Jump to content

Featured Replies

Posted

Svi mi, ili barem vecina nas, na svoja putovanja nosimo kondome.

To nije sramota I toga se ne treba stideti. Medjutim, u extremnim situacijama, ako se javi potreba kondom se moze upotrebiti i u neke svrhe za koje nije predvidjen.

Njegove male dimenzije, mala tezina I praktican dizajn ga cine prilicno jednostavnim za  poneti. To sto se nalazi u sterilnom I hermeticki zatvorenom pakovanju otvara mnoge mogucnosti za upotrebu.

Mali million primena mu se moze naci – savrseno pakovanje za cuvanje sitnica, hrane, lekova, I svih stvari koji ne bi smele da dodju u kontakt sa vodom. Ovo je samo jedna od brojnih namena.

Siguran sam da uz dovoljno maste kondom moze biti jako korsina stvar tokom nasih putovanja.

Koje su vase ideje ?

ja uvek nosim par komada kada putujem. zapravo, to spada u glavne sitnice koje pakujem pre polaska.

nema prakticnije stvari ni veceg broja primena, mozes npr da obezbedis sator od kishe kada je sklopljen (uz malo vise natezanja), jes da izgleda malo shashavo ali je odlicna stvar

a cuo sam da su ga koristili i kao jastuk, kada se napuni sa dosta opalog lisca. e to bi voleo da probam

Svi mi, ili barem vecina nas, na svoja putovanja nosimo kondome

Ja na svoja putovanja ne nosim kondome ;)...jer spadam u grupu onih koji ga koriste 350 dana u godini :tt:... a tih 15 dana koliko sam na putovanju, obicno koristim za odmaranje (od kondoma)... :mah:

• Author

Jos jedna odlicna primena:

Kada smo bili na snorklingu prosle godine, jedan momak iz naseg drustva je posekao dlan dok je cackao nesto oko korala. Kako nismo imali pri sebi nista od opreme za prvu pomoc - nismo mogli da mu previjemo ranu.

Momak se genijalno dosetio. Iz svojih stvari je isceprkao kondom Durex Preforma (onaj za produzeni uzitak) mast koja se nalazi na vrhu kondoma je namazao oko povredjenog mesta tako da vise nije osecao bol, onda je kondom navukao preko ruke. Gumica koja se stegla oko zgloba je pomogla zaustavljanju krvarenja, a sama opna kondoma je zastitila ranu od upadanje peska i morske vode. Dok smo stigli do smestaja, ruka mu je bila prilicno skuvana - ali u sustini kondom je odlicno odradio posao za koji nije bio namenjen!

Ziveo kondom!

ajd da dodam neku "pamet".

Ja sam u kondom stavio digitalni aparat, napravio 3 cvora (malo odaljio jedan od drugog) i drzao ga u dzepu na raftingu...bio sam totalno mokar dok je aparat bio sve vreme spreman za rad u najekstremnijim uslovima. Malo sam se uplasio da ce slike biti mutne ali bez razloga...slike su bile za nijansu  mutnije nego kada sam nakon toga slikao bez "navlake". Ekstremne situacije su nemoguce sa aparatom koji nije vodootporan....ili nema "zastitu".

Koristite zastitu!!!

p.s. model je bio Durex - ultra thin

ekstra ideja!!!!!!!

ja sam negde citao da ljudi dosta koriste kondome u speleologiji za cuvanje sendvicha od vlage. nisam imao prilike da boravim u pecinama toliko dugo, ali mora da je koristan trik

Ja mogu da navucem kondom na glavu i naduvam ga. Izgleda neverovatno! Jako dobra stvar kada na zurci krene smaranje, a vec ste svi pijani.  :mrgreen:

ah i ja ga nosim na svim putovanjima sa nadom da cu ga upotrebiti (za namenjenu svrhu), ali im zalud prolazi rok trajanja...  serenade

Ja mogu da navucem kondom na glavu i naduvam ga. Izgleda neverovatno! Jako dobra stvar kada na zurci krene smaranje, a vec ste svi pijani.  :mrgreen:

Hahahaha! Pa, kako uspes, kako se ne ugusis  ;D

Hahahaha! Pa, kako uspes, kako se ne ugusis  ;D

Pa postoji tehnika, navuces ga do preko nosa i onda udises na usta i izdises na nos.  ;)

Sjajna fora! Odličan način da pronađeš domaćina preko CS-a kad putuješ: Ako me primite na spavanje, pokazaću vam nešto što do sada sigurno niste videli!

Ja sam u kondom stavio digitalni aparat

super ideja, bas mi je to nedostajalo nedavno na kajaku... i objektiv je mogao da se normalno otvori, tj "izadje"?

Ja sam u kondom stavio digitalni aparat

super ideja, bas mi je to nedostajalo nedavno na kajaku... i objektiv je mogao da se normalno otvori, tj "izadje"?

Moj je, da prostis, izlazio i ulazio. Probao sam starog Kodak-a jer nisam hteo da cackam mecku sa nekim skupim novim etc aparatom.

Sad vec mogu da kazem da bi i aparat od 1000$ smeo da ponesem na rafting. Naravno, obavezno 3 cvorica...za svaki slucaj...

• 1 month later...

Cega sve nece da se sete xaxaxa E ali moram da prizna mda ideje stvarno deluju prakticno. Najjaca je ona za sator  :kamp:

• 2 months later...

elem, jel smem da pitam jel neko nosio kondome u Iran :P?