Jump to content

Featured Replies

Posted

Idem do Zagreba u petak 2. jula, a vracam se u pon 5. ili uto 6. jula. Moguce je i da, umesto za Zg, odem direktno do Krskog (Slovenija). Enivej, ide li neko u tom pravcu? Polazak iz Ns, Bg ili negde izmedju :)

• Author

Ja sam mislio busom iz NS u petak pre podne, ukoliko se ne javi neko ko ide autom, pa da podelimo troskove. Odakle stopiras i da li ti treba drustvo?:)

Iz Novog Sada, ako sve bude po planu krenula bih rano pre podne, Jos razmisljam da li da idem ka Beogradu ili preko Ruma, pitacu jos ljude za koje znam da su cesto isli na ovoj relaciji stopom. A sto se tice drustva, buduci da idem sama drustvo je dobrodoslo :)

Majo nemoj da idesh na Rumu pa na autoput, bolje idi do Stare Pazove pa odatle izadji na autoput. Tu ti je naplatna blizu a inace od Rume i Mitrovice je katastrofa stopirati

Voja je letos isao na Rumu, a posle toga nikog ne pitah, hvala na savetu u svakom  slucaju :tt:

• 1 month later...

u septembru sarajevo, zagreb 3-4 dana

kolima ili busom neko zainteresovan???  klanj::

• Author

I ja planiram uskoro do Zg. Mislim da treba da postavis novi post, jer u naslovu ovog stoji 2. jul, datum koji je prosao.