Jump to content

Featured Replies

Posted

Načuh da je asfaltiran u poslednje vreme. Pa me zanima u kakvom je stanju asfalt. Ustvari, zanima me kvalitet asfalta celom linijom Osečina - Ljubovija. I, da nema slučajno kakav simpatičan vidikovac u blizini prevoja ?

Ja sam skoro prolazio od Valjevea do Pecke i put je vozan jeste da je na par mesta suzen zbog klizista ali automobilom ili cak kamionom je skroz prohodan. I put od Pecke preko Ljubovidje je prohodan za putnicki automobil. Ne znam zasto ti je bitan kvalitet puta ali ako ides kolima nemas problema.

Osim ako vode ili neka elementarna nepogoda nije nesto promenila poslednjih dana a da ja za to neznam.

• Author

Ma znam da je prohodan, al - kao što rekoh - zanima me je l udoban. Žena mi je trudna pa u poslednje vreme na drukčij način posmatram drumove ;). A i sunce, kišu, pešačke razdaljine, strmine, vrućinu, hladnoću...

Kad je bilo to skoro ? Pre ili posle ovih poslednjih poplava (cca 20.06) ?

Ufff u takvoj situaciji nemam pojma sta je jedinica truckanja... :blob: Nisam nikad razmisljao u takvom smeru.

Ja sam tuda prolazio pre 20.06. negde u aprilu, a ti ako si vezan tu da prodjes onda lagana voznja je lek.

• Author

Ma niko me ne bije po ušima, mogu i preko Debelog Brda kao i obično (ionako idem za Bajinu Baštu), nego razmišljam da vidim nešto novo, a ove godine mi se planinarenje uglavnom svodi na ovakve akcije :).

Onda ću verovatno da idem tuda u povratku, sam.

A nadao sam se dobrom asfaltu jer je navodno skoro asfaltirano.

Hvala na informaciji.