Jump to content

Featured Replies

Posted

po struci sam med. tehnicar sa velikim iskustvom.iako jako mlad! tek mi je 26 leta! ;D a i fax privodim kraju pa ako ne iskrsne neki posao sa faxom sto je ruku na srce malo verovatno otpalio bih negde.predlozi sugestije.....

Ne znam sta tacno kontas...da se bacis na kruzere tvoja struka  je prilicno dobro placena a uz to obidjes svet uzduz I popreko(bar sam ga ja obisao radom na istim)

• Author

u principu otvoren sam za sve kombinacije!i rad na kopnu u duzem intervalu i kruz farijantu.aj ispisi mi pojedinosti tog tvog putesestvija.nisam znao da na brodu uopste traze med radnike!!!!

Svaki brod ima manju ambulantu a veci brodovi prave male mini klinike opremljene da mogu odraditi I manje operacije u hitnim slucajevima helikopter kupi bolesnika...

Radi se 8-10h dnevno ali si na pozivu 24h dnevno u slucaju neceg hitnog...na nekim brodovima je medicinsko osoblje takodje obuhvaceno Zero tolerance uredbom...sto znaci 0% alkohola u krvi u svakom trenutku...

Ja sam u foto labu tako da ne znam vise detalja al se mogu raspitati...sto se fotki od kojekuda tice nadji moj profil na FB

• Author

bio bih zahvalan na detaljima.a sto se fb profila tice kako je ime i prezime?sta racunas pod tim dobro placena?

pa pod dobro placena podrazumevam sve preko 2500$...neko ce reci da u srbiji zaradi vise...ne verujem bas...na brodu nema troskova zivota osim za alkohol...tako da tih 2500 manje vise ostaje u dzepu...a uz to plata je uredna I nikad niko nije dobio otkaz bez debelog razloga(ono doso pjan na brod, donio travu na isti, maltretirao nekog) I da je jos potom jurio za platu...kompanija placa sve letove, transfere I sl...

E da ovde se promocija dobija zaslugom I pokazanim znanjem..a ne vezama....njih ne interesuje diploma nego da li znas da radis...

Fb Zeljko Rogic...

• Author

kad se krece??????? ;D salu na stranu tih 2500 zvuci zaista primamljivo.svaka cast toj gospodi koja uspeju da to zarade ali ja mislim da i sa faxom nebih mogao da preguram 600-700 eura.pa u psihijatrijskoj bolnici sam uzimao 450 sto se racuna u jako  dobro placeno.sa alokoholom nije problem, a znanja bogu hvala imam.jel tesko upasti?

Italijani navodno dobro placaju ljude tvoje struke. Koliko tacno ne znam, ali znam za nekoliko ljudi iz Novog Sada (tacnije zena) koje su otisle u Italiju da rade kao medicinske sestre.

• Author

raspitao se ja.... prvo lakse je naici na ratka mladica licno nego otici puno prevaranta koji prodaju maglu barem ovde u nisu... a i kad odes nije neka para za njihov standard ako se ne varam nesto preko 1000 eura a radis u nekoj zabiti 50km od civilizacije rodjak je otisao tako i nije bas odudevljen sve u svemu....

Ja sam čula da su medicinsku tehničari i medicinske sestre prilično traženi u Australiji, ali stvarno nemam preciznije unformacije gde bi mogao da se raspitaš o tome... možda da probaš da nađeš neki sajt njihovog ministarstva zdavlja ili nešto slično.

• 1 year later...

Ako jos nisi zapalio negdje, i USA i kanada traze medicinare na sve strane. Moras proci njihovu obuku (oko 6 mjeseci, sve placeno) a posle toga raids bez problema. Mozes cak srediti i imigraciju, da dobijes drzavljanstvo te zemlje. Pogledaj na sajtovima njihovih ambasada, mislim da neces imati problema da nadjes posao. :)