Jump to content

Featured Replies

Je li to 100% sigurno?Uz pasos ponesem izvod iz maticne knjige rodjenih i necu imati problema?

Al da bude overen apostilom. :D

Ma ložimo te, nijedna aviokompanija nikome ne traži LK. Isključivo pasoš. Uglavnom ti ne treba ni karta, kad ukucaš podatke s pasoša imaju te u sistemu.

Jel salju neku potvrdu ili obavestenje na mail kad se cekira karta?

Cekirao sam se,odstampao kartu i spreman da podjem na prvo letenje u zivotu :dance:

pošto ne razabiram baš najbolje ove fore oko (ne)uračunatih dodatnih taksi, zanima me zašto kada gledam odlazni i povratni let na sajtu ryan-a, za jedan piše regular fare a za drugi no taxes? da li je ukupna cena koju daju na kraju stvarno ukupna?

2m3irf9.jpg

Da, ukupna cena je obicno ukupna cena ;D

To sto pise "regular fare" i "no taxes" se samo odnosi na tarifu po kojoj se data karta prodaje. Kao sto mozes da vidis, u prvu kartu su uracunate takse, a iz druge su izuzete takse, jer je tarifa "no taxes", pa je samim tim i ta tvoja karta za povratak jeftinija. Ukupan zbir koji ti pokaze pre samog koraka placanja je ono sto ces zaista i platiti.

Hitnooo!

Ako je neko kupovao kartu preko e-dreams -a, da li je konacna cena na sajtu cena sa aerodromskim taksama i prtljagom ili bez???

:-\

Edreams obicno prvo pokaze nesto nizu cenu, na koju se u poslednjem koraku pred kupovinu dodaje jos ponesto novca. To poslednje sto pise u samom koraku kad se kupuje karta je i konacna cena.

Taj e-dream je malo cudan... jako cesto se desava da par dana nakon sto rezervises karte posalju ti e-mail sa informacijom da ne mogu da ti prodaju kartu po kojoj si kupio, vec je potrebno da doplatis odredjeni iznos ili da ti poniste rezervaciju i refundiraju novac.

Stigao sam danas u Barselonu iz Budimpeste,nisam se nikom nista prijavljivao,posto sam sa rucnim prtljagom.Kako sam izasao iz aviona pravac na voz.Da li je trebalo zbog nekog pecata mozda?

Sumnjiv mi je taj E-dreams. Pise kao takse 0, ne pominje se prtljag, nista nema  :o

Kupujem sutra karte Budimpesta - Madrid, Madrid - Porto, i nazad sve. Dakle 4 leta.

Da li prtljag placam jednom ili dva puta? (s obzirom da mi izabaci 17 000 huf (oko 60e) kada krenem da rezervisem kartu - nije malo)  nono

Sumnjiv mi je taj E-dreams. Pise kao takse 0, ne pominje se prtljag, nista nema  :o

Kupujem sutra karte Budimpesta - Madrid, Madrid - Porto, i nazad sve. Dakle 4 leta.

Da li prtljag placam jednom ili dva puta? (s obzirom da mi izabaci 17 000 huf (oko 60e) kada krenem da rezervisem kartu - nije malo)  nono

4 puta

• 1 month later...

Kada se ocekuje letnji red letenja i pocetak prodaje karata za April-Oktobar 2014?

Naredne godine u ovo vreme. 

• 4 weeks later...

uzela kartu Pula-Ryanair 14.99 eura ! nsam mogla da verujem da je tako jeftino pa sam se zato zacudila da li ej istina sta je covek napisao !

samo sto povratna vec nije bila 30  eura, vec 48, tako da sam uzela u jednom pravcu.

sad mi treba Pariz-Pula ili jos bolje Pariz-Budapest ili Pariz-Beograd do 25 eura za 25,26.27,28,29. ili 30.oktobar.. v.v ko nadje neke promocije na Ryanair, molim vas da javite.

Od novembra Ryan leti i za Lisabon.

Za sada potrvdjene linije su: Stansted (London), Charleroi (Brisel), Beauvais (Pariz) e Hahn (Frankfurt).

• 4 weeks later...

dragi forumasi,

imam jedno pitanje u vezi putovanja za Porto,tj trazenja letova...intersuje me da li se prilikom gledanja rasporeda letova racuna sat unazad za Portugal,posto su u toj vremenskoj zoni koliko ja znam...Znaci ako avion iz Porta krece u 16:30,to je po nasem vremenu u stvari 17:30 ako sam dobro razumeo...avion slece u Milan u 20:15...po mom proracunu to je 2h i 45 min,a ne 3h i 45 min...jako mi je bitno da li let traje 2:45 ili 3:45 jer nisam u mogucnosti zbog zdravstvenih problema da letim duze od 3 sata...nadam se da je neko imao iskustva sa ovim letom,ili slicnom situacijom???pozdrav