Jump to content

Featured Replies

Poslao sam iz beca u subotu jednu sa kodom i jednu sa markicom (na razlicite adrese), za sada nijedna nije stigla, ali kad stigne javljam.

slazem se, samo je bitno da zemlja bude napisana na nekom od bitnih jezika - lokalnom, francuskom (univerzalnim postanskim) ili engleskim....

савршено.... а остале???

није ваљда стигла пре у село него у неки град?

ето где су највреднији поштари....

браво!

А што је најјаче разгледница је од Братиславе до околине Зрењанина путовала само 3 дана. Остале су послате у друге градове и села Србије, а једну сам послао сам себи у Београд. ;D Да ли је стигла не знам јер ја немам кључ од сандучета а маторци ми на мору. :roll:

Ovo je stvarno za pohvalu, ne mogu da verujem sta se sve nece cuti na ovom sajtu, svaka cast onom ko je iskopao ovo

poslao ız Turske. Nıkolar91 ce potvrdıtı da lı radı ı ovde....

çok selamlar...

Meni je jednom prilikom stigla razglednica iz Barselone sa takvim kodom od jedne prijateljice. A da je probam da posaljem neku iz Indonezije?

:hihi:

Nije stigla iz Beca, jebiga. Mada je i ovoj sa markicom trebalo skoro 2 nedelje. Ali od ove druge ni traga ni glasa. Mozda je ovo samo izuzetak koji potvrdjuje pravilo.

• 3 weeks later...

"ради" и у Холандији - другарици је стигла из Амстердама...

Istambula!

браво за ово, и браво за мене....  :pivoooo:

а, па неће то ићи тако лако, прво да платиш неко пивце, па онда превод!!!  ;)

Ajd dodji na obilazak petrovaradinskih tunela, pa cemo da pijemo.  pijjj

Mogu misliti kakav ce biti prevod posle par piva.  ;D

• 2 weeks later...

ха, ха, превод ће бити исти, без обзира на пиво - врло добро знам шта сам написао.....

а за лагуме - потрудићу се, само још ништа конкретно нисте смислили...... а ја чекам......

него, јел може мали инфо о томе - како то "ради" - јел су они отворени, може да иде како ко хоће а да се не изгуби, јел то неко одржава, потребна је нека дозвола..... ?

п. с. разгледница са Самоса није стигла???    :cry22:

него, јел може мали инфо о томе - како то "ради" - јел су они отворени, може да иде како ко хоће а да се не изгуби, јел то неко одржава, потребна је нека дозвола..... ?

Radi savrseno  ;D

Moze da ide ko kad i kako hoce ali da se neizgubis mozda samo u prvih par stotina metara jer kasnije pocinje da zavija i da se deli na sve strane pa ni ja koji vec znam dobro tunele ne znam gde se nalazim nego pratim neke znake (npr. na koju stranu su okrenuta vrata, pod kojim uglom skrece tunel, itd...) da bih se snasao.

Nazalost niko neodrzava tunele ali srecom u prilicno dobrom su stanju, nije to novogradnja  ;D

Nije ti potrebna dozvola ali jeste dobra lampa ;)

Слобо, хвала и браво....

лепо је то знати....

надам се да ћу ускоро имати прилику да то уживо видим....

до тада,

позззз....