Jump to content

Featured Replies

Sto bi tebi noksich-u smetalo to sto neko voli vojnu opremu?

Jel te to na neki nacin ugrozava?Pa da kazes tako nesto.

Kad kazes vojna oprema to ukljucuje izmedju ostalog i predmete koji se mogu koristiti za nanosenje povreda i smrti drugim bicima. Kao pacifisti naravno da mi smeta.

Ovo nema bas mnogo smisla. Mislim, pacifizam nema bas mnogo smisla. Ako neko ubija ljude ili im nanosi povrede, najgore sto mozes da ucinis jeste da se tome ne suprotstavis. Jedan deo ljudi nosi vojnu opremu da bi ubijao a drugi deo ljudi je nosi da bi se od ubijanja branio.

Sto bi tebi noksich-u smetalo to sto neko voli vojnu opremu?

Jel te to na neki nacin ugrozava?Pa da kazes tako nesto.

Kad kazes vojna oprema to ukljucuje izmedju ostalog i predmete koji se mogu koristiti za nanosenje povreda i smrti drugim bicima. Kao pacifisti naravno da mi smeta.

Ovo nema bas mnogo smisla. Mislim, pacifizam nema bas mnogo smisla. Ako neko ubija ljude ili im nanosi povrede, najgore sto mozes da ucinis jeste da se tome ne suprotstavis. Jedan deo ljudi nosi vojnu opremu da bi ubijao a drugi deo ljudi je nosi da bi se od ubijanja branio.

A da niko nema tu opremu ne bi morao da se branis od iste.

Pa nisu je imali u praistorijsko doba pa su se ubijali golim rukama kamenjem i kostima ...aj ne lupaj vise u temi koja nema veze sa tim sto ti pricas

Требали би модератори да почну да кажњавају.

Zasro... Bas se kulturno ponasamo. Niti je bilo teskih reci, niti pretnji, niti bilo cega slucnog... Cemu inace sluze ovi forumi po internetu nego da prodiskutujemo malo... Nemojte ogranicavati i sputavati ljude. Ne znaci da cemo potegnuti vojnu opremu jedni na druge i poubijati se ako imamo razlicita misljenja.

Требали би модератори да почну да кажњавају.

Zasro... Bas se kulturno ponasamo. Niti je bilo teskih reci, niti pretnji, niti bilo cega slucnog... Cemu inace sluze ovi forumi po internetu nego da prodiskutujemo malo... Nemojte ogranicavati i sputavati ljude. Ne znaci da cemo potegnuti vojnu opremu jedni na druge i poubijati se ako imamo razlicita misljenja.

lol::

Ja znam jednog tipa koji drzi privatni vojni otpad. Ako hoces mogu ti dati broj putem PM. On ne trazi dokumenta.

Inace, kako stoji stvar sa vojnim otpadima u Hrvatskoj? ( ili bilo gde drugde u okruzenju ? ) Skoro celo okruzenje Srbije je u NATO. Tako da verujem da moze da se nadje dosta kvalitenijih stvari nego sto moze da ponudi vojska Srbije na svojim otpadima.

• 3 weeks later...

Privatnika ima i ovdje. Takvi me ne zanimaju jer nabijaju cijene mada ima kvalitetnih, često i novih stvari domaće proizvodnje.

Npr. kabanica vojna, ona pončo stil koja je kul za bicikl je ovdje 15e, pa da li vrijedi komad poliestera toliko?

Zato bi došao do bg na vojni sajam&jelen pivo...malo da vidim šta ima u susjedstvu, da dobijete jednog turista više  :angel::pivoooo:

Sto da ne bre prosetaj malo... koliko vidim to je 25.6 ...tako da imas dosta vremena do tada ....mozda se okupimo na sajmu  :)

Маните се препуцавања и млаћења празне сламе. На којем војном отпаду има јефтино топлих војних чарапа, прслука, јакни...

• 1 year later...

Bio sam juče na vojnom otpadu u Rakovici (Kneževac). Tamo nema ničeg zanimljivog bukvalno. Ne znam da li sam pogodio loš dan, ali mislim da je uvek tako. Hteo sam da kupim onu porciju za jelo, imali su tri takve i svaka je bila polomljena, torbe-svaka je pocepana, isto stoje i sa džemperima i mnogim drugim stvarima, u pravom smislu reči otpad.

Na kraju sam kupio podlogu za vreću za 420 dinara koja je bila u koliko-toliko dobrom stanju (čitava sem par rupa od cigara na platnenom delu). Neki lik koji je bio ispred mene se sit ispričao sa prodavačicom pa je onda ona rekla nekom koji tu radi da ga odvede u magacin da vidi šta ima. Ja sam se pravio da to nisam čuo pa sam pitao, da li je to što je izloženo sve što imaju, oni su rekli da jeste.

Sad mi nije jasno kako na privatnim vojnim otpadima i na pijacama prodaju bukvalno nove i neoštećene vojne stvari, a u svim člancima po netu čitam da se svi ti8 ljudi snabdevaju baš na tom vojnom otpadu i da taj vojni otpad jako dobro posluje.

Znači ili sam pogodio loš dan ili samo određeni ljudi koji poznaju prodavce ili im tutni koji dinar u džep mogu da kupe normalne stvari.

Pitao sam lika što radi, kad im stiže roba? On je rekao da nema pojma.

• 3 weeks later...

Verovatno postoji dil onih sa vojnog otpada i stalnih kupaca. A ako se pitaš gde su otišle sve te nove posude za jelo, pogledaj ovde . Cena je sigurno mnogo veća...

• 3 years later...

Pozdrav zivim u Badovincima blizu sapca i bogatica,da li neko zna ima li Blizu badovinaca,bogatica,sapca vojni otpad ? Hvala

Pozdrav da li ima blizu Badovinaca,bogatica,ili sapca vojni otpad!hvala unapred!