Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li neko zna neki privatni smestaj (apartman, studio, soba sa kupatilom) u Grckoj (severni deo). Treba mi nesto jeftino, nikakav luksuz, samo da je cisto i da ima svoje kupatilo. Isla bih sama, treba mi ODMOOOR!!!

Диш' сама? :)

Чуо сам да је Грчка мање-више празна, нема Енглеза и Шваба, па да има и на блеф.

• Author

Ocu da odmorim glavu...  :music: Mislis da moze na blef? Ima neko da zna kakve su cene kad se ode tako? Mislim cene smestaja :D

Зависи од дела сезоне и за колико особа :) Наравно и од попуњености капацитета. Претпостављам да је на северу 12-15 еур, али нисам био на северу нигде, знам да су цене на Крфу 25-40еур за двокреветни апартман. :)

Ako ces u septembru, najbolje preko agencije, das 60-70 evara za sve i ne mislis. Jeftiniji smestaj od tog, tesko da ces naci. U stvari, daces malo vise, ako hoces da si sama u sobi. I lepo nadjes neko izolovano mesto i milina!

Ako odbijes autobuski prevoz i ides sopstvenim, moze se naci u drugoj polovini septembra smestaj za 19 evra, 9 nocenja, pa gde to jos ima??

• Author

Da, samo sto ima jedan detalj - radim u skoli, krecu djaci 1. septembra, krecem i ja :D

Ја идем на Крф око 1. августа и то колима. Проблем је што не знам колико ћу места имати и да ли ћу имати, али знаћу за који дан, тако да можемо поделити трошкове за превоз. :) Ако будем ишао, а буде места, јављам ти на време, ако наравно хоћеш на Крф. Е сада, пошто возим релативно мали аутомобил, важни су габарити сваке особе, јер двоје нестандардних на задњој клупи има да се гужва. :)

• Author

Hvala ti mnogo, ali nesto mi je daleko Krf, nisam mislila cak tamo da idem. Hvala ti svakako i lep provod!

takodje me zanima pomenuta varijanta....ako odem u sopstvenoj reziji u Grcku okolina Soluna...da li moze da se nadje jeftin smestaj za jednu osobu....