Jump to content

Featured Replies

Ako su oba Ryana, najbolje njih da pitaš Lično mislim da ako prvi ne kasni u dolasku ne bi trebalo da bude problema. I naravno, prvi iskočite iz letelice  :).

Wolfbgd, ja letim pocetkom Novembra za Barsu i vec su mi par puta menjali vreme polaska i odlaska. U startu je bilo vreme koje si naveo ali se na kraju ispostavilo da letim za Barsu iz Budimpeste kasno popodne. Ovo cisto napominjem da imate u vidu ako jurite konekciju za Porto.  :) Inace, koliko sam se infomisao rekao bih da El Prat nije uopste mali aerodrom.

Najbolje na nekoj akciji kupis karte i za taj u 9:55 i za onaj u 22:30 i nemas da brines, stizes sigurno :)

• Author

Promenila sam putanju. Na tamo Budimpesta-Brisel-Faro za 2+19e

Povratak Porto-Barsa-Budimpesta za 16+21e

Da ne cackam mecku....

treba da pazarim 4-5 karata kod ryana, koje je najbolja opcija (najmanje cimanja) da izbegnem transaction fee, taj neteller? I jel definitivno mastercard prepaid iz unicredit banke ne prolazi?

• Author

Wolfbgd, ja letim pocetkom Novembra za Barsu i vec su mi par puta menjali vreme polaska i odlaska. U startu je bilo vreme koje si naveo ali se na kraju ispostavilo da letim za Barsu iz Budimpeste kasno popodne. Ovo cisto napominjem da imate u vidu ako jurite konekciju za Porto.  :) Inace, koliko sam se infomisao rekao bih da El Prat nije uopste mali aerodrom.

Videla sam da tumbaju letove (cak i Budimpesta-Madrid jedan dan ukinuli let) tako da sam odabrala varijantu BUD-Brisel u 6:20 / 8:35 pa Brisel-Faro 11:20/13.15

To mi je komotnija varijanta a i izbegavam spaniju kao polazni aerodrom za 6e ustede neteler karticom. Jurim za nazad Porto-Brisel-Budimpesta. Brisel -BUD ima za 2e ali je Porto-Brisel dosta skupo...preko 45e.

Termine koje jurim su 07.11. za odlazak i 12/13.11 za povratak. Cilj igre je da se zahvati jedan neradan dan (praznik) 12.11. tako da bi od posla otisla samo 2 ili 3. a moglo bi da se iskombinuje 6 dana u putu.

Jos samo da Pedjalon utvrdi parking kod Veces stanice i to je to...

• Author

Ma neka se i placa...ostace valjda za karte...

novembar: 0,4e Budimpesta-Brisel iliti 0,8e povratna  :banana: :banana: :banana: :banana:

Brisel-Madrid 14,99e....

Znaci, povratna Budimpesta-Madrid 31e.

Jedan je Ryancic....  :king:

Kupio sam karte Neteler karticom i stigao mi je mejl sa itinererom i potvrdom da je transakcija uspešno obavljena. Međutim, posle sat vremena stiže mi mejl da je let otkazan jer plaćanje karticom nije autorizovano i poslali su neki declined reference number  :death:

Šta može biti  pitanju  :102:

• Author

Uzela sam desetak karata vec od kad imam neteller karticu i to mi se nije desilo. Mozda ce neko sa vise iskustva moci da pomogne

Ljudi,molimo za informaciju,nasli smo karte 2 povretne preko Rayanair-a Budapest- Brussels za 516 forinti,je l' to moguce i sta se jos placa?Period putovanja je januar.

Ljudi,molimo za informaciju,nasli smo karte 2 povretne preko Rayanair-a Budapest- Brussels za 516 forinti,je l' to moguce i sta se jos placa?Period putovanja je januar.

Plus naknade.

da hvala,evo sad smo odradili,reko da vidimo total price,pa je skor 63e,za dvoje nonojedan kofer je 30e od 15 kg. :bang:hm..ipak mislim da cemo Wizz-om iz Bdg,bolje nego da se cimamo do Budapst.

• Author

Kako 63e?

povratna karta je 2e puta vas dvoje - 4e

Provizije za placanje su 4x6 - 24e

Torba je 15e u pravcu - 30e

Sve ukupno je 58e

Ako vas ide vec dvoje imate pravo na dva koferceta po 10kg te bi vas to izaslo 30e manje.

Imate sasvim dovoljno vremena da uzmete neteller karticu i da prodjete bez placanja provizije za kupovinu karata - 24e manje

Dolazimo da bi vas karte uz malo stiskanja izasle 4e.

Wizz ce vas u najboljem slucaju kostati 20e po osobi/pravcu sto je 80e plus 30e provizija za placanje - 110e.

Kod wizz-a se doplacuje kabinski (veci) kofer 10e sto bi bilo 40e u odnosu na 0e kod Ryana. Na tih 40 ako hocete torbu koju ste racunali za Ryan

Износ накнаде за пртљаг обрачунава се на основу предвиђеног трајања и датума вашег лета.

- Када је предвиђено трајање лета краће од 1:50 сата, накнада за пртљаг на интернету је 15 EUR по комаду пртљага по лету; међутим, у случају да било који од ваших летова у оквиру једне резервације почиње у летњој сезони или у периоду након Божића, накнада износи 20 EUR по комаду пртљага по лету.

- Када је предвиђено трајање лета једнако или краће од 1:50 сата, накнада за пртљаг на интернету је 20 EUR по комаду пртљага по лету; међутим, у случају да било који од ваших летова у оквиру једне резервације почиње у летњој сезони или у периоду након Божића, накнада износи 25 EUR по комаду пртљага по лету.

Posto je vas let oko 2,5 sata znaci da vam je cena torbe 20e pa puta 2 = 40e

Wizz Beograd-Brisel-Beograd za dve osobe sa jednom cekiranom torbom i sa malim kabinskim prtljagom koji je besplatan kosta:

110e karte i provizija (najjeftinije karte, realnije da ce biti min 50% skuplje)

torbe 40e

Ukupno, minimum 150e

Dobro,mi smo to onako sracunali,ne bas tacno u svaki evro smartass ne znam jos,na isto mu dodje,cimao se 400 km do aerodroma u Budimpesti,a nas aerodrom nam je na 7 km od kuce...

• Author

Ma ako nije frka za pare naravno da je Surcin najbolje resenje.

Beograd-Ferenc List-Beograd je 710km sto mu dodje oko 50l (u nasem slucaju plina) ili oko 35e, sa putarinama oko 50e.

Plus 4e avio karte ispadne da je Brisel 54e povratne za nas dvoje.

Ta cena je mogla da se izvuce bank transferom kada su karte iz Beograda bile 890din u pravcu ili 1190din. Ove godine nismo ni clanovi wizz exclusive tako da bi i tu pukli 20tak evra.

Ali, sto se komoditeta tice... Nikola Tesla je zakon..  :LOLLL:

Upravo tako,racunali smo,da idemo kolima,pa da neko vrati auto treba plus ovlascenje koje opet kosta,putarina do Subotice od Zemuna je oko 600 dinara,znaci 1200,plus vinjeta u Madjarskoj za 10 dana je oko 13 e koliko se secam..a da se cimam vozom 10h da putujemo ne pada nam napamet...no dobro,bice nesto,da smo zivi i zdravi clap  :blob:  :dance:

• Author

Trebalo bi 08.11. a povratak 13.11.

Za 08.11. su mi karte ok, stoji i dalje Budimpesta-Brisel-Faro za 20tak e po glavi.

Ali povratak nas ubija. Kombinujemo ali sve je skupo.

Sto, ides i ti?

Sa unicredit karticom izdatoj u BiH nema provizije. Vise puta isprobano.

Ako je nekome Bosna bliza od Hrvatske ili mozda ima neku rodbinu - nije losa ideja izvaditi je.

Da li je neko ovo skoro probao ili vise ne vazi?