Jump to content

Featured Replies

hahaha to sam bas i ja hteo da kazem :D od toliko destinacija ni jednu za portugal ili maroko. da li neko zna zasto pored ovih od 10 eura karte od 50? da li je to skupa taksa za doticne aerodrome ili nesto drugo?

hahaha to sam bas i ja hteo da kazem :D od toliko destinacija ni jednu za portugal ili maroko. da li neko zna zasto pored ovih od 10 eura karte od 50? da li je to skupa taksa za doticne aerodrome ili nesto drugo?

Pa mađari teško da letuju u Maroku... Horvatorszag (sa sve prikolicom) :D

Pozdrav i od mene!

Sto se tice Porta pogledajte Ryan iz Bergama (Milano), ja letim 26og na toj ruti. Imala sam vec 3 iskustva sa Ryanom i svako je bilo odlicno. Najjeftinija karta koju sa platila je bila povratna Solun-Rim 14 eura.

A sto se tice Budimpeste vidim da su otvorili i Krakov i Varsavu koji su relativno blizu.

• Author

Нама је тренутно Порто најповољнији преко Мемингена јер нема директне везе за Бергамо. Видим да Рајан враћа стару добру линију Милано - Фаро која је остала упамћена по куповини карте од 0,1е  :dance: :dance: :dance:

На жалост, како су се сада базирали и укопали у Будимпешти...од Београда дефинитивно неће бити ничега...

Е, да ....ни Тенерифе нема из БУД....прилично чудан избор дестинација....

pitanjce, na ove 9.99 eur letove iz budimpeste na koje ryan ne obracunava dodatne taxe dodam jos samo 6 eur po letu po osobi za placanje visom, jel' tako? ili postoji jos kakav dodatni troskic koga ne vidim? i, da li postoji mogucnost da se izbegne tih 12 eur nekim drugim nacinom placanja? tnx

pa pise, ali nije uracunata u tih 9.99 eura kako se reklamira. pored toga ja sam gledao i ni za jednu destinaciju iz budimpeste nisam nasao da je pocetnih 9.99 vec je malo skuplja, 3750 fotinti umesto tih 2990 koji se reklamiraju.

pa pise, ali nije uracunata u tih 9.99 eura kako se reklamira. pored toga ja sam gledao i ni za jednu destinaciju iz budimpeste nisam nasao da je pocetnih 9.99 vec je malo skuplja, 3750 fotinti umesto tih 2990 koji se reklamiraju.

Zavisi od leta do leta. Nekad je 9.99 ukupna cena, a nekad ne.

Konkretno, kraj februara, pocetak marta svaki dan za Barselonu je 9.99 ukupna cena.

@jelena579

Najbolje idi korak po korak do placanja (to ti je zadnji korak) i videces i sama kako to funkcionise.

Mozes izbeci ako imas prepaid MasterCard i ako ne poleces iz UK, Irske i Italije.

Skoro je kod nas pocela da je izdaje UniCredit banka (mada i tu imas trosak izdavanja kartice od 250 ili 500 dinara u zavisnosti koliko novca uplacujes)

http://www.unicreditbank.rs/?jez=&p=437#fragment-1

Pozdrav ljudi, nov sam ovde na forumu i jos nisam stigo da iscitam sve sto ste pisali ali bi mi neke smernice bile jako vazne.

Drugari i ja planiramo da posetimo druga u Norveskoj. On je tamo na studentskoj razmeni. Nije nam bitno vreme kad cemo otici jer je on tamo do Juna.

Preko Ryanaira smo nasli jeftin let od Soluna do Osla za 20e 3. Aprila a i povratak 10. Aprila takodje za 20e. Posle planiramo zeleznicom do Tronthajma.  :dance:

Posto na sajtu ryanaira pri pregledu letova za vec pomenute pise "free online check in"( i "Taxes and Fees" je 0e kao i "EU 261 Levy" takodje 0e) interesuje me da li postoje neke skrivene obaveze placanja ili ce nas let kostati stvarno 20e ako preko neta cekiramo karte? Unapred hvala 

Mislim da moras da placas i aerodromsku taksu pa mozda izadje 30e, pa ako jos nosite neku veliku torbu onda se to jos doplaca.

Kako taksu? Zar nije sve uključeno u cenu karte? Bar je kod Wizza tako. Dodatno samo naknada za plaćanje karticom i za prtljag (ako želiš).

Poslusao sam savet, isao do kraja i posto sam cekirao torbu do 15 kg po ceni od po 15e po letu gde je ukupna cena na kraju ispala 65.98EUR.

Posto kazete:"Pa prouči i izaberi šta ti dodatno treba ili šta moraš svakako da platiš." interesuje me sta to moram svakako da platim.

U slucaju da ne nosimo svi dodatne torbe trebalo bi da je cena od 35,98 konacna.

Unapred hvala.

zaboravih da dodam i ako placamo Visa karticom, posto sam procitao da je ona najpovoljnija za ryanair

Da, bez torbi i svega ostalog po tvom izboru plaćaš i :

Admin Fee - Per passenger/per new one way flight - relates to costs associated with Ryanair's booking system. No fee applies to payments by:

1. Ryanair Cash Passport holders

2. MasterCard Prepaid cardholdrs in all markets (except when booking flights originating from the UK and Italy)

£6 ili €6.

Hvala puno, pretpostavljam da to placa svaki putnik po dva puta(odlazak i dolazak) ako se varam molim za korekciju.

Bas mi je drago sto sam naisao na ovako nesto. Nisam ni slutio da postoji ovakav sajt. Hvala jos jednom i ako imate neke preporuke, neki link sto bih mogao i trebao da procitam pre rezervisanja i uplacivanja bilo bi super. Pozdrav!

Ovaj Rajan u odnosu na Wizz i nije nesto ekstra povoljan, odrase nas sa tim taksicama :ll:. Wiz je majka Mara, ili meni to tako izgleda...

Mnogo se toga kod njih promenilo u poslednjih recimo dve godine. Ovo što se sada dešava je njihov odgovor na razne regulacije koje uvodi Evropska komisija, Velika Britanija i dr. A, ono što me najviše brine je, da uprkos svim tim povećanjima iz godine u godinu oni imaju sve više putnika...

• Author

Jeste se mnogo toga promenila....na gore...

Ali jos uvek ima dosta karata za 6 ili 9,99 ili 12e sto je svakako dzabe. Kod wizza mora da se racuna na bar desetak evrica sem ako se ne ide iz Temisvara ili kada su promocije kao za Memmingen po 90din cega vise najverovatnije nece nikada biti.

Mnogo je veca mogucnost iskopati kod Ryana neku destinaciju za bagatelu dok se wizz drzi cena... Evo, npr...malta bila 6e Ryanom iz Venecije, Milano-Valensija 9.99e ....Milano-Faro 12e...

Brisel-Porto 6e, Brisel-Marakes 9.99

a gde treba da pratim kada su promocije na wizzu ili na ryanu i koliko unapred su ti letovi? tj te povoljnije karte?par meseci unapred ili  :?