Jump to content

Featured Replies

Posted

Centralna proslava, povodom dva ipo veka postojanja Apatinske pivare, biće održana u subotu (23.9) sa početkom u 19 sati na gradskom trgu u Apatinu.

Zvezda večeri biće Bajaga, koji će i poslednji izači na binu, negde oko ponoći. Pre njega i Instruktora, nastupiće, Mogly B, Šinobusi i ekstra popularni dvojac, Madžgalj - Amidžić, lako nazvan, Flamingosi.

Ulaz se ne naplaćuje, a kako smo nezvanično saznali, biće velikih iznenađenja. Takođe, računajte da će se najveće čudo zbiti oko pola jedan, kada će sat otkucati punih 250 godina života ovog industrijskog giganta.

Ajd, Bajaga i Flamingosi su smarachi, ali Mogly B i Sinobusi su predobri!

Apatinci mi rekoshe da se shushka da ce biti dzaba pivo? :pij: :pij: :pij:clap.gif' alt=':clap:'> :clap: clap.gif' alt=':clap:'>

Posle kracih konsultacija na temu Jelena i ja smo odlucile da odstopiramo do Kule gde cemo se naci sa Dejanom i razmisliti o daljem kretanju prema Apatinu. Tako da jedan autostoperski par vec postoji i planiran je pokret oko 3 sata popodne iz Novog Sada. Ko je voljan da se pridruzi... ajde...

:-D

• Author

pa kontam da ce stop iz ns biti odlichan, jerbo ce svi apatinci pohrliti kuci :)

reche mi acketa da se i njemu ide, tako da ce izgleda opet pasti, barem malo, "okupljanje" :)

Sr.... :bang: zakasnio sam!!

Lep provod  i donesite malo tog dzaba pijjj

• Author

imam dojavu sa lica mesta da pivo nije besplatno, ali je 30 dinara  :spot: :spot: :spot:

Kao apatinac (koji studira u NS-u) moram da se oglasim...

Pivo je samo jedno(kratko vreme) bilo besplatno,a za pojedince dobre sa sankerima all night long  :dance:

Inace da...pola litre piva,bilo je samo 30 dinara,a promovisano je i novo pivo(po istoj ceni) koje se pravi od kore narandze.Mozda zvuci cudno,ali pivo je extra...duplo je jace od obicnog,a ima skroz osvezavajuci ukus.

Sta da vam kazem...bilo je extra,ceo grad se komirao  :pivoooo::pij:pijjj:spot: