Jump to content

Featured Replies

Iz Zajecara ja sam siguran a da li ce poci jos neko,znacu u toku dana ili veceri.

:x evo i ja da se javim, posto sam tek sad stigla sa posla  :psuje: mrzim kada mi u totalno harmonicnoj nedelju naprave probleme. Ko upise gradjevinu ko ja nije sasvim citav. U svakom slucaju sad nemogu da potvrdim 100% za petak ali cu znati sutra do 12.

Ja sam isla bas tu turu sa planinarima. To jezero je kraj Lazareve pecine i tu se kampuje prvo vece pred polazak u kanjon. Nesto je bilo mutnjikavo tako da...... hrabri mogu da pokusaju  :D.

Ja cu nazalost morati da otkazem, ne mogu da odvojim 3 dana trenutno. Lepo se provedite.

pozz,ja definitivno dolazim tamo da li sam ili ne to verovatno necu znati do samog polaska malo,za par sati putujem na Staru planinu,zamolio bih ostale da me o daljem planu i organizaciji obaveste na broj telefona posto necu biti na forumu,ili oko bilo kakve pomoci oko puta.0601823373,vidomo se  :mah:

Da obavestim zabrinuti narod da smo stigli živi i zdravi  ;D

Kanjon je... pa nisam sigurna šta bih mogla da kažem... potpuno neverovatno mesto!! Oduševljena sam! Iako nimalo naivno iz više razloga, ali o tome neki drugi put.

Nadam se da će biti i  nekih fotografija uskoro  zvizhd

VELIKO HVALA Lazaru i Saletu na sjajnoj turi i predivna tri dana  flowers::

pijjj da proslavimo povratak. čekam slike  ;D

:'( i žao mi je što i ja nisam mogla da krenem