Jump to content

Featured Replies

U ime pomirenja sa Ryan site-om pazarila sam 2 karte Memmingen-Faro za 12e  ::crazy:

meni sto sam u portugalu da stignem do Fara treba 150 evra  ::crazy:: vala bas.

• 2 weeks later...

Da li je neko razmisljao da zamoli nekog poznanika iz britanije/irske/italije/nemacke ili spanije da na njegovo ime izda ovaj ryanair passport i da se time izbegne suma od 6e za transakcije obicnim karticama, koliko sam razumeo mogu da se kupuju karte ukoliko se ova kartica vodi na nekog drugog..

• Author

Nocas mi se opet pojavilo prokleto :

Security Check

You do not have permission to access this website

if you are using an automated program

Nadam se da ce do ujutro da nestane .....  :psuje: :psuje: :psuje: :psuje: :psuje:

Treba mi pomoć, što pre ako može. Kupili smo karte kod ryana, odradili online check in i odštampali. E sad, u međuvremenu smo dokupili jednu torbu i sad ne znamo da li ponovo treba to da se odradi ili da se reprintaju ti boarding passovi ili samo da se pojavimo tamo? Ako može neko da odgovori pošto  noćas putujemo za peštu.

Poz!

edit: snašli smo se, samo treba da se ponovo odštampa boarding pass za osobu koja je kupila torbu.

• Author

Preterala si sa pretragama, pa im licis na automatski program :LOLLL:

Oladi malo ;)

Pricaj ti sta hoces al opet isto

A nisam se kacila od juce....majke mi...  ::crazy:

I meni je poceo da trazi captcha kod, nisam pretjerala sa trazenjem, cak sam pokusavala i sa razlicitih IP adresa, ali dzaba:(

Pozdrav svima,

Evo i ja se prikljucujem forumu u cilju razmene korisnih informacija. Dopao mi se na prvo citanje i nije mi jasno kako pre nisam cuo za ovaj forum.

Treba mi pomoc tj Vas savet. Hocu da letim Ryanair iz Budimpeste za Milan. Let 16 juna, povratak oko 22. Video sam na sajtu ukupna trenutna cena je oko 25e izrazena u forintama naravno. Ima li dodatnih placanja? Prtljag znam, a ne placa se ako je rucni do 10kg, tako?

Najvise me zanima kojom karticom da platim odavde. Nemam kreditne vec bih izvadio neku debitnu. Koje kartice vaze za placanje u ovom slucaju. Procitah ovde  "Viza internet(Intesa),Viza Elektron(Komerc.),MasterCard pripaid(Unicredit)".

posto bih ja izvadio sada neku, koju mi preporucujete?

Moze li ova MasterCard Prepaid Unicredit banke. Za nju citao na sajtu banke, mi treba samo 250din i uplatim koliko hocu para (ovde 25e + 6e za taksu zbog placanja karticom = 3600din) i jednokratno mi traje za jedno placanje, nema dopuna. (mora se vaditi druga, samo licna treba, tako bar pise). Mogu li na ovaj nacin, iskustva?

Ja imam Intezinu maestro debitnu karticu, ali sa njom procitah ne moze. Cini mi se da imam Viza Elektro komercijane banke, da su mi nju dali jer ima racun tamo, zbog plate koja leze na racun, moze li ona? Kako najbrze mogu to zavrsiti?

Hvala unapred na odgovorima. Pozdrav

Ja sam izvadila Visa virtuon Rajfajzen banke i nisam imala  nikakvih problema prilikom plaćanja,pa ti to preporučujem...

Meni ryanair nikako nije hteo da prihvati MasterCard Prepaid Unicredit banke. Ja imam Visa Virtuon karticu Univerzal banke i prolazila je bez problema.

Najbrza opcija ti je da probas sa tom tvojom Visa karticom.

Inace, kod vecine banaka izrada kartice traje 2-3 nedelje, osim ove MasterCard Prepaid koja se dobija odmah.

Vidim sada da sa gore navedenim opcijama ne mogu. Da li je Viza virtuon isto sto i Viza internet koju nude mnoge banke ili ne? Recimo bas za univerzal banku?  Jedino nju sam nasao na sajtovima banaka za on line placanja ali nigde ne vidoh naziv virtuon...?

Visa virtuon od Raffeisena je dobra, sudeci po iskustvima, ali, ako se ne varam, placa se neki depozit za pravljenje kartice, mozda i mesecno odrzavanje, nisam siguran. Ja svima i uvek preporucujem Visa electron od Banke Intesa, jer svuda prolazi, a ne kosta apsolutno nista! Niti vadjenje kartice, niti treba depozit, niti ima troskova odrzavanja.

Toliko reklamiram tu banku da cu im traziti da mi plate. Inace ih uopste ne volim, zbog mnogih drugih stvari, ali ta kartica im odlicno radi!

Visa virtuon od Raffeisena je dobra, sudeci po iskustvima, ali, ako se ne varam, placa se neki depozit za pravljenje kartice, mozda i mesecno odrzavanje, nisam siguran. Ja svima i uvek preporucujem Visa electron od Banke Intesa, jer svuda prolazi, a ne kosta apsolutno nista! Niti vadjenje kartice, niti treba depozit, niti ima troskova odrzavanja.

Toliko reklamiram tu banku da cu im traziti da mi plate. Inace ih uopste ne volim, zbog mnogih drugih stvari, ali ta kartica im odlicno radi!

Potvrdjujem za Visu electron Banca Intesa...nikad nijedan problem s njom, godinama je koristim :)

Za Visa virtuon od Rajfajzen se ne plaća ni pravljenje ni održavanje koliko me sećanje služi...ali neznam da li su uveli od skoro?

Nekih davnih dana, ako se ne varam, bilo je neophodno da se uplati depozit od 20 evra, koji bi ti vratili na kraju, ako ugasis racun.

Da li je neko razmisljao da zamoli nekog poznanika iz britanije/irske/italije/nemacke ili spanije da na njegovo ime izda ovaj ryanair passport i da se time izbegne suma od 6e za transakcije obicnim karticama, koliko sam razumeo mogu da se kupuju karte ukoliko se ova kartica vodi na nekog drugog..

Zna li neko moze li se na ovaj nacin onda zaobici +6e za transkaciju kartica?

Naravno. Ja za koji dan dobijam Wizzovu. :banana:

mozes li objasniti kako si je dobio? Jesi zamolio nekoga iz madjarske/ruminije/poljske da izvadi karticu na tebe? I prave li problem ako se placa tom karticom ako se vodi na drugog? Hvala.

Pedjalon je iz Madjarske :) A za Ryanair uzmi Master Prepaid karticu, prilikom placanja sa njom nema provizije (isprobano). Znam da treba da uvedi pasos, i da planiraju da "ukinu" prepaid karticu, ali je u aprilu moglo i sa prepaid karticom da se pazari :)

Pedjalon je iz Madjarske :) A za Ryanair uzmi Master Prepaid karticu, prilikom placanja sa njom nema provizije (isprobano). Znam da treba da uvedi pasos, i da planiraju da "ukinu" prepaid karticu, ali je u aprilu moglo i sa prepaid karticom da se pazari :)

Hvala na informacijama. Razumem da moze bez provizije i sa Master Prepaid karticom, bas sam hteo u unicredit banci da izvadim ali vidim slucajeve na forumu da njihova ta kartica ne funkcionise sa ryanairom. Mozes li mi Ela reci u kojoj banci si izvadila ti posto je provereno onda (nadam se da je u Srbiji  :D). Hvala.