Jump to content

Featured Replies

ja sam imao priliku da upoznam aerodrom Sheremetyevo jako jako dobro, s obzirom na to da sam tamo proveo sveukupno 21 sat.

7 u odlasku i 14 u povratku...

apsolutno niko nije smarao, obezbedjenja je bilo 0, a na gornjoj platformi na podu uza zid su spavale desetine ljudi. uglavnom mladi traveleri i porodice iz centralne azije ili bliskog istoka (bar po izgledu).

celu noc sam slusao odlican evergreen moskovski radio, i caskao sa nekom finom finskom ekipom hipika koji su ishli na hodochashce u Indiju. jako zanimljivo iskustvo.

• 1 month later...

London Luton idealan za dremku samo treba poneti vrecu ili cebence jer je mermer hladan, mada to nije smetalo gomili ljudi da prilegne sa rukom pod glavom ... spavali su kao bebe :lol:

tako da ako se tamo nadjete zelim vam ugodan san  :blob:

Odlicno, taman sam mislila da odremam noc na Lutonu poshto cu da menjam flight na svom ponovnom putu za Maroko... nashla sam cheap flight za 130e

neko zainteresovan da krene samnom?

:lol:

opet u Maroko znaci bas ti se dojmio clap.gif' alt=':clap:'>

bilo bi lepo al mislim da cu dobiti otkaz  :cryy: ako odem i tamo

ja mislim da cu za novaka opet u Am dam samo ovog puta nema spavanja na aerodromu jer me poslednje skupo kostalo (prespavala sam let), no jos cemo videti nista nij esigurno! a kad ti ides Marince u Afriku?

• 4 weeks later...
  • 6 years later...

tema zaboravljena skroz.. mozda je red da se ozivi

Da li je neko spavao na aerodromu u Budimpesti? Kakvi su uslovi i komfor? :D

nasao sam let povoljan ali slecem u 23.40 pa ne bih bas da se akam do grada u to doba, bolje je da prespavam na aerodromu zar ne.

ima li neko iskustva

Do sada prespavala 3 puta, uglavnom kad mi je let bio u 06.00. Niko te ne dira, a neces biti jedini koji spava. :) Na ulazu u terminal 2 imaju postavljene klupe ispod stepenista, to nije lose mjesto jer stepenice malo zaklanjaju svjetlo.

Super, hvala na savetu.

mada ja nemam problem sa tim gde spavam samo da me niko fizicki ne maltretira  ;) mada i to mogu da prevazidjem bez velikih problema.

tema zaboravljena skroz.. mozda je red da se ozivi

Da li je neko spavao na aerodromu u Budimpesti? Kakvi su uslovi i komfor? :D

nasao sam let povoljan ali slecem u 23.40 pa ne bih bas da se akam do grada u to doba, bolje je da prespavam na aerodromu zar ne.

ima li neko iskustva

Spavao k'o zmaj, na "odlascima"...

• 1 month later...

vrlo prakticno i bez problema u vecini slucajeva ^_^ inace u Budimpesti mozes fino da odspavas na aerodromu, isto tako i u Minhenu xD