Jump to content

zapadna, istocna, bliski istok gde god i kako god ne pravim pitanje!!!!

Featured Replies

Na dobrom sam putu da nam nadjem i vodica dok smo tamo da ne gubimo mnogo vremena na lutanje. Javicu vam detalje. Inace jos jedan drugar je zainteresovan da ide sa nama, naravno svojim prevozom, posto mesta u kolima nema, ali za njega cu vam javiti za koji dan.

divno,  pa mi onda da napravimo ekskurziju!!!!

ok, hajde vidi pa mozda da povezemo tog treceg drugara i Borisa, ako on ostane neodlucan....

sta je s njim sto se tice hostela? jel ga cekamo da potvrdi ili da se mi bukiramo???

pozzz.....

Bukiraj ti za nas 4-oricu pa cemo lako da ubacimo Borisa i njega naknadno. On je na putu, vraca se sledece nedelje, pa da ne cekamo.

hej, kod mene je havarija na poslu ipak cu znati definitivno oko 28-og jula. jutros sam otisao u 7h na posao a vratio se malo pre!!! jebem ti i promenu cena goriva...sto vise ne presusi/!!! :psuje:

bukirajte Vi za Vas cetvoro a za nas dvojicu cemo naknadno. uh ajd da se pokupim ja posle ovakvog dana...

:bang:

Sredio sam vodica, gospodin Bashar Cakmak, nadam se da nece ispaliti. Njegove usluge su dzabe i inace mu je hobi kuvanje, tako da ako budemo dobri mozda nas casti i jednom Turskom vecerom ;)

ha, ha, bas fino.... bicemo dobri.....

a jel si ga "bukirao" za sve dane???

inače, imam i ja vodiče  ;)

jedna cura koju sam ja vodao ovde po BG-u...

pa onaj momak koji nam je davao sobe po 15e - e to je posebna priča - on svake srede ogranizuje u tom stanu druženje kaučsurfera -  inace je šef kuhinje, takodje sprema klopu, ali poenta je da i gosti stranci spreme nesto "svoje", tj. domaće.... pokušao sam da mu objasnim da su sarme i musake više turske nego naše, ali - on navalio.... tako da sam mu obećao palačinke!!!! nadam se da ćete se svi složiti sa ovim iznenadnim eventom....

pa ima i jedan "naš" čovek dole, samo ako bude 'available'.... (:

ok, onda bukiramo SOHO za četvoro, 3 dana, o Boris & Ogi's friend neka se snađu....

šalim se, nadam se da ćemo smisliti nešto i za vas momci....

ok, pozdrav...

(sad kad smo sredili smeštaj, mislim da je vreme da od sledećeg posta krenemo sa spiskom stvari KOJE TREBA DA VIDIMO/URADIMO u Stambolu....)

Odlicno, i ja sam nasao jos jednog lika koji bi nam pokazao grad. Sto se mene tice, mislim da Aja Sofija i Plava Dzamija ne mogu da se propuste, a i preporucili su mi krstarenje Bosforom, kazu da nije skupo.

divno, sad samo da ih pravilno rasporedimo, da se ne sudare....

ili, da ih ubacimo sve zajedno u jedan termin, a onda mi samo krenemo u zezanje....  :blob:

inace, danas me je Darko obavestio da ima fajt sa sefom oko odmora, tako da je ostalo da sacekamo sa bukingom neki dan, dok on ne razresi tu "situaciju".

i mislim da je krajnje vreme da nam Ogi predstavi drugare - ako je vec krio ime svoje devojke - drugare mu niko nece dirati..... ili ipak ne?  nono  ne mogu vise da pisem drug, drugi / treci drug.....

daj neka imena, aman.....

pozzz......

Hahahaha, prvi se zove Edi, drugi Nikola...

pre nego bukirate smestaj ...posto vidim da odlazete za koji dan...javite mi se na mob mozda nesto saznam ...pa da bukirate i za mene...

;o)))

i sta se sad desava ostaju isti termini za put ili ne? mislim ja pokusavam da organizujem posao bez mene za termin od 17 do 20-tog...jel se nesto sad menja li ne?

Cao ;D

Ja sam Edi, prvi Ogijev drugar.

Ovako bi me Ogi najbolje predstavio:

:pij::bang:

Procitao sam sve postove i mogu samo da vam cestitam na celokupnom ulozenom trudu. clap clap clap

Jedva cekam da zapocnemo nase putesestvije :blob: :blob: :blob:

Bez neke FATIME se u Beograd ne vracam ;D

i sta se sad desava ostaju isti termini za put ili ne? mislim ja pokusavam da organizujem posao bez mene za termin od 17 do 20-tog...jel se nesto sad menja li ne?

ostaje isti termin, nadamo se da ce se Darko uklopiti... ako ne - idemo bez njega, peske...

dakle, hostel je SOHO, termin - 17-20, 3 nocenja, jos samo da sacekamo neki dan za KONACAN broj...

Ja sam Edi, prvi Ogijev drugar.

cao Edi, dobro dosao, i jos bolje sa nama posao, i mi svi jedva cekamo....

Bez neke FATIME se u Beograd ne vracam ;D

ali, sipak - Fatma je moja, trazi sebi nesto drugo.....  :angel: 

cura koja treba da nam se pridruzi se stvarno zove Fatma!!!  lol::

AJMOOOO DAREEEE!!!! Potvrdjuj datum ubi me neizvesnost! :D

• Author

i mene veruj mi na rec jos uvek nista konkretno nazalost.dobrodoslica za edija i od mene.nadam se konacnom odgovoru sutra.ako ne pasce krv sefova.

:-\    drzim pesnice, nadamo se svi najboljem ishodu i bez krvi.....        ::crazy:

TOOOOOO!!  Jos da vidim rezervaciju crno na belo, pa da se pakujem  :pivoooo:

ja sam maltene vec spakovan, toliko mi se ide!!!!!!!!!!!

bravo za Dareta....

dakle, opet smo na 4-ci... cok guzel!!!!!!!!!!

ok, posto je vikend nista od rezervacije, a ionako nisam u BG da bih jurio banke - a takodje - ponedeljkom ne volim da dajem pare bas nikome - nazovite me sujevernim, ostaje nam UTORAK kao 100% dan za buking!!!!!!

taman toliko da Boris i Nikola kazu nesto u svoju korist ako imaju, a ako nemaju - neka smisle nesto za kasnije.....

bravo za sve  clap.gif' alt=':clap:'>  clap.gif' alt=':clap:'>  clap.gif' alt=':clap:'>

• Author

kasno uvece 16 ili rano ujutru 17 u prevodu oko ponoci.

p.s u soho-u vise nema mesta ostaje aga hamam i sothern cross izaberite sami meni je svejedno.....

• Author

by the way.ogi nasao sam u staroj zagori i plovdivu pored kojih prolazimo i negde su na pola puta otprilike jeftin smestaj oko 5 evra.Sa obzirom na to da cemo posle celodnevnog majanja po istanbulu sesti u auto i krenuti na put od 12-tak sati ovo i nije losa alternativa kuntanju u kolima ako se slazes?

Edi i ja samo malo planinarili, sad smo se vratili. Meni sve odgovara, kako god hoces, to je dzabana. Vidite samo da taj smestaj u Istanbulu ne bije po ushima.