Jump to content

zapadna, istocna, bliski istok gde god i kako god ne pravim pitanje!!!!

Featured Replies

Bas tako, bukiraj za 4, a za ostale cemo naknadno ako bude moglo, ako ne, nesto cemo da iskombinujemo.

BUKIRANO!!!

tj, sredjeno...... cekam jos potvrdu na mejl.......

inace, njihov parking nije FREE, vec je 7.5e po danu, ali - smislicemo na licu mesta sta cemo s kolima, mora da mozemo da ih ostavimo negde na ulici kod hostela, pogotovo sto je to manja ulica sa valjda manje saobracaja......

kako smo rekli - 3 noci, 4 momka, tj. mi.....

pozzz...

Koji smestaj je u pitanju? A za parking cemo lako, iscenjkacemo se na licu mesta.

Hi...

the price is totally correct :))

I am confirming for 4 people for 6 people dorm ...

pls send me an e-mail about your estimated arrival time for coming to the hostel...

Cheers :)

Yasemin

Chillout Hostel & Cafe

Address: Istiklal St. Balyoz St. No: 3A Asmalimescid Taksim / ISTANBUL TURKEY - Google Map

Phone: +90 212 249 47 84

Web: www.chillouthostelcafe.com

Email: [email protected]

evo, i zvanicno je potvrdjeno, Chillout hostel, imate i link za sajt pa mozete da se upoznate....    smartass

cena je ostala na 11e/noc/osoba, i oni su nas pustili u 6-bed dorm iako nas je samo cetvoro..... pametni ljudi, kao da je tesko prodati jos nekom 2 kreveta..... nekim latino curama, once again.....

oki, mislim da smo resili glavni problem, a kola cemo da parkiramo na krov, ako treba..... nema nista da im fali.....

p. s. @ Darko, gde se odrzava Nishwille - na tvrdjavi? upravo sam saznao da ce poslednje veceri 15. VIII nastupiti moja omiljena etno/pop grupa, pa mozda ja dodjem i dan ranije.....

pozzz.....

hvala,

moram prvo da proverim da li je to bas ta moja omiljena grupa, pa ako jeste, eto mene.....

pozzzz......

Posto sa press karticama moze posteno da se ustedi, ja mogu da nabavim pravu iz Novosti, ali nema poente ako nemamo iste. Dakle odradio sam jednu verziju, koristio sam template sa foruma ovde, doduse na makedosnkom je bio original pa sam prevodio, ako nemate nikakve zamerke da vam posaljem, da ubacite slike, potpisete i da plastificirate.

previewb.th.jpg

I radi vece uverljivosti, preko slika mozemo da zalepimo zig sa markice za prevoz. Edi moze da nabavi zigove, tako da Amon, treba da se nadjemo ovih dana da mi das sliku, a ti Dare, vidi nekako da nadjes zig, ako ne mzoes, da nesto organizujemo.

• Author

i ja sam to napisao  ivici na topicu za kartice, i vidas muka je  sto i on takodje ima originalnu pa je tvoja ideja skroz ok.ali imam jednu zamerku.kako da se predstavljamo kao novinari iz makedonije sa srpskim pasosima?posto na tim karticama obicno ima i broj pasosa ili drugog dokumenta radi verodostojnosti.ili da odradimo te makedonske a da se pravimo blesavi ako nam traze pasos?doduse pitanje je i koliko turci razlikuju makedoniju i srbiju uvek moze da se pusti prica ako pritisnu da je to u stvari isto.

Pa promenio sam. Nema vise nista vezano za Makodoniju. Pogledaj sliku

doduse na makedosnkom je bio original pa sam prevodio

каже лепо човек да је "превео", али изгледа да си ти синоћ много учио, па си се и преучио....

иначе, слажем се са овом идејом, али - опет мислим да је боље да идемо као 2 пара - 2 редакције, новинар + фотограф, тешко да ће "прогутати" причу да је нас 4-ца потребно да напише репортажу о Стамболу..... чуј, "напише".....

такође, на тим картицама не треба да стоји број пасоша, можда само матични, али ни он није обавезан - име, презиме, ОБАВЕЗНО број легитимације, редакција и период колико важи..... а може и гсп холограм ради уверљивости......

ако правимо овде за све, Дарко може да пошаље фотку мејлом, а Амон, тј. ја може да се нађе са Огијем и Едијем у току недеље....

позз.....

п. с. нико тамо не легитимише новинаре, не тражи пасош и слично - покажеш картицу и кажеш хвала......

Amon, saljem ti broj na pp, pa se javi ovih dana da mi doneses sliku i zig ako imas, ako nemas, naci ce Edi. Dare, oces da ti saljem ili ces da posaljes sliku?

• Author

malo mi je zgodnije da ti posaljem sliku. nemam nikog ko bi to mogao da mi odradi.samo mi reci digitalnu mailom ili klasicnu fotku kao za lk?

Obicnu sliku, kao za licnu. Saljem ti adresu na PP, ili me nazovi ako saljes po nekome.

....... Dekretom su u Istanbulu ukinute kante za đubre i kontejneri jer je to bilo idealno mesto za postavljanje bombi. Sada đubretari rade 24h, tako da nemojte da vas je sramota da rkate đubre po sred ulice. Čak će vam đubretari biti zahvalni na tome, umesto da npr. limenku stavite u neki skroviti ugao. Tako da, pojedete kebab i papir fiju po sred ulice.

ма, смислили су до сад нешто, ипак је то било пре две године.....

не бацају бише бомбе по Стамболу.....  :shockkk:

Ide i Nikola, sutra uzima avionsku, a vraca se sa nama kolima, sto nam smanjuje troskove prevoza za nazad  8-) Rekao sam mu da smo 17og oko 10 ujutru u IStanbulu, tako da on juri neki polazak da stigne u isto vreme. Amon, rezervisi mesto  :)

UZeo je kartu, oko 18h je u Istanbulu. Dare, jel si poslao sliku?

• Author

care imam jednu bas kao za lk ali to je jos iz II god srednje ne licim na sebe.mislim da je malo bezveze da nju lepimo, sta ti mislis?alternativa je da se slikam posto drugu nemam.jer hoces da ti posaljem postom ili busom.ako hoces postom posalji mi adresu na fb.pozz

Bolje se slikaj, posto ova kartica kao vazi godinu dana :) Poslao sam ti vec adresu na PP, ovde na KPS