Jump to content

Featured Replies

Posted

treba mi savet:

hoću da organizujem porodični put u neku fensi banju u autriji ili nemačkoj i treba mi savet iskusnih! znači treba da bude udobnost na vrhunskom nivou i da obavezno bude što je moguće zdravija sredina (vazduh, bazeni za kupanje....) jer je razlog 50% zdravstvenog karaktera a 100% antistres program! pare trenutno nisu od značaja..

austrija ili nemačka (i to mislim na Bavarsku) je poželjna jer dovoljno blizu a idemo kolima (a zbog gore pomenutih razloga, ne prija nam dalji put) a bolje su države od mađarske (ili su bar više fensi!-treba mi nešto što je i atraktivno-da ti se baš ide iako je banja!) a i alpi su tu!

eto. fala unapred!

Ako izuzmes ovo "fensi su", onda je bolje da odete u Pestu...banje su svima ostavile odlican utisak, a i grad je odlican (mada mnogi sanjaju London, Pariz...) i zasluzuje svu paznju ;)

Skoro sam procitao u nekom turistickom casopisu da se  medju najlepsim banjama nalaze upravo one iz Peste.

Pokusaj sa Svajcarskom ako bas hoces fancy banje.

Sto se tice Nemacke procunjaj po Baden Wurtenberg-u i okolini Schwartzwalda

Ima jedna fensi banja u Sloveniji u Laskom, valjda je 150 evra na dan, dobijas masazu i sve zivo, a i Alpi su tu :)