, ovo je spisak ljudi koji ce ucestvovati u ovoj nasoj trci. narastao je skoro do dvadeset, ako sam nekog zaboravio, neka vice, ima sanse da bude jubilarni prijavljeni :)

01. poletarac

02. Sunrise

03. rayuela

04. chivitli

05. spavac

06. marko petrovic

07. alley

08. rastko?

09. kika_vts

10. popara

11. omu

12. blueGIRL

13. Oh,my

14. nera

15. jovan

16. manja

17. marija

18. dixy

19. bane (moj stop partner do blistoka, ne boravi previse po netu, ali je od ljudi sto ne odustaju)

ono sto sad treba da uradimo je da se jedan dan u septembru sastanemo i ugovorimo okvirne datume, propozicije i sve ostalo. mislim da je doslo vreme i za neku akciju travelersa u beogradu (ili makar van ns-a :), pa bi mogli da uklopimo sve to sa nekom setnjom/klopom, na avali npr, ako ste za. eto, javljajte se sa idejama, pa se vidjamo :)

@dixy: mislim da ima ljudi koji imaju ispitne rokove, koji se zavrsavaju tek u oktobru. naravno, oko svega cemo se dogovoriti na sastanku - ko zna, mozda odmah krenemo :)

Ja odmah da javim kada ne mogu- od 14-16 sam u Pragu, a 25. imam strasno vazan ispit!  smartass

Bas sam zahtjevna!  :king:  :-D

I ja bih sad, ali bolje da prodje prvo oktobarski rok :)  Novembarski ce da se strpi zbog tog vikenda.

e, da to moze za vikend isla bih i ja... mislim da ne moze manje od 6 dana da traje cela expedicija.

sta kazu strucnjaci?

• Author

4 dana bi moglo, ako samo odete, zapljunete se, i vratite se :) za vikend, jedino ako se posluzite avionom :P

Meni je preostalo jos nekih 6 slobodnih dana za ovu godinu tako da bi molila drugare da se tacan dan polaska objavi minimum 10 dana unapred.

Meni bi najvise odgovaralo da je pocetak neka subota prepodne ili petak posle pet casova

a drugari i drugarice, da li vam je palo na pamet da ce satnica da se menja, pa ce mrak da pocne da pada oko 17h najkasnije :) i da ce verovatno da pada kisha non stop, i da bude srednje hladno =]

Ja znam ali mi ne smetaju takvi vremenski uslovi...

Da je leto i teperatura 35 ne bih isla. Nisam neki ljubitelj leta.

Meni sasvim odgovaraju hladniji vremenski uslovi, ali pretpostavljam da ce biti barem jedna relativno suncana sedmica, u toku 20 dana,  ja ne namjeravam da ostanem samo 4 dana.

Cemu onda sve, trka do istanbula je super, ali necu trku po istanbulu. Hocu da vidim i Sofiju kako treba, i jos neki grad, selo usput! Zato mi se i ide tako kasno, da nemam nikakvih obaveza.

Volim avanturu, ali hocu i da vidim, i cujem, i dozivim, pa makar i padala j....a kisa!

Nadam se da se niko nece osjetiti uvredjenim, posebno oni koji su vezani ... poslom, itd.

Ja ipak moram imati vizu, po koju moram barem 2 puta putovati do sarajeva, i trpiti ispade nekakvog retardiranog tipa na ulazu u ambasadu!

U osnovi parovi i treba da se formiraju prema srodnim planovima! 

Imam jos jednog potencijalnog zainteresovanog, radi se o mom (zenskom) partneru u do sada jedinoj autostoperskoj avanturi (Hrvatska).. Lepa je : ).

Da li ide sigurno ili ne znace do vremena kad se budemo sastali za konacan dogovor..

Eto..  :-D

Pa je li trka do tamo, ili do tamo i nazad?

Ako je i start i cilj u Beogradu, npr. - pa onda cu prvo pobjediti, pa onda ici uzivati!  :king:  :dance:

kao sto pise u naslovu- Rat (hitchhike) race do Istanbula! za posle je manje vazno, ostani ti dokle hoces.  :spot:

Pa dobro veseli ljudi...ajde sad da se dogovaramo kad ce se dogovaramo!!!..

UZIVO !!

( To ce morati iz nekoliko puta....sve mi se cini..)

Pa s obzirom da se svaki put napijemo kad se vidimo a pod uticajem alkohola dogovaranje malo teze ide...  :-D moracemo vishe puta da se nadjemo... ali ako se pre toga dogovorimo da ne upotrebljavamo alkohol ondak cemo se lako dogovoriti za nekih pola sata! Ma mi volimo da se sastajemo!!!

:-D

S obzirom da je poletarac postavio temu mislim da je na njemu i na ljudima koji su ovo osmislili zajedno sa njim da postave pravila!

:-D

nije uopste toliki problem u kishici i ladnoci, nego u kratkim danima. to je jedino sto se cini kao nezgodancija za celu ovu avanturu.

• Author

kraci dani jesu mala nezgodacija, ali sa svim tim cemo izaci na kraj, bar neki od nas, nadam se :)

mislim da bi stvarno trebalo odrzati neki sastanak u skorije vreme.? ? :gossip:

Pa kada? Ovaj vikend...  :happyyy: ili ...

Meni treba da znam barem dva dana unaprijed, jer do NS mi treba barem 5 sati