Jump to content

Featured Replies

• Author

da, to je intesina Internet....(ako je sive boje).

Nigde na njoj nema da pise Visa (pise u ugovoru kada si otvarala) ali imas text u slucaju gubljenja...na poledjini...pise da je vratis u ekspozituru Intese ili gde god tj. bilo kojoj drugoj banci gde vidis logo Visa.

Jeste, videla sam to iza. To je ta. Znaci, ona funkcionise. Kazi mi samo jos kako prebacujes novac na nju sa dinarskog racuna? Na njoj je novac u evrima, je l tako?

• Author

dodjes, uplatis u evrima i to je to. Ne prebacujem nikako jer ubiju na kursu (u nabkama je razlika u donjem i gornjem ogromna). Zamenis koliko ti treba i uplatis.....i to je to.

• Author

ma neka wizz krene za milano....lako cemo dalje...

Hm, kad bolje razmislim, najvise bukiranja imam preko Ryana, Wizza pa tek onda easy-ja mada sam mislila da cu najvise ovog poslednjepomenutog da habam...

Ipak, presudilo je...  :yok: :yok:

ziveo Ryan  clap clap clap

Eh, da one more question; kakva je situacija ako se zakasni na let, postoji li mogucnost promene rezervacije i koliko to kosta? To nisam nasao nigde na sajtu.

Eh, da one more question; kakva je situacija ako se zakasni na let, postoji li mogucnost promene rezervacije i koliko to kosta? To nisam nasao nigde na sajtu.

Ako promenis pre leta [mislim da ima neki minimum, da li bese dva sata?] placas service fee + razliku u ceni karte.

Ako se ne pojavis uopste, onda ti je ta karta propala i kupujes novu>?

To je takodje i razlog zasto vecina LCCs ne prodaju vezane letove, vec point-to-point. Tako da je na putniku, sa odvojenim kartama, da obezbedi dovoljno vremena, da ne se ne zakasni na let.

• 2 weeks later...

Haha, mogli bi i pilota da ukinu, pa neko od putnika da vozi :)

ili neka od stjuardesa u pauzi izmedju lutrije i sendvicha! :D

"Mr O'Leary suggested ripping up the existing safety regime in a magazine interview.

'Why does every plane have two pilots? Really, you only need one pilot,' he said.

Suggesting flying a plane was little more difficult than playing a computer game, he said: 'Let's take out the second pilot. Let the bloody computer fly it.'

Asked what would happen if the single pilot suffered a heart attack, he said one of the cabin crew would be trained to land a plane.

'If the pilot has an emergency, he rings the bell, he calls her in. She could take over,' he told Bloomberg BusinessWeek."

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1308852/Let-stewardesses-land-plane-crisis-says-Ryanair-boss-Airline-wants-ditch-pilots.html#ixzz0yyUutHEK

• 2 months later...

jesi li sigurna da ukidaju milano-faro ili samo jos nisu pustili u prodaju karte za leto 2011?

• Author

Poslala sam mail i odgovorili su da "ne planiraju letova na liniji Milano-Faro u narednom periodu"  :x :'( :x

• 2 months later...
  • Author

Dosta karata po 3e free check in.

Uzeli smo Milano-Barcelona. Za nas dvoje povratna  12e plus 20 za visu = 32e.

milano barsa 32e povratna sa vizom....... za dve osobe..... auuuuuuuuu pa ja definitivno moram da studiram ove vrste tripa  klanj::

moze li neko ko je iskusniji sa ryanom da mi pomogne. stalno kad pogledam njihov sajt vidim promocije za naredni mesec i jos jedan, znaci trenutno su na promociji karte za feb-mart. ako sacekam februar, da li cu naici na promociju mart-april ili da odmah kupim kartu koja je 20E+6Echeck-in+5Ekartica=31E

nije ni ti mnogo, nego ako bude promocija, da sacekam. i ima li pravilo sa ovim placanjem web check-ina? na nekim rutama je dzabe, na nekim 6e, na nekim imaju cak i neke dodatne takse koje idu i do 20-30e??

i ima li pravilo sa ovim placanjem web check-ina? na nekim rutama je dzabe, na nekim 6e, na nekim imaju cak i neke dodatne takse koje idu i do 20-30e??

Nema pravila.

ako sacekam februar, da li cu naici na promociju mart-april

Daju promociju ili za naredni mesec ili za naredna 2. Jako retko za 3 naredna.

Kazi koji je datum u pitanju (i da li si fleksibilan sa datumima) i koji let, pa ce ti neko reci...

pa to te pitam. gledam za pocetak aprila, sad je memmingen-porto 19.99e + 6e(check-in) + 5e(kartica).

al posto vidim da je trenutno pormocija za feb-mart, ako sacekam jos malo da li ce pustiti april u promociju, mozda i sklone web checkin. znam da je to sve 5e po 5e ali cu dosta letova da kombinujem pa mi se isplati.

Ja da sam na tvom mestu sacekao bih.

Ali nemoj da ja budem kriv, ako poskupi karta :)