Jump to content

Featured Replies

Posted

klanj:: klanj:: klanj::

Kako je aviokompanija iz naslova meni omiljena a kada je stavim u search nije zastupljena kao wizz (wizz prtljag, wizz rezervacija, wizz stjuardesa, info za putovanje wizz-om.....), resih da ispravim tu nepravdu prema omrazenom Ircu. 

Btw, da ne pametujem...mnogo se pricalo o aerodromima (tj. livadama) koje Ryan koristi.

Od septembra ukljucuju Barselonu koja ce biti povezana sa vecinom Ryan aerodroma.

Cene izgleda nece biti visoke (iz razloga visokih taksi) ...meni interesantna destinacija Cagliari 8e, Venice-Treviso 10e...Seville-7e. Naravno, treba cekati promocije...free online check-in ili up to 50%....bice to sjajno.

Najcesce ceprkam po Rayan-ovom site-u ali moze nesto da promakne pa....ako naletite na nesto, ubelezite..  :comp:

p.s. Jos uvek besnim na CMC, Savanu i ostale hostaplere....  :psuje: :psuje: :psuje:

Free online check in znaci da su pojedine karte oslobodjene placanja za online check in, samim tim jeftinije za 5 evra, koliko to inace kosta. Najprostije receno, jedan deo "takse" ne postoji. Up to 50% ti vec samo kaze, popust na postojece cene karata do 50%, naravno, za odredjene destinacije i odredjene datume.

U svakom slucaju, Ryanair uvek ima promocije, pocev od toga da nude karte za 1 cent, pa najvise do 15 evra.

Bravo za temu, Ryanair to zasluzuje :)

• Author

18.10.-25.10. Milano-Faro-Milano 12e

07.10.-14.10. Milano-Tangier-Milano 12e

sept-okt Milano-Madrid-Milano 12e

19.10.-26.10. Milano-Sevilla-Milano 12e

treba iskoristiti...idealno vreme za putovanje na jug u oktobru....wizz ima dobre cene za Milano jos uvek (19RON)

moze li mi neko reci sta znaci      Optional charges such as administration and checked baggage fees are not included.planiram iz milana za barselonu pa koliko to iznosi :fool:

Kacio sam na njihovom sajtu da je karta Pariz-Marsej oko 20e

Ali problem je u tome sto mi je kartica istekla i nemam vremena ni mogucnosti da je produzim pa nemogu da platim let unapred.

Kakve su sanse da se kupi karta na aerodromu i koliko to utice na cenu?

Ima lineke alternative za placanje?

Kartu naravno mozes da uzmes na aerodromu ako ima mesta u avionu. Cena zavisi od toga kad kupis kartu i koliko je sedista ostalo u avionu, podji na sajt pa vidi npr koliko kostaju karte za danasnji ili sutrasnji let to moze da ti da neku ideju, mada je tesko predvideti. Mislim da obicno ne ide preko 150-200 eur pred sam let.

Huh, nisam jos cuo da je neko kupio kartu za Ryanairov let na aerodromu :?

Zamoli nekog ko ima karticu da ti odmah sad kupi karte i problem resen!

Cuo sam da RayanAir naplacuje neke dodatne takse za putnike koje nemaju pasos EU i jos sam cuo da recimo kada ne odstampas elektronsku kartu moras da doplatis 50 e i sl. Kakva su vasa iskustva sa ovom aviokompaniom?

Inace, to sto naplacuju je ako se cekiras na aerodromu, umesto on-line.

A za ne-EU drzavljane imaju [obaveznu] proveru dokumenata na aerodromu, i to ne naplacuju.

Primaju, ja sam uvek placao visa electron karticom. Eventualno ako se nesto promenilo u skorije vreme, ali ne verujem.

Letovi, sa sve taxama i online check in-om, za 5 eura!

Iz Norveske i Svedske je 5 kruna  :shockkk:clap.gif' alt=':clap:'>

Primaju li oni Visa Electron karticu, nisam je video u ponudi na sajtu?

moja greska u pitanju je Visa Virtuon, nje nema na spisku, na njihovom sajtu.

Definitivno je nema na listi - je li to jedna od onih kartica na kojoj nema imena?

Da li si probao da stavis samo 'Visa' i da ukucas podatke sa te Virtuon kartice?

Definitivno je nema na listi - je li to jedna od onih kartica na kojoj nema imena?

Da li si probao da stavis samo 'Visa' i da ukucas podatke sa te Virtuon kartice?

Jaoj ne znam, ali se najbrze dobija u Rajfajzen banci. Ali u banci su rekli da proverimo moze li ona?

Da li ta kartica nesto kosta? Ako ne, uzmi pa probaj - najjednostavnije tako [ako vec nema ovde nikoga da potvrdi].

• Author

Ova koja je izvadjena u Intesi...Visa kartica je ovog vikenda zaokruzila sve vaznije low cost kompanije. U predhodnih 6-7 meseci rezervisali smo karte preko :

Ryan-a

Wizz-a

EasyJet-a

PegasusAirlines-a

Jet4You-a

i SmartWings-a

kao i smestaj   :kamp:  preko

laterooms (meni omiljenog)  clap:yok:clap:yok:

booking

hrs

i rent-a car preko

autorent.pt

sve transakcije obavljene bez ikakvog problema. Tamo gde sam videla da pise visa to sam kliknula ali mi se desilo da ne pise samo visa negi i dodaci...visa virtuon, electron, euro.....e tu klikam po redu pa gde primi...

Da ponovim, kartica se dobija u bilo kojoj expozituri banca Intesa-e, stize za 10tak dana i vazenje je 2 godine. Poseduje famozni validation ili ccv broj (tri cifre) za placanje preko net-a. Kartica tj. njena izrada je BESPLATNA kao i mesecno odrzavanje...

Jos jedna, po meni velika prednost....nije kreditna...u slucaju hakovanja, kradje, gubljenja....ako neko skine, skine samo sta je na njoj (mi je srezemo na minimum....stoji 30tak eur za situacije kad neko poludi pa da nam ne promaknu karte za par evrica).

Plus, platili karte za rammstein i muz kupio godisnju kartu za zvezdu (to su cene u dinarima ali uredno skinuto sa devizne kartice).

Wolf, je l to Intesina Internet kartica? Ja imam tu, ali na njoj ne pise nigde Visa. Imam i Visu classic, ali ta je kreditna. Koja je ta tvoja?