Jump to content

Featured Replies

Možete da vidite cenu za svaki dan ako koristite dugmiće "previous day" i "next day" iznad samih datuma letova. Mada, jeste bezobrazno sa njihove strane.

• 2 weeks later...

Da li je neko provalio da ako promenite jezik na sajtu da se vraca onaj stari sistem pretrage, tj. da imate pregled cena za celu nedelju i da mogu da se klikcu dani bez onoga "next day"? Ja sam probao sa nemackim i hrvatskim(koji je na engleskom doduse, tako da mu to dodje na isto kao pre).

Dok zli administratori Ryanaira ne otkriju bug, dobro je :) A zanimljiva mi je ova verzija na "hrvatskom" engleskom ;D Po cemu se razlikuje od "britanskog" engleskog? Osim sto su mozda cene u kunama ili evrima, a ne u funtama?

Mislim da je to samo da bi ti izbacio promocije iz izabrane zemlje. Ono kad biras engleski uvek su ti promocije za letove sa ostrva, nemacki za letove iz nemacke... Kad biras hrvatski samo si birao kako ce naslovna stranada se promeni, valjda misle da je Hrv i dalje malo trziste za njih da bi uvodili ceo novi jezik.

Ryanair ce u narednoj zimskoj sezoni prizemljiti cak 80 svojih aviona i nastaviti sa podizanjem prosecne cene karte kako bi izbegao gubitke nastale visokom ceni nafte i stalnim rastom aerodromskih taksi.

Poslednjih godinu ipo dana samo lose vesti stizu iz Ryanair-a.

• 2 weeks later...
  • Author

E da su uspeli toliko da u*eru izgled i preglednost sajta, svaka im cast. Toliko je sve gadno da mi se desi da po nedelju dana uopste ne udjem da pogledam sta ima. I ona varijanta sa low fare aveliable pa klikaj do besomucnosti da bi video cenu...

Strasno....

E da su uspeli toliko da u*eru izgled i preglednost sajta, svaka im cast. Toliko je sve gadno da mi se desi da po nedelju dana uopste ne udjem da pogledam sta ima. I ona varijanta sa low fare aveliable pa klikaj do besomucnosti da bi video cenu...

Strasno....

neko je vec napisao na forumu. Izaberi drugi jezik, npr. Hrvatksa(English). Sve je i dalje na engleskom, ali se cene vide.

Hmm, banane, koka kola, sendviči u većem pakovanju... Kako je uspeo da prođe sa tim? Ako ništa drugo, onda sa pićem, ono je bočica od pola litre ja mislim

Drugari, da li zna neko od kad do kad je Britancima fiskalna godina (ili Ircima, pošto je u pitanju Rajaner)? U maju mesecu su objavili finansijski izveštaj za 2011., četvrti kvartal, pa me je to zbunilo.

Nasao sam karte za kraj Oktobra Brisel-Madrid po ceni 9.99 evra po pravcu (plus 6 evra za placanje karticom). Da li znate iz iskustva hoce li cene jos padati ili da kupujem sada (32 evra povratna)? Da li se moze naci povoljnija karta za ovu relaciju? Takodje, imam Visa Virtuon karticu ne znam moze li se njome kupovati karta preko Ryan-a?

Ne znam da li je bilo reči o ovome ranije, a nisam uspeo da nađem preko pretrage, pa da postavim ako nekoga zanima.

Naime, Rajaner je imao politiku da odbije da obezbedi vaučere za obroke ili hotelski smeštaj ukoliko dođe do otkazivanja ili kašnjenja leta, a da nije njihovom krivicom. Čitajući njihove "uslove putovanja", nisam uspeo da pronađem gde to piše, ali sam našao ovo: http://www.ryanair.com/doc/faqs/eu261-en.pdf

Što je bilo nekad, izgleda nije više. Sada putnici imaju pravo na kompezaciju usled situacija navedenih u dokumentu.

Koliko ste dugo cekali da dobijete operatera u Call centr-u Ryanair-a. Meni trenutno siba 20-i minut. Da l' je moguce da toliko treba???  :x

Koliko ste dugo cekali da dobijete operatera u Call centr-u Ryanair-a. Meni trenutno siba 20-i minut. Da l' je moguce da toliko treba???  :x

Vikendom u sezoni se tesko dobija... Probaj na broj za UK ili Irsku.

• 4 weeks later...