Jump to content

Featured Replies

Tek sam sad video post.  :maddd:

PRIJAVLJUJEM SE i ja.  :banana:

Odgovara termin izmedju 15.10. i 31.12.

Ako bude kise ... bugarsko-kineski kisobrani su mnogo jeftiniji od srpsko-kineske handmade produkcije.  ::crazy:

p.s. Ako je neko za turneju do Adane, Mersina, Iskenderuna ili Latakije neka se javi, posluzice vreme za kupanjac, suncanje i  :pivoooo:serenade

Ponavljam da je voz od Stambola do Adane -uan vej tiket- oko 12e sa popustom na nase indekse  :dance: (ako nemate index ponesite zdravstvenu, partijsku knjizicu, iz biblioteke...). Tako je barem bilo pre mesec dana.  klanj::

A u Novom Sadu je sastanak... ahaaa..

Pa, 'ajde, deco, kadgod.. Hocemo sad u nedelju, 10? Ili sledeceg vikenda? Ili u medjuvremenu, meni se rok zavrsava, pa sam dzabalebaros (a to sam bila i za vreme istog), tako da mi odgovara bilo koji dan..

• Author

sto se tice adane - kakav crni voz te spopao, crni djoro :)

stop po turskoj kad se izadje iz istanbula je takva milina da joj ravne nema.

Meni je svejedno da li je Beograd ili Novi Sad, jedino sto u NS imam gdje da spavam.

I definitivno sam za ovaj vikend, please :cry22:  pijjj

Za DJORU - ja sam apsolutno zainteresovana, sto vise stvari, ljudi, gradova\sela

vidim, to bolje.  ::arabia:  :party:  :-D

Ja sam zainteresovana za dalji stop po Turskoj a josh kad se spomene more... ajaaaoooo  :dance:

a u novembru cu imati vremena malko duze... iskreno se nadam pa cemo moci da lootamo!

Sta kazete za npr. drugi vikend u novembru. To je petak 10.11.

Tog dana da se krene. Ili mozda dan ranije!

:-D

A mozda je bolji prvi novembarski vikend, 10. mi pocinje rok, nadam se poslednji.  :-D

Htedoh da pitam, koja bi pravila vazila za mene i Kiku, posto mi genetski imamo 240-320 km prednosti u odnosu na vasu polaznu tacku?

ja sam isto za prvi vikend u novembru.  :blob: Slobodan mi je ceo, ne radim tu subotu.

A, koja bi pravila vazila za mene i Kiku, posto mi genetski imamo 240-320 km prednosti u odnosu na vasu polaznu tacku?

Prvo za Beograd..

Da da Omu ... idemo i mi za BG ... isto ko ovi iz NSa sto ce prvo doci u BG!  Trka mora da bude postena ... samo kako cemo znati da su svi bas stopirali i ko je prvi stigo? Moramo da uvedemo neka pravila? Kontrolne tacke? Sudije?

PS: I meni odgovara prvi vikend novembra!

• Author

predlazem da sastanak bude sledeceg vikenda, 16-17.,  u novom sadu, petak ili subotu, neko pristojno vreme, 6 ili 7 popodne. sta kazete?

inace, sto se tice kontrole, mislim da je stop najbrzi nacin transporta, ako izuzmete avion, pogotovo sto ce neko od nas buyuk sigurno imati i srece :) a zamisli samo, neko krene vozom ili busom i shvati da je opet stigao kasnije od stopera, pa taj neko bi morao neki harikiri da izvrsi, pa sve i da ima toliko japanskog nasledja da mu je askurdjel jednom bio u japanu

Ja nazalost ne mogu tada :cryy:

ALI nema veze  :-D  sto se mene tice, vi se lijepo dogovorite i SUPER provedite,

a sa onim ko bude najvise znao o dogovorima ja se nadjem oko 1. oktobra!

Meni nije vazno ko ce da mi bude partner, s obzirom da se ne znamo...

ko bude spreman najvise da rizikuje  ::crazy:  :spot:

Da da Omu ... idemo i mi za BG ... isto ko ovi iz NSa sto ce prvo doci u BG!? Trka mora da bude postena ... samo kako cemo znati da su svi bas stopirali i ko je prvi stigo? Moramo da uvedemo neka pravila? Kontrolne tacke? Sudije?

PS: I meni odgovara prvi vikend novembra!

Ma lepo su rekli, nek ide ko kako hoce, sta ako ustopiramo avion ili neki helikopter... (to bi, Kiko, mogao ti da sredis  :wink:)

sto se tice adane - kakav crni voz te spopao, crni djoro :)

stop po turskoj kad se izadje iz istanbula je takva milina da joj ravne nema.

Pa velika je razdaljina i ne verujem da se stopom moze preci za nekih 20-ak ati, koliko putuje voz, a ako stop traje par dana, vise ces potrositi na pivo, jogurt, burek...  :pij:

Nikad nisam stopiro u tom delu Turske.

Subota je meni perfect. Nedelju sam kanda zauzet do nekih vecernjih sati.

Da, samo prvi vikend oktobra necu ama bas moci. Ali sumnjam da cemo da se organizujemo za tada, tako da je sve OK.

Ah, da mozda cu putovati i do Hungarije krajem oktobra ili pocetkom novembra, ali to je one day trip, isto ce biti neki weekend, i posle toga sam 113.83% VA? <krez kez>  ::crazy:

Drage kolege i koleginice putnici,

s` obzirom da je nase planirano takmicenje pomalo zaboravljeno kolega chivitli i ja dosli smo na ideju da ga proglasimo izgubljenim. Videvsi da su ove prethodne dve nedelje posvecene prisecanjem na izgubljene slatkise, igracke i ... mozda ce se neko prisetiti i ovog putesestvija.

Ljudi sastanak!!!!? :gossip:

Dajte ljudi, sta ste se ucutali, ja sam jos uvijek za ovo putesestvije,

nazalost danas odoh u Prag, pa necu moci doci na sastanak, ali

ja cu lako ako se vi svi dogovorite!

Samo ti uzivaj u Pragu a mi cemo se sastati ovih dana. Ne mora to biti ovaj vikend vec bilo koji drugi i dogovoricemo se kako sta kad gde ... sve ce biti pushteno na forum i svi ce sve saznati. Kome sta ne bude jasno moze da pokusha da se obrati ljudima zaduzenim za ovde kao probleme  :-D a da li ce dobiti odgovor...  :ang:

Ma sve ce vam biti jasno... samo se strpite!

Ja sam i dalje za, ali mi se sve cini da entuzijazam opada.. Nisam bila u prilici da proverim novo postove do danas, a sad vidim da ih i nije bilo :lol:.. Pa, ljudi?

Pa i ja sam zainteresovan za ovu akciju! Samo da li bi mogao neko da mi kazhe koliko bi to sve kostalo, vize i osnovno, jer sam totalno dekintiran usled letosnjih incidenata koji su se extendovali neplanirano  :-D

I'm in race, i'm in race!