Jump to content

Featured Replies

Posted

Izvinjavam se ako je ranije bila tema o ovome, ali ne mogu da je nadjem. Ranije su mogli u Platou da se nadju strani vodiči i za zemlje kao što je Bolivija, ali već neko vreme tamo vidjam samo neke domaće vodiče i to isključivo za Evropu. Tako da me zanima gde mogu da se kupe npr. LonelyPlanet vodiči u Beogradu. Ako uopšte ima negde.

Izvinjavam se ako je ranije bila tema o ovome, ali ne mogu da je nadjem. Ranije su mogli u Platou da se nadju strani vodiči i za zemlje kao što je Bolivija, ali već neko vreme tamo vidjam samo neke domaće vodiče i to isključivo za Evropu. Tako da me zanima gde mogu da se kupe npr. LonelyPlanet vodiči u Beogradu. Ako uopšte ima negde.

Do prosle godine je bio je dosta dobar izbor u dve knjizare u K. Mihajlovoj - kod Goethe Instituta i kod Akademije nauka. Al su poslednjih meseci kalirali sa izborom i gotovo da nema vise nista. Ja vodice kupujem preko Amazona (engleskog ili nemackog), razlika u ceni mislim da je banalna (100-200 din, gore dole). Uvek stignu za 10-12 dana.

• Author

LP je najbolje da kupis preko njihovog sajta, cesto imaju onu 2+1 free promociju.

U pravu si, trenutno je mnogo vodica na snizenju. I free delivery ako potrosis 35 eura, sto sam i uradio  :D