Jump to content

Featured Replies

Vidi stvarno, na to nisam obratio pažnju. Eto, i Ryan se pridružio ''Wizz-ovom klubu bezobraznika''. To delom objašnjava zašto su karte toliko skupe. 'Nači, baj-baj kartama od 0-5-10 eur...

Pozdrav ljudi, trebam savjet

prilikom kupovine karte ukucao sam imena i prezimena koristeći naše znakove (Č.Š.Ć) umesto engleskih (C,S). Sada kada trebam uradi check inn interesuje me da li je bolje da koristim nasa slova ili engleska.

hvala

Zdravoo :) Nova sam na ovom forumu i vec sam par puta letela Wizz-om ali sad bih htela i Ryan-om, u pitanju je povratan let do Stockholma (Skavsta), mada se ja na njihovom sajtu UOPSTE  :o ne snalazim i ne kapiram lete li oni iz Beograda uopste, pa vas molim ako neko ima neki predlog ili mu nije dosadno da bilo kako pomogne bilo bi lepo, planiram za pocetak marta... Isto nemam karticu, i moze li se platiti preko banke kao kod Wizz-a ili je iskljucivo kartica? Hvala! :)

Pa ono jes' malo više zbunjujuć sajt u odnosu na Wizz-ov, ali kako god, nemaš Ryanove letove iz Srbije, niti iz Makedonije i Bosne, najbliži su Solun i hrvatski gradovi, ali mislim da ti niko ne leti za Stokholm. Imaš iz Beograda Wizzov let do tamo.

Pa ono jes' malo više zbunjujuć sajt u odnosu na Wizz-ov, ali kako god, nemaš Ryanove letove iz Srbije, niti iz Makedonije i Bosne, najbliži su Solun i hrvatski gradovi, ali mislim da ti niko ne leti za Stokholm. Imaš iz Beograda Wizzov let do tamo.

Aha, tako sam i mislila :) pitam jer sam na aerodromu u Stockholmu videla njihove avione, i to dosta pa sam zato mislila da mogu nesto da iskombinujem ali ne znam da li bih bas uparila preko presedanje ili sta vec jer nemam previse iskustva u letenju, tek par puta i to uvek direktan let a idem i sama uvek, ali hvalaaa svejedno :)

Zdravoo :) Nova sam na ovom forumu i vec sam par puta letela Wizz-om ali sad bih htela i Ryan-om, u pitanju je povratan let do Stockholma (Skavsta), mada se ja na njihovom sajtu UOPSTE  :o ne snalazim i ne kapiram lete li oni iz Beograda uopste, pa vas molim ako neko ima neki predlog ili mu nije dosadno da bilo kako pomogne bilo bi lepo, planiram za pocetak marta... Isto nemam karticu, i moze li se platiti preko banke kao kod Wizz-a ili je iskljucivo kartica? Hvala! :)

imas iz Budimpeste, ako bas hoces Ryanair-om, do Stockholma. A do Budimpeste, imas voz, 26e povratna.

A sto ne Wizzom iz Bgda?

Tako cu i uraditi :-) htela sam probati ali je cimanje jako :-)

Molim vas za pomoc!!!Izvinjavam se ako je neko vec pitao ovo ali zaista cu izludeti ako nastavim da citam forume a nigde ne nadjem ono sto me zanima posle sati čitanja.Dakle planiram da letim Ryanairom iz Venice Treviso do Malte te želim da saznam od nekog ko je već putovao tu rutu kako bi to otprilike trebalo da izgleda.Dakle,stižem busom u Mestre što je valjda kopneni deo Venecije te odakle treba da idem do aerodroma Treviso Venice ili obrnuto te me zanima da li ovaj prevoz koji rezervišem na Ryanair sajtu kupi putnike u Mestri i vozi do aerodroma.Dalje me zanima koliko treba da dam novca za taj let a da nije puno i imam još mnogo pianja ali to ću pitati kad vidim da li je neko uopšte imao iskustva sa ovim letom.Hvala unapred

Ja sam leteo Ryanom na toj ruti. Opisao sve na forumu. Ako ne nađeš, napisaću ti nešto.

Da li mogu da uradim check inn a da kasnije ga kasnije odstapam tj. postoji li mogucnost da ga sacuvam na komp pa kasnije stampam.

Ok hvala,procitao sam i sve mi je jasno :)Jedino me jos zanima kad da vijam jeftinu kartu za maj za Maltu i sta se smatra jeftinim za tu destinaciju?

• 3 weeks later...
  • Author

12,99-30,99 su ok cene.

Ima ih dosta za 20e po pravcu iliti 40e povratna u maju Bergamo-Malta-Bergamo. Milsim da se uklapa sa wizzom iz Temisvara pa frikombinuj...Ili ako vas je vise u auto pa za Milano...

• 2 weeks later...

Kupio sam kartu Ryanaira za 24-ti, odradio online check in prije neki dan, dobio boarding pass  i sad mi stize mejl: Ryanair travel advisory - you must check in online bla bla

Jel sad treba opet da odradim check in?

ne treba, jer si ga vec odradio. Oni to salju svima, cisto radi podsecanja

aha hvala

Znam da mi nije prije stizalo, nego stigne mejl o upozorenju o kabinskom prtljagu samo, pa mi bilo cudno

Zdarvo,

Ovako isnteresuje me nesto posto nikad nisam kupovao karte kod Ryanair-a, a ni leteo istim pa da vas pitam nesto u vezi kupovine karata.

Posto je najblizi Ryanair aerodrom u Budimpesti zanima me sledce:

Npr kupim kartu uzmem i opcione troskove tipa prtljag i sl... Da li na Rayanair-ovom sajtu postoji mogucnost formiranja tj. pretvaranja cene u EVRE ili to ostaje iskljucivo u forintama? Meni je cena uvek iskazana u forintama ne vidim mogucnost placanja u evrima ili drugoj valuti kao kod Wizz-a.

Kako to izleda onda kad nasa banka tipa . Inteza sa onom njihovom internet karticom pretvori na racunu u eure? Kako to ide? Uzimaju li banke ogromnu proviziju za to ? 

Ako neko ume da mi objasni bio bi zahvalan.