Jump to content

Featured Replies

Posted

Imam veliki sator za cetiri osobe, sa sobom, predsobljem i nadstresnicom iz davnih osamdesetih godina.

Nije praktican za putovanje bez automobila, ali za ova kampovanja za 1. maj ili neko letnje zezanje sa drustvom je majka.

Sator je zaista kvalitetan, i sjajno se pokazao na mnogobrojnim kisama i par oluja, tako da mi je prirastao za srce :)

Uglavnom, marka je TERKA, iz nepostojece drzave Cehoslovacke. Cipzar na ulazu mi se pokidao, i to je onaj veliki, preko 2m duzine. Firmu ne mogu da nadjem na netu, a nisam uspeo da nadjem cipzar tolike duzine, kako bih ga zamenio.

Zna li neko ista o toj firmi TERKA, ili gde se mogu naci tako dugacki cipzari?

Razmisljao sam da stavljam dugmad, ili nesto tako, ali rekoh da prvo pitam ovde :)

Marko imas da kupis cibzare na meru. Odnosno klupko od jedno 20 metara. Dobijes one papucice i neke kao heftalice i sam seces i pravis cibzar na duzinu koju ti hoces. Tetka mi je snajderka pa znam.

Samo je problem sto sam ja kod nje vidjao samo tanke cipzare sto se stavlja zanama za sliz. Moze da posluzi svrci ali ce trebadi da se pazi kad se otvara.

Ne znam odakle si, takve stvari mozes da nadjes u tekstilnim prodavnicama ili tamo gde se dugmadi prodaju. Ako i nemaju tako recice ti gde da trazis, svi su povezani.  :)

a nesto ne verujem da ces naci firmu TERKA i original cibzar. :D