Jump to content

Featured Replies

Ne vidim nijedan racionalan razlog zasto bi tu vizu lepio u svoj pasos, osim da bi se drugima hvalio kako si bio i u Abhaziji ili da bi zadovoljio sopstveni ego. Ako je vec daju na zasebnom papiru, verovatno to rade s razlogom, mozda bas zato da ne bi ljudima pravili probleme. Ako ti je bas toliko stalo do te vize, kad stignes kuci, urami taj papir i okaci ga u dnevnu sobu pa nek svi vide :biggrin:

Mislim, razumem u potpunosti tvoj poriv, slicne ideje sam imao kad sam posetio Severni Kipar, ali, ipak je na kraju razum pobedio, pa se nadam da ce i kod tebe :smile:

Pitao sam samo kako sve to funkcionise u praksi na samoj granici i sa policijom. Vas koji ste tamo bili ili koji poznajte nekoga ko je tu granicu prelazio.

Vizu daju s ocitom namjerom da ljudima ne prave probleme. A sto se racionalnog razloga tice prost je. Mogu reci da "skupljam trofeje" u pasosu. Vize i pecate :smile: volim to,prosto. Volim da imam zabelezenu istoriju putovanja. Zbog sebe,ne zbog drugova. Pasos tome u krajnjem slucaju i sluzi. Hvala svima na odgovorima :smile:

• 2 months later...

Zdravo svima.

Vidim da imate puno korisnih informacija o putovanju u Abkhaziju.

Ja treba da apliciram za vizu a tamo se trazi da se popuni jedna rubrika:  Exact specification of the place of stay in Abkhazia as well as the reason for the stay and the address of the persons in Abkhazia.

Plan puta i mesto odsedanja je OK. Ali na sta se odnosti adress of the persons in Abkhazia? Da li je dovoljno ako se rezerviše hotel i navede njegova adresa u elektronskoj formi?

Unapred zahvalan.