Jump to content

Featured Replies

Ma znam Wolf, verujem ti :) nego se ja ranije nisam interesovala jer nisam puno putovala, pa zato mogu da pricam samo o skorijem periodu. A svima koji su sa njima putovali i za manje od 1e  klanj::

• Author

za portugal kupuj karte krajem aprila za jun/jul. Tada ce zahvatiti oba meseca sa jeftinim kartama a ne verujem da ce ponavljati iste promocije jer su svi letovi kojima smo isli leti Ryanom bili dupke puni. Bukvalno 1-2 sedista slobodna.

Ovo se posebno odnosi na Milano-Faro i uopste mi nije jasno zasto je let ukinut  :? :? :?

Frankfurt - Porto je u maju za jul znao da kosta i celih 100e u pravcu. Dakle, prati i cim dodje na bilo koju cifru sa free check in-om...kupuj. To su najcesce 6,7,10 i 12e. Imaj pare spremne na kartici i ne sitnicari za 2-3e.

Dragi putnici, pošto ryan već par meseci svakog ponedeljka i četvrtka izbacuje promociju (sada je na promociji april-maj) je l' znate rade li ovo i za letnje mesece i treba li se nadati da će negde u maju biti tih karata od 6e za jul?

Ocekuj promocije za juli u periodu izmedju oko 30.maja - oko 20.juna.

Sutra pocinju promocije za jun. Za putovanje maj-jun 8e.

• Author

@Dule..a i ostali...

da li ste slucajno nabasali ovih dana na karte od 1e za bilo koje destinacije. Ja ih nisam videla bas dugo a na nekom chatu pricaju ljudi da su proteklih deset dana pazarili karte po toj ceni. Bilo je Dablina, Korka, Frankfurta, Madrida....

Ja se zainatila pa danas na poslu mislim da sam isklikala 90% svih destinacija i ispod 3e nista  :psuje: :psuje: :psuje:

@Dule..a i ostali...

da li ste slucajno nabasali ovih dana na karte od 1e za bilo koje destinacije. Ja ih nisam videla bas dugo a na nekom chatu pricaju ljudi da su proteklih deset dana pazarili karte po toj ceni. Bilo je Dablina, Korka, Frankfurta, Madrida....

Ni cuo, ni video jos od novembra 2009.

mada, iskreno, retko sam gledao Britaniju i Irsku.

Bilo bi sjajno da je to sto su pronasli nagovestaj starih dobrih vremena, ali sa druge strane bivsi komercijalni direktor Ryanair-a kaze da je "...zlatno doba low cost-a u Evropi gotovo..."  :(

• Author

Nasla neatraktivne ali meni interesantne linije. Faro-Porto i MAdrid-Faro. Tacnije 3.36e.

Danas su 6.36 ali bas cesto ima za 3e.

Madrid je 6 okruglo ali ima par polazaka za koje daju 40% na cenu od 6.

Bilo bi sjajno da je to sto su pronasli nagovestaj starih dobrih vremena, ali sa druge strane bivsi komercijalni direktor Ryanair-a kaze da je "...zlatno doba low cost-a u Evropi gotovo..."  :(

Po svemu sudeci, nazalost, bice da je ovo drugo...  :(

Ryanair uvodi nove takse i namete. Od 04.04.2011. uvodi se nova naknada od 2eura po putniku po letu za sve rezervacije od tog datuma. Razlog: gubitci nastali usled islanskog vulkana, strajkova i zastoja u Evropi prosle zime zbog snega.

Ako ce im ovih 2 eura pomoci da se izvuku iz krize, podrzavam! Najmanje sto bih zeleo da vidim je kako omiljeni ryanair bankrotira.

Tek sad vidim da je vrag odneo šalu... u vezi sa krizom...

Pre 20 dana poskupeli su i taksu za placanje karticom na 6eura po osobi po letu.

"peak season" - skuplje takse za checkirani prtljag su prosirili i na jun i na septembar i sada iznosi od 20e, pa do cak 45eura zavisno od destinacije, a pre 5 godina kostalo je samo 5eura.  :shockkk:

• Author

Generalno povecava prilicno cenu karte. Posebno taj prtljag. 20e za jednu torbu do 15kg nije malo.

Pa 2 e namet, pa  1e vise za rezervacije po pravcu.

Nije sad da covek place ali...ko uzima povratnu sa jednom cekiranom torbom placa oko 15e vise sto je za Ryan prilicna cifra....

• Author

Zanimljivih karata...

Memmingen-Faro 6 i 9e u maju...povratna oko 20e.

Milano-Valensija 4e maj i jun

Memmingen-Porto 4e u maju ...pogodite povratak i moze da ispadne povratna 8e  :banana:

Brisel-Santander u maju 9e

Bolonja-Malta 6 i 9e u maju

...pa ako neko ima parica da putuje.....  :mah: :mah: :mah:

Šta misliš, oće se ove destinacije po ovim cenama nuditi i za putovanja u julu ? Ja čekam i čekam i pratim...  :comp:

• Author

ja sam generalno ziheras i kada bi bilo npr za jul 12e kupila bih i ne bi cekala da padne na 6 ili 4.

Prosle godine sam mogla da ustedim oko 20e na dve karte i to bas u avgustu na liniji Milano-Faro. Bila sam ubedjena da nece ispod 12e kad ono...5e  :bang:    i to sredinom jula.

Znaci, pravila nema...zavisi kako im ide popunjavanje tog leta ali...mislim da je bolje vrabac u ruci....

Posle, mozda padne u jednom pravcu ali zato za nazad zabodu 50-60e pa ti izadje duplo skuplje. Moj savet...kupuj ako vidis 12e free ch in u oba pravca. Za 30e dobijes povratnu od Nemacke do Portugala...mislim da je korektna cena.

Naravno ! Meni je to prihvatljivo, a i ne volim neizvesnost. Ovako fino kupim do 15e i uživam zvizhd

Karte jesu 2 evra, ali 6 evra check-in i 2 evra ova nova taksa, pa izadje 10 evra po pravcu, plus taksa za karticu, sto je, opet, povoljno za Valensiju u junu :)

RyanAir stize u Podgoricu i Tivat od septembra!

Letece za London i Glazgov, najavio je Minitar turizma CG, Sekulic.

• Author

Cudi me da su preskocili sezonu...

Mislim, ko ce da leti u/iz CG van sezone. Prilicno mali broj potencijalnih putnika ....nije mi najjasnije.

Plus, Dubrovnik je jako blizu koji je atraktvniji pa im se nije isplatilo da ostanu....

Sve se nadam, mozda ako zazivi ubace jos po koju destinaciju mada koliko vidim ovo je sve orjentisano za ostrvske turiste koji bi posecivali Montenegro a svodilo bi se na 2 leta nedeljno.

A jedno je sigurno, Vlada CG je sigurno usla sa dotacijom ovih linija a sve u cilju dovlacenja GB turista kojih je zanemarljiv broj.

Mislim, ko ce da leti u/iz CG van sezone. Prilicno mali broj potencijalnih putnika ....nije mi najjasnije.

Sekulic kaze da im je cilj da povecaju broj turista u pred i post sezoni.

Sekulic kaze da im je cilj da povecaju broj turista u pred i post sezoni.

Srecno im bilo ali tesko ce to Ryan-u biti isplativo, kad van sezone bude sacica turista otisla i kad pokisnu svi ko misevi, sledece godine ce ukinuti

da li bese prilikom kupovine karte odmah treba br pasosa ili samo ime, a tek posle kod online check ina br pasosa? ne mogu da se setim...