Jump to content

Featured Replies

Posted

Ne ovo nije tema o smestaju za vreme EXIT festivala, nego bas o festivalu.

EXIT samo sto nije poceo a niko nista ne prica.  ;D

Ko ide? Sta idete da slusate? Da li moze da se napravi neko CS okupljanje na tvrdjavi?

EXIT pocinje od 8. i traje do 11. jula. (za one one vrapce sa grana koji jos nisu culi ovu vest:)

Against my better judgement, idem i ove godine. Nisam htela, do pre par dana, zaista, jer je program ove godine stvarno stvarno nezanimljiv, ali, eto, imam gde da spavam i šta da jedem u NS-u, a uzeh kartu ispod cene, desilo se da sam tu ove nedelje, a nije trebalo da budem, pa 'ajde.

Dakle, stvarno, svake godine kažem kako je program nikad gori, ali ovaj put će se i ostali složiti sa mnom. Jednostavno, nema šta da se sluša. Ok, uvek je tu Elektrana ili neki drugi od ovih malih relax stage-eva, ali, majku mu, obično imam prema čemu da koordinišem kretanje po festivalu. Yeasayer sam stvarno htela da čujem, bili su mi najbolji novi bend 2007, ali su onda izdali ono govno od drugog albuma, pa mi se gotovo iz principa ne ide na njih. Placebo je trebalo čuti 2003, a i ranije, ali sam to uradila tada, sada su već smešni. Behemoth je u isto vreme kad i Placebo, pa ću ipak na Placebo, jer sam pozer. Faith No More je izlizan, Klaxons dosadni, Moderat mooožda zanimljiv, ali ako do sad nisam kročila nogom u Dance arenu, ne verujem ni da ću ove godine (hehe, u svari, prvi put sam videla taj deo tvrđave kad smo išli u onaj obilazak laguma, pa izašli na vazduh ;D). Ne znam. Opijati, pa šta bude.

EXIT pocinje od 8. i traje do 11. jula. (za one one vrapce sa grana koji jos nisu culi ovu vest:)

Hvala za info,ja sam jedan od vrabaca sa grane.

• Author

Oh, my koji si ti hejter!  ;D

ma ja imam neku virtualnu ekipu sa nekog foruma, a imam i puno regularnih drugara tamo tako da za drustvo ne brinem. Ove godine cu na pendulum i kris klarka, ostalo vreme cu slusati domace bendove uglavnom.

Ma tuga, program je bas tuga! Ja ipak idem, valjda po navici. Mada, mozda bude ok, mozda budem samo lutao od bine do bine, ranije je uvek bila neka frka da se stigne sa jedne na drugu svirku, da se organizujes s ljudima... ove godine lagano.

E, mali, ja cu za zagrevanje standardno biti sa ortacima ispred domova, pa dodji. Ladno su stavili 2 toi-toi-ja! :)

ja na Exit ne idem vec nekoliko godina, a ove godine me apsolutno nista tamo ne mami, ali zato Nikola mozemo da se nadjemo sutra u Gusanu, ako nisi video na NS grupi tamo sam "zapljunula" neko okupljanje. Bila cak i da rezervisem mesto posto se najavilo poprilicno ljudi, ako se broj do sutra duplira ( a kako je krenulo ne bi me cudilo) moracemo da emigriramo u nepoplavljenu polovinu Dunavskog parka ;)

• 4 months later...

nema tu da li si zadovoljan programom ili ne...

i ako sam uzeo kartu za četiti dana išao sam samo zbog drugog dana i fusion stage-a...

zezanje je dobro kao i uvek...

dok čekate da bude nešto na programu po vašoj želji nikada nećete ni otići na exit...

prvog dana sam se pojavio sa društvom i pitao:

gde ćemo?

na main!

šta ima tamo?

mika!

who is fa#$ing mika?!

nemam pojma, ali sve ženske su tamo!

pa hajmo!

drugog dana nas je uhvatila murija u civilu nedaleko od fusion-a... posle je svirka bila najbolja... kakav je to exit bio...

treći i četvrti dan ništa posebno... zafrkancija kao i uvek...