Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav,

Imate li neku preporuku, iz prve ili druge ruke, za neki hostel u Atini? Jedna osoba, 4 noćenja (sad od srede), dorm ili private, svejedno. Locker i WiFi su bonus, ali ne mora, naravno. Bitno samo da imam gde da prespavam i da nisam negde bogu iza tregera pošto bih hteo maksimalno da iskoristim tih par dana da obiđem grad.

Pergamos ili Aristotel su hoteli sa 3 zvezdice a baš pristojno koštaju. Noćenje sa doručkom je oko 20e ! Oba su na sajtu hostelbookers.com !

• Author

Za sajtove je lako. Htedoh da vidim da li neko ima preporuku iz prve ruke pre nego što proverim šta se nudi online...

• 3 years later...

Jel ima neko iskustva s Hotelom Elite? Vidim da daju popust ako se plati unaprid cili iznos, zanima me kolko je to sigurno? Naravno, platio bi tek 1-2 prije polaska.

Ima ih na bookingu, al da bi me izašlo manje moram platit preko njihovog sajta. Preko bookinga mi ne bi bio problem, al se ovako ipak malo ustručavam.

To sto ces platiti 1-2 dana pred put ti nista ne menja, ako imaju nameru da te prevare, svejedno im je :D A i pitanje je da li ce biti dostupnih soba uopste i po toj ceni 1-2 dana pred put. Ako je bas toliko jeftinije da se isplati, onda platis, pa se nadas da ce sve biti ok, ako ne, rezervisi na bookingu. Ma da, ako je to sajt koji sam nasao, deluje sasvim ok i verujem da neces imati problema. Proveri komentare na bookingu, tripadvisoru i slicnim sajtovima, da vidis da neko slucajno nije imao problem sa placanjem. Ali, sumnjam da bi tako nesto namerno uradili, mislim, ne ides u Somaliju, nego u Grcku. Proveri i na sajtu hotelscombined gde je najbolja cena, mozda nadjes i nesto povoljnije :)