Jump to content

Featured Replies

Posted

Dragi moji zemljaci, dolazim prvi put u Srbija u Septembar mesec sa moja muz Australac i nasa dva mala decka. Rodjena sam u Beograd i otisla mala sa moji tata i mama a nikad nisam bila tamo. Zivim u Australija i volela bi da vidim lepi gradovi i mesta i dogadjaji u Srbija. Ocemo da rent auto i da prodjemo Srbija ako moze da neko napravi mapa za nas put. Mnogo vas sve volim i HVALA unapred.  :mah:

Ako mozes samo da nam napises sta biste voleli da vidite? Dakle da li vas zanimaju gradovi, sela, ili mozda brda i planine? Ako vam treba neko da vas provede kroz Beograd, javite mi se slobodno. Pozdrav!

Ja se javljam da vas provedem kroz Smederevo.

Mozete videti Smederevsku tvrdjavu, grob Dimitrija Davidovica, Letnjikovac Kralja Aleksandra ...

I vodim vas na najbolji sladoled koji ste ikada probali :)

• 1 year later...

Moj predlog je da se stacioniras negde na Partizanskim vodama-moj predlog da se smestis malo dalje od centra,pa da odatle obilazis dalji Zlatibor,Sirogojno,Gostilje,Mokru goru,Taru,Perucac,Kokin brod,kanjon Uvca,Potpecku pecinu-toje ono sto se tice blizih destinacija,a malo daljih ima jos mnogo.Sa Partizanskih voda imas odlican prevoz u svim pravcima.Uglavnom,zapadna Srbija ima prelepe i raznovrsne predele i mnogo,mnogo dobru hranu,ali samo za gurmane! :eat::pivoooo::kamp:::artist: