Jump to content

Featured Replies

Imam zlatnu kreditnu mastercard EFG banke. Koja je razlika u odnosu na Master prepaid. Da li bi naplatili adm. fee ukoliko bi platio svojom karticom?

Naplatiće ti, provereno. Ja sam plaćao istom takvom pre petnaestak dana i naplatili su. To je klasična kreditna, da kažem postpaid, kartica dok taksu ne naplaćuju samo Master pripaid kartici. Prelistaj temu pa ćeš saznati kako možeš do nje.

Za online placanja mnogo su bolje debitne nego kreditne kartice...to je cak i rizicno jer kreditna kartica prilikom novcane transakcije

moze biti i blokirana iz raznih razloga...pa dok se odblokira muka ziva,a vama zarobljene vase pare !  :yok:

To sa debitnom karticom ne moze da se dogodi,jer realno uplati se onoliko para koliko ce se i skinuti sa racuna

Debitne kartice su Viza internet(Intesa),Viza Elektron(Komerc.),MasterCard pripaid(Unicredit)

Pozz drugari forumaši :) Stvar je ovakva, imam unutaršpanski let (Vuelingom), međutim, koliko se sećam wizzair mi je za let do španije tražio lične podatke sa pasoša, dok za ovaj let to nisam morao da dajem (sem imena), e sad, jel ja moram i za let MAD-BCN da idem na onaj check in za proveru prtljaga ili idem odmah na gejt? U svakom slučaju ću pitati al me zanimaju vaša iskustva :)

Zanima me let iz Zadra za Billund,odlazak 28.4.,a povratak 08.05... Gledao sam cijene,i svakodnevno su sve nize i nize.. Upravo su mi za povratni let ponudili "free online check-in",ali msm da je jos uvijek odlazni skup,tj 27€ po osobi.. Usporedba sa ostalim,ovaj let je prejeftin.. Ali,vidim da su ostali letovi u aprilu (osim za Uskrs) dooosta jeftiniji,po 15€.. Sta mislite,treba li jos cekati,jos nize cijene? Ilim,mozda,kupiti kartu za nazad,pa cekati nizu cijenu za odlazni let? Hurry up,please,znate da im kratko traju akcije.;)

Tnx

• Author

Kupi jednu, cekaj drugu ako ti je mnogo 27e. Ali cim pocne da se pojavljuje ono "only 4 seats" za tu cenu budi obazriv. Retko kada posle toga pada...

Kupi jednu, cekaj drugu ako ti je mnogo 27e. Ali cim pocne da se pojavljuje ono "only 4 seats" za tu cenu budi obazriv. Retko kada posle toga pada...

Ne kazem da je mnogo,ali su im ostale dosta nize. I ovako je nenormalno jeftino u usporedbi sa drugima.;) Ali,sto trositi vise. :yok: Hvala na savjetu.;)

Kontam da kupim karte,upravo su ih jos snizili.:D

Treba li ista printati,osim boarding pass-a? Uglavnom,ja sam mislio isprintati sta god da mi posalju na mail,ne moze skoditi.;)

Treba li ista printati,osim boarding pass-a? Uglavnom,ja sam mislio isprintati sta god da mi posalju na mail,ne moze skoditi.;)

samo boarding pass stampaj. stedis drvece i stedis prostor u rancu.

Da li je neko uspeo da kupi avio kartu na sajtu ryanair-a MasterCard prepaid-om UniCredit banke Srbija? Meni nikako ne polazi za rukom.

Odbija ti transakciju?

Da. Cim kliknem da platim, istog trenutka mi odbije karticu, kao da je uopste i ne proverava. Inace, na drugim sajtovima kartica prolazi.

Onda, nažalost, ne prolazi nikako. Ja nisam pokušavao, ali iz nekog iskustva u onlajn plaćanjima to može jedino da znači da kartica ne prolazi kod njih. Ne znam da li je kompe skoro kupovao sa onom karticom što je izvadio u HR pa da nam kaže da li je imao nekih problema.

Tebe ne treba ovo ni da pitam, ali ajde - pretpostavljam da imaš dovoljno para?

Kad smo kod toga,kod mene je Mastercard prepaid,Unicredit isto,samo u BiH izdana.. Ima neko iskustva?

ne mogu da verujem. bas juce pricam sa sestrom o tome kako bi trebalo da izvadimo pre paid u unicredit. bas steta ako ne radi. a dosta se tako ustedi.

Imam je i ja i nisam uspjela da izvršim plaćanje. Čak su u Unicredit banci pokušali 2 puta da kupe umjesto mene i nisu ni oni uspjeli. Rekli su mi da je def. problem sa sajtom Ryanaira jer dnevno izdaju mnogo prepaid kartica i niko se, do sad, nije žalio na njihovu ispravnost. Posle sam guglala i shvatila da isti problem postoji sa prepaid karticama i u Njemačkoj, Francuskoj, tj. na Ryanair-ovom fan club forumu postoji ista tema i ljudi prijavljuju iste probleme kao i mi. Oni su zvali njihov call centar i rečeno im je da koriste internet explorer sa prethodnim brisanjem cookies, ali ni to nije pomoglo (ni njima, a ni meni). Bezveze...

Moguce da je ne prihvata kao Mastercard Prepaid. Jeste probali da odaberete opciju Mastercard? Tad bi mozda proslo, uz naplacenu taksu, naravno.

Slican problem sam imao kod Ryanaira pre koju godinu sa Visa Electron karticom, kad se sa tom karticom nije placala taksa. Kad sam odabrao opciju Visa, proslo je.

Ja nisam probala, ali sam pročitala da tako, navodno, prolazi. Kad već plaćam adm. takse, platiću onda s običnom mastercard, što sam, na kraju, i uradila :/

Probala sam, međutim, da unesem broj MP-a ali da izaberem u padajućem meniju mastercard, ali nije ni tad prošlo :D Mada nisam ni mislila da će, ali reko' hajde da probam, ništa ne gubim.

Ne znam da li je kompe skoro kupovao sa onom karticom što je izvadio u HR pa da nam kaže da li je imao nekih problema.

Nisam imao problema, zadnji put kupovao pre 20 dana (vise ni ja nemam para na njoj).

Bas bez veze sto ne prolazi ova iz UniCredit banke :(

Kad smo kod toga,kod mene je Mastercard prepaid,Unicredit isto,samo u BiH izdana.. Ima neko iskustva?

Ima li neko iskustva sa ovim? I mene interesuje...

Kupio sam ja neki dan sa njom,sve bez problema proslo,2 transakcije odradio,ispalo mi jeftinije.Pozz

Kupio sam ja neki dan sa njom,sve bez problema proslo,2 transakcije odradio,ispalo mi jeftinije.Pozz

Hvala! :)