Jump to content

Featured Replies

pa da, na to sam i mislio, zato što pečat nema veze sa tim na kom si letu, pečat samo potvrđuje da je neko od osoblja ryanaira pogledao tvoj pasoš i konstatovao da je sve u redu, tj da možeš dalje na security control i na gate.

zna li neko da li je tako i u bergamu?

I ja mislim da mozes, skoro sam bila u Varsavi(Chopin airport), postoji Rajanov salter na kome su svima, znaci i onima i sa drugih letova lupali taj pecat po koji te posalju sa check in-a ako si non eu passenger.  Dakle, odvojen je od check in-ova.

Pozdrav putnici,

Da li znate da  li ce Ryanair letjeti iz Zadra za Oslo i(li) Stockholm i u zimskoj sezoni? Sada im je Zadar baza,ali,ne znam hoce li odrzati letove i u zimskoj sezoni?

I,da ne postavljam jos jedno pitanje u drugoj temi.. Znate li da li ce Wizz letjeti iz Beograda za Oslo u zimskoj sezoni?

Pozz i hvala :)

Ako se chek in zatvori ne mozes na let to i jeste pravilo da se chek in zatvori 40 min pre leta a vrata aviona 20 min pre leta. I tih 20 min do zatvaranja vrata je i vreme da ljudi od chek in stignu do gate, tj prodju security. A ako ti se desi da zavrsis u drugom avionu na drugoj destinaciji, ta stjuardesa koja te greskom pusti moze da dobije kaznu. Jer i to se desava redovno da ljudi promase svoj gate i probaju da se ukrcaju na pogresan let. Veruj mi radim za jednu aviokompaniju i ako se desi da greskom neko udje odgovara onaj ko te je pustio.

I zato se karte i pregledavaju i na ulazu u avion, tu se proverava destinacija i datum.

Jaoj, to mi je najmrži ritual od svih, a baš ga praktikuju po amerikama tipa severnim. Dok ne dođeš do vrata aviona, bar jedno pet puta pokažeš boarding pass raznim likovima, a onda ukrcavanje, konačno ga staviš negde u unutrašnji džep, grabiš dž novine sa gejta, ulaziš u avion... "May I see your boarding pass, sir?" -- "Thanks, I know where my seat is." -- "I need to see it." -- [Go fuck yourself, bitch!].

Da li je neko kupovao karte od jutros?

Pokusavam vec sto puta, sa raznim karticama i stalno mi pokaze neki Error, ali ne objasni zasto...

Meni je prije pola mjeseca isto pokazivao i nisam pola dana mogla da pristupim sajtu. Sacekaj malo, sigurno ce posle sve biti ok.

• 2 weeks later...

Cao.ja sam se upravo registrovala na sajtu:)))Elem treba da idem u julu u Barselonu,inace prvi put letim avionom tako da nemam pojma o svim tim procedurama.Citajuci forum uspela sam da nadjem let Ryan air iz Budimpeste do Barselone,ali mi otprilike isto kosta i Budimpesta-Milan,Milan-Barselona,a usput bih i obisla ove gradove pa me zanima misljenje o tome sta je bolje?posto na ovim letovima pise no taxes da li je to konacna cena? :) :)

ja sam uvek za opciju multi destinacija, zato sto se pruzi prilika da se obidje jos nesto, ali ne zaboravi da se prtljag, osim rucnog, dodatno placa, a ako ides preko Milana, onda ces placati duplo, bud-mil, mil-bud. i ako planiras i da obidjes i milano, uracunaj troskove od minimum 16 eura za prevoz od aerodroma, ako je sa malpense, do centra milana. sto se tice cena ono sto ti prikazu pre placanja, to je to.

ne planiram da vucem torbetine,leto je,idem na desetak dana,tako da ce mi kupaci biti glavni odevni predmet:))))radije cu placati hostele nego torbe:))Milan Bergamo je aerodrom.hvala puno :D

Ne znam koliko imaš vremena za Milano do leta za Barselonu? Čak i da ne odeš do Milana, Bergamo je dovoljno vredan da ga obidješ, pola dana ili jedan ceo bi bilo dovoljno. A i imaš jeftin i frekventan gradski prevoz na relaciji aerodrom-grad.

da, prevoz od Bergama do centra je, ako se sećam od pre dva meseca, bio oko 210 eura i karta je vredela 90 minuta . Linija autobusa aerodrom zeleznicka stanica je broj 6 i staje ispred dolaznog terminala desno. Sa železničke stanice do aerodroma autobus staje (kad se stane ispred železničke stanice) levo se ide i predje ulica.

Može se uzeti i dnevna karta 3.5 eura. Bergamo je ekstra, i ima se šta videti

On 5/30/2013 at 6:21 AM, hekata said:

da, prevoz od Bergama do centra je, ako se sećam od pre dva meseca, bio oko 210 eura i karta je vredela 90 minuta . Linija autobusa aerodrom zeleznicka stanica je broj 6 i staje ispred dolaznog terminala desno. Sa železničke stanice do aerodroma autobus staje (kad se stane ispred železničke stanice) levo se ide i predje ulica.

Može se uzeti i dnevna karta 3.5 eura. Bergamo je ekstra, i ima se šta videti

Ја бих пешачио за те паре :)

Cena je 2.10 EUR. Inače može i peške, treba nekih 45 minuta do grada, možda čak i manje ;)

da. greskom sam napisala 210 umesto 2.10

:)) i ja bi pesacila za 210 eura svakako :))))

Svidja mi se kako razmisljas oko ovo - torba ne, hostel da ;)

Zbog toga i preporuka da sa aerodroma u Bergamu ne ides onim busom do Milana nego gradskim do Bergama, pa onda vozom - isto se moze ustedeti, mozda skoro za jednu noc u Milanu...i plus kad vec odes gradskim do zeleznicke, mozes i prosetati par sati po Bergamu, kako su vec iostali i predlozili...

On 5/31/2013 at 7:26 AM, Un I.Q. ue said:

Svidja mi se kako razmisljas oko ovo - torba ne, hostel da ;)

Zbog toga i preporuka da sa aerodroma u Bergamu ne ides onim busom do Milana nego gradskim do Bergama, pa onda vozom - isto se moze ustedeti, mozda skoro za jednu noc u Milanu...

A kako ce da ustedi kad bus od Milano Centrale do aerodrome u Bergamu kosta svega 5 eur?

TERRAVISION MILAN BERGAMO-MILAN CENTAR 5 EVRICA.

On 6/2/2013 at 3:14 PM, Un I.Q. ue said:

Pa zar nije onaj satl nesto izmedju 10e i 15e po pravcu?