Jump to content

Featured Replies

Posted

saveti... kako stici do ufe...  avion, bus, voz...sta god...  sto jeftinije...

u slucaju aviona, da li se mora ici preko Moskve?

ili mozda avionom do Moskve a odatle vozom?

thanks

Do Ufe mozes vozom ili avionom.

Voz ide sa Kazanskog vokzala vise puta dnevno, imaj na umu da putovanje traje jedno 20 sati.

Pa i vise zavisi kakav je voz.

Ili avionom, ako imas srece povratna karta te kosta koliko i vozom a stizes za manje od dva sata.

Kompanije su Aeroflot i S7. Avionom mora da se ide preko Moskve.

I ako odes do Ufe ponesi pare jer je to dosta skup grad. Imaju dosta nafte, sto im daje visoki standard, a visoki standard znaci visoke cene.

I da moderatori prebacite temu jer Ufa definitvno nije Bliski Istok, vec grad ispod Urala znaci Evropa.

• Author

da li mi mozes reci sto se tice leta avionom... te kompanije ne lete iz bg-a, pa me interesuje odakle se mogu hvatati letovi za moskvu/ufu?

i kolika je cena, okvirno?

Aeroflot leti iz BG i verovatno mozes da kupis vezanu kartu BG-Moskva-Ufa.

Sleces na Seremetjevo 2 a odatle ides na Seremetjevo 1 pa za Ufu.

Povratna karta BG-Moskva je negde oko 250 Evra zavisi sta nadajes i kada.

Povratna Moskva-Ufa sa S7 je negde oko 6000-6500 rubalja, to je bez taksi.

Ja sam platio 6200 rubalja + 900 rubalja taksa i to dan pred putovanje. Unapred moze i neki popust.

Aeroflot je verovatno negde tu po ceni.

Pogledaj ova dva sajta:

www.aeroflot.ru

www.s7.ru

Evo najboljeg odgovora nemoj ni da razmisljas drugi prevoz osim aviona ili SAMOLJOTA.

Uzmi povratnu kartu za Aeroflot dakle Beograd- Moskva-Ufa i nazad to ti je najjeftinija i najbolja solucija nema bolje.Kada sletis na Seremetjovo odmah cim izadjes ceka te autobus do Seremetjeva 2 tj domaci aerodrom autobusi idi svakih 10 minuta i ne placa se karta.

Zatim dodjes na domaci terminal imaas 2 kontrole zbog  Cecenskih samoubica i to je sve za par sati si u Ufi.

Ne zaboravi pola sata pred sletanje u Moskvu stjuardese dele neku vrstu papira tj formular popuni ga da nebi morao na aerodromu.

To te pita broj pasosa i slicne gluposti uzmi ga i popuni ovo popunjavaju samo oni koji nemaju stalnu Rusku vizu.

• Author

pronasao sam povratnu kartu  bg-moskva-ufa za 430e, kraj oktobra.... da li je to ok cena?

jos jedno pitanje...da li se iz ufe moze leteti za neke evropske gradove ili se mora ici preko moskve? npr ufa-kijev,sofija,bukurest,budimpesta....?

Ako je cena sa ukljucenim taksama onda moze da prodje.

Iz Ufe koliko znam lete direktno za Istanbul, Baku, Taskent i Jerevan.

Postoji kompanija iz Jekaterinburga koja bi trebala da leti direktno iz Ufe za neke destinacije pa proveri:

www.uralairlines.ru

Po dolasku na aerodrom u Ufi ako nemas obezbedjen prevoz imas autobus br. 101 koji polazi sa aerodroma i staje na autobuskoj i zeleznickoj stanici.