Jump to content

Featured Replies

Posted

Jel' skoro neko bio u Grckoj i trazio sam smestaj od "vrata da vrata".

Isli bismo u septembru, najverovatnije Lefkada pa me zanima okvirna cena apartmana/studija "na licu mesta"?

ne znam za lefkadu  na skijatosu je za dvokrevetni studio u sezoni 60 eura po danu, nea potidea na halkidikuju oko 10-12 eura nocenje.

Mislim da ne bi trebalo da brines, u septembru cene budu upola (ako ne  i vise) manje :)

ja sam se pre par dana vratio sa Halkidikija i ispod 45 eura za apartman/noc ne moze nista da se nadje. Nisu normalni, digli su cene u nebesa skroz.

• Author

Znam i ja da je logicno da cene budu upola manje, ali opet ima ljudi koji kazu da na licu mesta smestaj kosta mnogo vise nego preko agencije. Ja iskreno mislim da to kazu ljudi koji nikad nisu isli od vrata do vrata i trazili sobe ( a ja jesam pa im ne verujem :) )

Apartman za 45 evra? Za koliko osoba? 4?

Apartman je za 2 osobe 45 eura. I, trenutno sada nikako nikome ne bih preporucio da ide na bum, bar ne na halkidiki, jer je sve i pored ovih cena POPUNJENO do poslednjeg mesta. Nama su prijatelji koji ZIVE tamo 3-4 dana kopali da bi nam nasli apartman. Kad smo dosli tamo, uverili smo se da je stvarno tako. U Haniotiju ima cak i neka kao mala agencija koja nalazi slobodne sobe, otisao sam tamo cisto eto tako da vidim, i rekli su mi da nema niti jednog slobodnog apartmana u naredne 2 nedelje a da ima cena bi bila 50 eura za 3 osobe pa do 100 eura, zavisno od opremljenosti. Tako da, ako idete na 10-tak dana, bolje da idete preko agencije.

• Author

Necemo na Halkidiki, nego na Lefkadu.

Eto kontradiktorne informacije, mada mozda zavisi i od mesta gde se ide.

Mada ipak mi idemo u septembru. Ne mogu da verujem da je neko mesto skroz popunjeno u septembru...

za nea potidea je cena uz ustupak meni kao poznaniku tako da je istina i to sto on prica za 45 eura.

obazrivo mozda je u septembru agencija ipak bolji izbor jel je smestaj dzabe bolju ponudu tesko da ces sam naci.ams varijante studio za 10dana 70 eura nekad u tu cenu ulazi i prevoz.

Ja sam pre 3 godine isao, negde pred kraj septembra i na dza bu otisao na Peloponez u Nafplio. Ne znam koliko moze da se poredi sa sadasnjom situacijom, ali cisto da cujes i moje iskustvo. Uglavnom, za smestaj su trazili i po 50-70 evra za sobu za dvoje, ali smo na kraju ipak nasli pristojnu sobu za noc za 28 evra. Prihvatljivo, ali, u svakom slucaju, mnogo skuplje od smestaja preko agencije za neki sever Grcke, gde smo 9 noci platili 19 evra ;D Dok su nam, recimo, na Santoriniju nudili sobe za po 10 evra po osobi. No, nisam ih video, ne znam kakve su i gde su, jer smo imali sator i otisli u kamp gde smo placali 7,5 evra po osobi.

• 11 months later...

Drustvo, da li je mozda neko ove sezone bio do Grcke u svojoj reziji i kakva su iskustva, znajuci za trenutnu situaciju kod nase brace :) :) :) ?

Cene smestaja na prvom mestu, recimo u regionu najblizem Srbiji. Na cuvenim prstenovima i tu okolo :)

Eh i mene zanima isto to, recimo drugi prsten, al ne more da bude.

S tim sto nas ide 6toro, plus mi zena trudna. Ne volim da rezervisem unapred nesto sto nisam video pa da se tamo na licu mesta razocaram, a pare vec dao.

Tako da li imate neki savet, mesto, da li se moze dobiti neki popust za nas 6 odraslih osoba, isli bi sopstvenim kolima, pocetkom avgusta?

Prijatelj mi je prosle godine bio i placao apartman 35 eura dnevno, tako da je to neka cifra na koju bih i ja pristao.

Hvala svima

Pa kako ko hoce, ali ja sam uplatila akontaciju za Tasos...od 20 septembra, najam apartmana za 2 osbe + prevoz od Beograda za 140 evra +20 evra za trajekt...znaci ukupno za nas dvoje, 10 dana, 160 evra! A Tasos je i za vas mladje...plazice, skuteri..uostalom, postoje iskustva na raznim forumima...

@mamahaker

na Tasosu smo vec bili, kumovi nam zive tamo, tako da sad hocemo da promenimo malo, a i da nam je malo blize, zbog supruge i puta tamo i nazad. Na Tasosu je super tu nema greske, ali opet mi mozemo samo u avgustu, zbog posla.

A da je to povoljno - jeste.

Stavros 12-20e krevet u apartmanima "blizu mora".

polihrono 10e.

Nea Mudanja 8-15e

Nea Kalikratia 10-15e

....bilo proslog vikenda. Mi smo spavali u mestu koje se zove Lakoma (2km od mora) za 10e nas dvoje pa isli sva tri dana u razlicita mesta...

Dal smo navikli na Bugarsku, Portugal, Egipat....cini mi se da nije uopste jeftino kod juznih makedonaca...

Pa kako ko hoce, ali ja sam uplatila akontaciju za Tasos...od 20 septembra, najam apartmana za 2 osbe + prevoz od Beograda za 140 evra +20 evra za trajekt...znaci ukupno za nas dvoje, 10 dana, 160 evra! A Tasos je i za vas mladje...plazice, skuteri..uostalom, postoje iskustva na raznim forumima...

Kome si to uplatila akontaciju i kako, koja je to varijanta, zvuci jako interesantno? Jel preko neke agencije ili sta, ako moze info na private,ako ne zelis ovde?

Stavros 12-20e krevet u apartmanima "blizu mora".

polihrono 10e.

Nea Mudanja 8-15e

Nea Kalikratia 10-15e

....bilo proslog vikenda. Mi smo spavali u mestu koje se zove Lakoma (2km od mora) za 10e nas dvoje pa isli sva tri dana u razlicita mesta...

Dal smo navikli na Bugarsku, Portugal, Egipat....cini mi se da nije uopste jeftino kod juznih makedonaca...

Jeste li to nasli na licu mesta za ove cene, ili ste rezervisali pre nego sto ste otisli?

Hvala

posto nisi imao rezervisan smestaj jesu li ti pravili problem na granici?mene interesuje stavros, kako se krecu cene privatnog smestaja i moze li se naci krajem jula, zanima me samo da prespavam i neki osnovni uslovi, ne mora da bude blizu plaze. hvala, pozdrav

posto nisi imao rezervisan smestaj jesu li ti pravili problem na granici?mene interesuje stavros, kako se krecu cene privatnog smestaja i moze li se naci krajem jula, zanima me samo da prespavam i neki osnovni uslovi, ne mora da bude blizu plaze. hvala, pozdrav

Koga to pitas za problem na granici, ako ti je lakse mislim da to vise nije problem.