Jump to content

Featured Replies

Uskoro bi trebalo da putujem do barselone. Zbog razlike u ceni koja se pojavljuje na nasim sajtovima za vueling letove, gledala sam da kupim direktno preko njihovog sajta. I to mi izgleda povoljnije da kupim dva odvojena pravca(ne kao povratnu)od bg do barse i posebno za povratak od barse do budimpeste? Da li je to ok? I da li su ukljucene i aerodromske i sve ostale takse u cenu koju vidim na njihom originalnom sajtu? Ako treba da doplatim na svakom aerodromu i taksu,onda cu kupiti preko nasih posrednickih agencija gde je valjda sve uracunato. 

2 hours ago, Tanja Manja said:

Hvala, a da li ste popunjavali imena sa ć ili c?

u dnu pasosa imas alfabet kojim je "pravilno" ispisano tvoje ime sa onim strelicama

12 hours ago, Tanja Manja said:

A ja sam vec popunila sa ć!!! Da li ce biti problema?

Ah, 90% da nece , u principu meni nisu pravili problem ni za drugo slovo, ali uvek mozes da naletis na nekog ko se striktno drzi pravila

• 6 months later...

Vidim je malo zamrla tema ali samo jednu stvar da dodam- ja sam idiot na check in zakasnila u oba pravca. I ovde i tamo su mi izasli u susret tako da imam super iskustva :smile: 

• 1 year later...

skoro putovah vuelingom (povratna bec-malaga 2 centa) pa htedoh samo da napomenem da se doplacuje sediste (5e). eto.

Ma, zezaju.

Hoćeš da se četiraš, ne može random sedište, već da platiš. Fora, hvataju za lovu, sačekaš koji sat, pa pokušaš ponovo. Check-in može 7 dana pre leta.

• 3 months later...
On 8/1/2016 at 8:27 AM, Tanja Manja said:

Hvala, a da li ste popunjavali imena sa ć ili c?

Tanja Manja, da li ste imali problema na aerodromu radi slova "ć" umjesto "c"?

• 6 months later...

Ja sam putovala sa njima, i bas bila zabrinuta zbog svih komentara.

Konktentno nas let je bio fantastican i bez ilakvih problema,imali smo kanjenje od oko 20 minuta, ali sve ostalo zaista ok.

Avion je jako prostran,za razliku od naseg Avio leta, sto se mene tice stvarno fino iskustvo.

Just now, Danijela22 said:

Ja sam putovala sa njima, i bas bila zabrinuta zbog svih komentara.

Konktentno nas let je bio fantastican i bez ikakvih problema,imali smo kanjenje od oko 20 minuta, ali sve ostalo zaista ok.

Avion je jako prostran,za razliku od naseg Avio leta, sto se mene tice stvarno fino iskustvo.