Jump to content

Featured Replies

• Author

Meni je kartica stigla za oko 7 dana. Dopunio sam je preko svoje Intesa internet kartice i na 100e mi je ukupno skinuto 106,95e. Jel to ok? Da li postoji drugi/bolji nacin za dopumu?

postoji tema za kartice, ali hajde da i ovde napisem. ja sam uspeo da procitam da nema provizije sa jedne prepaid na njihovu tako da je onda mozda resenje master prepaid od unicredit banke i onda sa nje uplata na neteller prepaid.

http://www.unicreditbank.rs/?p=437

ne znam da li prolazi. na rajan sajtu racuna proviziju kao da je obicna debitna.

edit: to kazem za unikredit karticu.

Sa unicredit karticom izdatoj u BiH nema provizije. Vise puta isprobano.

Ako je nekome Bosna bliza od Hrvatske ili mozda ima neku rodbinu - nije losa ideja izvaditi je.

Meni je kartica stigla za oko 7 dana. Dopunio sam je preko svoje Intesa internet kartice i na 100e mi je ukupno skinuto 106,95e. Jel to ok? Da li postoji drugi/bolji nacin za dopumu?

Ne bi trebalo da bude toliko puno, provizija je 1.75%. To ti je verovatno Intesa skinula malo više, a na završnom računu, kad se potpuno obradi transakcija, će biti 101.75€.

Ja sam prebacivao pare sa Raifeisenove kreditne Vise i pored tih 1,75% koje uzima Neteller, banka mi je uzela još 1% jer se to računa kao plaćanje u inostranstvu, za šta inače uzimaju 1%.

• 2 weeks later...

Desava mi se da mi Ryanair vec drugi put pomera vreme leta (i odlaznog i dolaznog) za Barselonu iz Budimpeste!?  :? Leteo sam jedanput sa njima do sada za Madrid i nisu mi odlagali vreme leta.  :-\

• Author

Јел померају у оквиру истог дана или мењају дан?

За дивно чудо, мени никад ни један носкобуџетни лет није померен  :dance:

U okviru istog dana menjaju. Od 6 izjutra na 6:20 a sad letim u 4 popodne. Valjda i poletim taj dan.  8-)

• Author

hehehe

samo da ga ne vrate u 6 sabajle kada se iskombinujes za 4 posle podne...  :maddd:

• Author

Hehe...

Sve je moguce tako da nas stvarno ne iznenadi...

Ako je Brisel Sharloa i Stokholm Skavsta...Barcelona Reus i Girona...zasto Beograd ne bi bio "Beograd-Tusto"....nema ni 300km

http://www.corriere.it/esteri/12_agosto_22/suzy-ryanair-facebook-mamma-carta-imbarco_dcc1c938-ec58-11e1-9004-4e22268e2993.shtml verovatno ima negde i na engleskom. Uglavnom, mama sa dvoje dece, babom i dedom se sa odmora iz Španije vraćala u UK, nije uspela da odštampa karte nego ih imala u PDF-u u telefonu, Ryan naplatio 5x60=300eura

Pa zar je moguce ? Nisam dugo leteo low costom. Ali dok sam leteo kartu kolko se secam sam samo jednom stampao. Samo bih rekao ime i nasli bi me u kompjuteru.

Pa zar je moguce ? Nisam dugo leteo low costom. Ali dok sam leteo kartu kolko se secam sam samo jednom stampao. Samo bih rekao ime i nasli bi me u kompjuteru.

Jeste, moguce je - jer je tako vec godinama, bar sto se Ryanair-a tice.

Eto, čisto koga interesuje Kipar, imate iz Soluna letove za Pafos reda 40-60 eur povratna sa svim taksama i zajebancijama, na Kipru stop radi jaaako dobro, jedino je problem što je zemlja poprilično skupa, tipa Hrvatska iz najboljih dana i tako to... Pa, ko se reši, neka lepo putuje, ja i drug smo bili proletos pa ako trebaju info, slike - javite se, što ovako, što na private.

• Author

Na private samo erotika i politika....

sve ostalo, javno. Da svi znamo kako je bilo...

Shvatiću komentar kao duhovit.  :D

Mislim da nije dozvoljeno stavljati linkove svojih putopisa sa drugih sajtova i galerija slika ovde, zato kažem private, eto, da ga nacrtamo.  ;)

• Author

Shvatiću komentar kao duhovit.  :D

A kako drugacije da ga shvatis...

Ljudi, kako odbiti travel insurance priliko placanja karte. Zasto bih im to placao, kad uvek nosim svoje osiguranje iz Srbije.

Kaze: If you are already insured you can select "Travel Without Insure" in the drop down box.

Al ja nigde ne vidim taj drop down menu. :ll:

P.S. Aaaa, sad nadjoh. Ja sam vec izabrao neke zemlje u meniju za prebivaliste da probam cisto...A ono bilo zbog osiguranja, a ne zbog informacije o potniku. :stop:

Da li kod ove neteller kartice se placa neko mesecno odrzavanje i moze li se odmah korstiti kad legnu pare pre njenog dolaska?

Da li kod ove neteller kartice se placa neko mesecno odrzavanje i moze li se odmah korstiti kad legnu pare pre njenog dolaska?

Nema mesečnog održavanja, a drugo pitanje nisam baš razumeo. Moraš fizički da je imaš da bi je aktivirao pre nego počneš da je koristiš.

• Author

Da li je izvodljivo napraviti konekciju izmedju sledecih letova i u sledecem vremenskom intervalu :

BUD-BARC El Prat  06.25/08.55  T2

BARC-OPO 09.55  T2

Sledeci je u 22.30 pa ne bih da gubimo ceo dan posto u povratku imamo jedno spavanje u Barsi...