Jump to content

Featured Replies

Samo, kad sam krenuo da pišem prvi post na ovoj temi, obrisao sam sve što sam napisao

baš sedim sa čivitlijem i pričamo o forumu, i kažem mu da sam obrisala svoj reply na ovoj temi pre nego što sam ga postovala. on počne da se smeje i kaže - i ja isto :D onda otvorimo temu i vidimo da nismo jedini :D sjajno :D

meni je super i sto ste podelili sa nama da ste obrisali reply :)

pa i obrisani odgovori su neki odgovori :P

mozda po balasevicevom sistemu "precutacu, ili cu opsovati"... a mozda i ne :P

Eno, sad sam i ja obrisao skoro sve što sam o ovoj temi napisao...  A što se tiče ovoga:

posle kog sam se zamislio i shvatio da je svaka vrsta putopisa namenjenog širem auditorijumu vid samoreklame

Ne slažem se sa ovom Acketinom tvrdnjom. Mislim da potreba za samopromovisanjem može da bude jedan od pokretača da se nešto podeli sa drugima, ali apsolutno ne mora biti jedini ili glavni pokretač.

Isto tako, razlog zbog koga putujemo može da bude to što želimo da od sebe načinimo interesantnu osobu, ali uopšte ne mora. Može da postoji milion razloga.

Inače, "Zašto objavljujemo putopise" bi moglo da bude veoma zanimljiva tema za diskusiju :)

Golosina, možda su obrisani odgovori najbolji odgovori ;)

moram jace je od mene...... da bar nisam usla na njegov sajt  :o

Svaka njemu cast na putovanjima i divno je sve sto je obisao.............

ali po mom shvatanju covek je ljiga  :bag:

mislim da su njegova shvatanja posete gradovima malo.... jadna, jedan od uslova je da provede više od pola sata u tom gradu  :potty: pa pola nas ni ne zna u koliko se gradova zadrzalo da bi popili kafu, na duze od 30 min. A da ne pricam o delu kad upoznaje grad vozeci kroz njega. Pa kad sam pocela da vozim ja sam svaki grad tako upoznavala (ako je ne daj boze trebalo negde da se skrene  :LOLLL:).

Mislim da decko ide na kvantitet a ne na kvalitet a to je po meni skroz bez veze.

moram jace je od mene...... da bar nisam usla na njegov sajt  :o

Svaka njemu cast na putovanjima i divno je sve sto je obisao.............

ali po mom shvatanju covek je ljiga   :bag:

mislim da su njegova shvatanja posete gradovima malo.... jadna, jedan od uslova je da provede više od pola sata u tom gradu  :potty: pa pola nas ni ne zna u koliko se gradova zadrzalo da bi popili kafu, na duze od 30 min. A da ne pricam o delu kad upoznaje grad vozeci kroz njega. Pa kad sam pocela da vozim ja sam svaki grad tako upoznavala (ako je ne daj boze trebalo negde da se skrene  :LOLLL:).

Mislim da decko ide na kvantitet a ne na kvalitet a to je po meni skroz bez veze.

clap clap clap clap clap clap clap

potpuno sam saglasna

I ja saglasan,bio sam na nekoj pumpi u Belgiji nekih 14h (sa spavanjem) pa sad bih mogao da pricam kakvo je stanje u Belgiji na osnovu tog mog iskustva sa pumpe  :bang: :bang: :bang::LOLLL:

I ja saglasan,bio sam na nekoj pumpi u Belgiji nekih 14h (sa spavanjem) pa sad bih mogao da pricam kakvo je stanje u Belgiji na osnovu tog mog iskustva sa pumpe  :bang: :bang: :bang::LOLLL:

Ja sam nedavno u Adani 16h proveo na železničkoj stanici i to je skoro sve što sam video od tog grada. Isto tako od Sofije poznajem samo železničku, a jednom sam bio čak 9h na njoj...

Misljenja sam da OVAJ forum ne treba da bude mesto za ispoljavanje sarkazma. Takodje sam misljenja da svi imamo zajednicku strast- putovanja, sve ostalo je nebitno.

nesto mi i ne izgleda kao pravi putnik...

A kako to izgleda pravi putnik? I šta je to pravi putnik?

lose sam se izrazio, mislim da je tu dosta marketing u pitanju. Postoji mnogo ljudi koji su mnogo vise obisli, pa nisu izasli u novinama.

I Z B R I S I T E  O V U  T E M U!!

Bez namere da bilo koga uvredim, ali ako imate viska energije, slobo665 gradi kucu pa mu treba pomoc oko maltera i cigli!!

Da rezimiramo..

Познајем човека, пустите га нека ради на свој начин. :)

Misljenja sam da OVAJ forum ne treba da bude mesto za ispoljavanje sarkazma. Takodje sam misljenja da svi imamo zajednicku strast- putovanja, sve ostalo je nebitno.

Hvala na razumevanju ;)

Neću da brišem temu pošto ne vidim šta je tako strašno u istoj, ali evo kačim katanac.

Guest
This topic is now closed to further replies.