Jump to content

zapadna, istocna, bliski istok gde god i kako god ne pravim pitanje!!!!

Featured Replies

• Author

pa bice oko 10 jevreja.ocekujemo bukiranje u utorak kako je najavio ivica.procackaj malo po netu cene goriva po turskoj ako te ne mrzi a i jacu posto mi je to nepoznato.pozz

• Author

interesuje me to jel pravim planove ako je moguce da u turskoj uopste ne sipamo gorivo ako je moguce posto sam cuo da je skupo.

Jeste, najskuplje gorivo u Evropi. Ako mozes, izbegni da tamo sipas.

da, i ja sam nasao da je negde oko 1.90 e, a na drugom mestu 1.75e, prosto ne mogu da verujem.....

ali, kazu da je u Bugarskoj cena kao kod nas, mozda mozemo tamo da se natankamo max, pa mozda samo malo zatreba vama za povratak.....

sto se tice hostela..... jbg, zeznuo nas Soho, nije 'teo da nas ceka.....

ja sam spreman da bukiram u utorak, samo da jos vidimo KOJI.....

ova 2 Darkova nemaju parking......  :shockkk:

a i ne verujem da cemo sad naci 4-bed dorm za 10e ili ispod..... pre 6-bed, pa da vidimo sta ce reci Boris i Nikola..... ili opet ostaje ta varijanta sa 2 latino-curice....... za mene......  :party:

pogledajte ove>

sa parkingom>

http://www.chillouthostelcafe.com/  6-bed 11e

http://www.hostelbookers.com/property/index.cfm?fuseaction=accommodation.search&isdynamic=1&strsearchby=destination&straccommodationtype=hostels&intdestinationid=1097&strdestination=istanbul&strdestinationparent=&intnights=3&intpeople=1&dtearrival=17/08/2010&fromPropertyNameSearch=0&intpropertyid=44214        6-bed 11.46e

http://www.hostelbookers.com/property/index.cfm?fuseaction=accommodation.search&isdynamic=1&strsearchby=destination&straccommodationtype=hostels&intdestinationid=1097&strdestination=istanbul&strdestinationparent=&intnights=3&intpeople=1&dtearrival=17/08/2010&fromPropertyNameSearch=0&intpropertyid=2092          6-bed 12e

i ja licno glasam za ovaj>>>

http://www.hostelbookers.com/property/index.cfm?fuseaction=accommodation.search&isdynamic=1&strsearchby=destination&straccommodationtype=hostels&intdestinationid=1097&strdestination=istanbul&strdestinationparent=&intnights=3&intpeople=1&dtearrival=17/08/2010&fromPropertyNameSearch=0&intpropertyid=58549        6-bed apartman    11e

a ima i "dorucak"...... ako je to tipican turski dorucak, onda za one sa vecim apetitom to nece biti dovoljno.....

ali, to je samo moje misljenje......

ok, vracamo se na pocetak!

dakle, tema - Hostel>

moj glas - Topdeck, i da - nalazi se u starom delu grada, suvi centar, Plava dzamija, Aja Sofija......

ili, da probam da posaljem mejl na ova 2, pa da ih fino pitam sta bismo mogli da uradimo s kolima 3 dana....

pozzz.....

• Author

nadam se da cemo moci to da izvedemo.posto kroz tursku prolazimo nepunih 500 km tesko da moze da nas pokrpi boca natankana u bugarskoj.tako da ostaju dve varijante: da lovimo lpg pumpe sa nekom normalnom cenom po istanbulu ili da tu deonicu kad nam nestane plin prodjemo sa benzinom sipanim u bugarskoj.tocemo vec videti u hodu.a cene goriva su im drakonske!

sto se hostala tice apsolutno mi je svejedno a i tvoj predlog je ok tako da nebi bilo lose da svima posaljes mail po pitanju auta i nekog eventualnog popusta za grupu.

toliko od mena za ovaj put.

Sta god da radis, samo pozuri, posto do sledece nedelje verovatno nece biti mestima ni u ovim hostelima...

• Author

slazem se sa ogijem u potpunosti.tako da cemo morati da spavamo u mom auta.ali nista zato to cu vam naplatiti kao 4 krevetni dorm!!!!! :banana:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Celodnevni parking  kosta od  30 do 40 TL......sto mu dodje od 15 do 20e (1 TL = 0.51e).

Ispred Ataturk aerodroma u Istambulu postoji parking sa 7000 mesta i cena za 4 dana iznosi 69 TL ili 35e. Aerodrom je udaljen od Aya Sophia-je 20km.

oki, momci, ne brinite, u utorak ce sve biti reseno. nismo valjda bas toliki baksuzi....  :P

onda, jel smo se sloziti za 6-bed dorm + latinjanke, ako se to tako kaze?

topdeck ili chillout, mada mi sad ovaj CHILLOUT zvuci i izgleda bolje???  dobro, jel moze chill ??? jel moze, jel moze ???  glasajte............ S A D !!!!!!!!!!!!!

e nemojte posle da SAMO ja budem kriv ako nesto ne bude OK....

dakle, jos jednom, dajte vase predloge za hostel i cenu, pa da zakljucimo bar tu temu....

a o gorivu ce brinuti Darko, mislim da je nase samo da damo parice, tj, evrice......

p. s. poslao sam mejl Fatmi da proveri cene goriva i da javi.....

Edi, mislim da je bolje dati evro vise u hostelu za FREE parking, jos je bolje jer nam je tu blizu i pred ocima.... 3 x 1 x 4 = 12e, za cetiri dana, sto je - slozices se - povoljnije od tvoje ponude......  123

selamlar.....

d

• Author

to je previse za parking i sto kaze ivica nijer pred ocima nego bogu iza nogu meni je i ovako malo zent za auto a da ostavim tako negde pa verovatno bi celo vreme bio pored njega.mislim da je bolje sto kaze ivica naci hostel sa parkingom nego pucati te pare jer ipak nije malo.meni je stvarno nebitno moze taj 6 krevetni dorm sto se tebi svidja samo brzo!!!!!!

@ edi: ka istanbulu mislim da nije strasno krecem odmoran odavde pa mi se cini da nece biti problema.a na kraju krajeva ako zagusti tu je parking...

a na ovamo ce vec biti cupavo pa cu zapisati brojeva nekih guest house-a u staroj zagori koja nam je na pola puta.a i kazu da je jako lep grad.

Mislim da je izgled i luxuz smestaja nebitan, samo da imam gde da spustim stvari. Dajte to sutra da se rezervise da ne razmisljamo.

• Author

ivice kao sto vidis nismo probiraci neka bude taj chill out prema tome intrenet u ruke i nabavi nam krov nad glavom jos sutra!batali utorak ako moze!

pa verovatno bi celo vreme bio pored njega.

me like  :hihi:

oki, al ste navrli, vazi, sredicu to koliko jos sutra.....

bice def. jedan od ova 2, a mozda i neki treci, kako god, imacemo gde da spavamo......

a kao alternativa - tu su uvek klupice na Taksimu.....  lol::

@ Eddie / nemoj da se brines sto si propustio "sustinu" price oko hostela i parkinga..... don't worry, stay happy....

i, nama treba pametnih, 4 glave bolje misle nego 3, 2, 1...... valjda je to tako.....

pozzz....

zvizhd    skoro da jesmo.....

proverio sam najpre za parking, ovi jedni "imaju" parking tako sto parkiras kola na putu, tj. trotoaru, a taj free parking im je preko puta i kosta 12.5e / dan...

ovi drugi imaju parking, al jos mi gospodjica Jasemin nije napisala FREE krupnim slovima, pa sam pitao ponovo.... da ne bude "skuplja dara nego mera".....

i da, sad me zezaju da ne mogu da bukiram 4 kreveta u 6-krevetnoj spavaonici, vec da moram celu sobu, a mogu da spavam i na jednom krevetu, ako hocu..... sto je bez veze.......

ali, poslao sam na obe adrese jos jedan mejl, treptao sam okicama i rekao da smo mi ekipa novinara iz Srbije, da su nam urednici dali low budget, i da nam je svaki evro vazan.....

ocekujem potvrdu koliko jos veceras, eventualno sutra - ali, krov nad glavom ce biti....

pokusavam sad da nadjem gde sam pitao Ogija da izvesti za Nikolin status, a on me iskulirao......

vidim da ces ti da spavas na podu!!!!

odjavljujem se....

• Author

more nemoj oni da se preve mutavi!!!!!!!!!!!!!!!  :psuje: to ispada 17 eura za nocenje za te pare cemo da uzmemo dvokrevetnu sobu u hotelu!!!!!

pa da vidimo sta ce reci Boris i Nikola.....

evo ga!!!!

Ogi nam je jedina veza sa Nikolom, a Boris opet kulira......

tako da je cifra jos uvek 4........

i pitanje je momenta kad ce da nam potvrde ---- takodje, pokusavam da bukiram direktno preko hostela, mejlom, da izbegnem davanje depozita..... just in case......

@ Dare>

ne brini, ni cena preko 11e, rekli smo da je taj 1 za "parking".......

htedoh reci, CENTA, naravno, a sad ne mogu da modifikujem post......  izgubila mi se ta opcija.......

• Author

ma goni ih u p.... ako nece postoje garaze platis i miran si!samo molim te da zavrsavamo.ko je tu, tu je ako se neko pridruzi pridruzio se ako ne  originalna postava.