Jump to content

Featured Replies

I ja imam slično iskustvo (visa Raiffeisen): preko kartice dobiješ najbolji kurs treća valuta:(evro ili dinar, šta već imam na računu). RB uzima dodatnih 1% po transakciji, ali toliko mogu da podnesem.

Dodala bih samo da sam karte oduvek kupovala u Fudeksu u centru Beograda i placala u DINARIMA.

Uuu, strava. Nisam znao da može i tako  :spot:

Nema na cemu!  flowers::

Na ovom forumu sam vise puta pronasla korisne informacije, a vidim da je to nekako promaklo tj. nije spomenuto pa nisam mogla da odolim da ne dopisem.

Svakog dana je u različito vreme, ne postoji nikakvo pravilo. Samo sam primetio da, kada je popust 50%, onda akcija traje jedan - a kada je 20%, dva sata.

evo popusta, danas, od 13h do 14h - kaze 50%. ali kada zapocnem booking, ne vidim da dobijem nizu cenu? ne znam u cemu je fora?

Jedne godine sam ja videla snizene cene (mislim da je prosle) kada je cena u forintama, a kad se prebaci u evre je bila standardna. Onda sam otisla do fudeksa i oni nisu imali odgovor na to ali su ih (Orangeways) nazvali telefonom (ili poslali mejl) i ja dobih sutradan karte po snizenoj ceni.

Ne kazem da je sad taj slucaj ALI probaj da uporedis cene u forintama i drugim valutama. Ili probaj da odes do Fudeksa i njih pitas za snizenja.

Evo, meni su sa računa za karte od 8000 forinti skinuli 28,78evra. Platio sam Intezinom Visa Internet karticom.

@ nova putnica

U cenu je odmah uračunat popust od 50%, a moraš da izabereš opciju da si mlađa od 26 godina.

hvala ti, ali ove promocije traju svega po jedan sat. osim toga, ja ne vidim da mogu da prebacim valutu u eur, samo imam HUF kao opciju. ne razumem zasto.

Ne, koliko sam ja uspela da vidim danas, popust je za sve. Ali mi nije jasno kako ne vidim snizene cene, vec samo redovne. Menjala sam sve, i da imam vise i manje od 26 god - sve isto. Redovna cena Budapest-Prague je oko 8500huf. I to je to, nisam uspela da vidim snizene cene.

Danas kada si napisala da je popust 50 posto, otisao sam njihov sajt, ukucao relaciju Budimpesta-Prag povratno i cena u jednom pravcu je bila 2000 forinti, odnosno 4000 forinti povratna karta, konvertujuci u evre izaslo je nekih 14 evra koliko se secam.

Zamisli, a ja nisam uopste to uspela da vidim...pokusavala sam ceo sat. Svasta. Da ne poverujes. Zato sam se obratila za pomoc nekome odavde...da li se secas sta si oznacio kao opciju za godine?

:? ...ajmo opet...jel taj popust vazi samo za mladje od 26 ili...!? totalno sam zbunjen! ;)

... i  kad iskače otprilike happy hour  :angel: ...jel odokativna metoda ili  :roll:

:? ...ajmo opet...jel taj popust vazi samo za mladje od 26 ili...!? totalno sam zbunjen! ;)

Ma popust vazi za sve! Jedino, kazu ljudi, moras da izaberes opciju manje od 26god pri bookingu kako bi dobio karte po toj ceni. A zapravo nije bitno koliko zaista imas godina. Jel sada ok?

Ma popust vazi za sve! Jedino, kazu ljudi, moras da izaberes opciju manje od 26god

koja je ovo nelogicnost. zasto bi iko birao da je mladji od 26 ako nije? osim ako ne zeli da nesto izmuva ili uradi pravaru.

ne znam koliko su azurni sa kontrolom godina u OW, ali ne bi se trebalo igrati sa takvim stvarima.

vidi, ne znam sta da ti kazem. ja sam danas videla popust koji je bio objavljen na sat vremena, i on se komunicira kao 50% popusta na sve karte! nema nikakvog ogranicenja sto se tice godina, niti bilo kakvog drugog uslovljavanja. pazljivo sam citala. tek posle sam ovde cula da moras da izaberes opciju - manje od 26 god da bi video cene sa popustom. pretpostavljam da je ovo posebna situacija.

zdravo svima...ja sam pokusavao da resim problem sa uplatom za orangeways,ali nzm koji korak da preduzmem,kapiram da trebam da odem u banku i uplatim novac i da ce oni odatle da rade svoje,ali nzm sta znace ove kolone koje sam na slici markirao zelenom...u prilogu je i slika moje kartice koju posedujem,u pitanju je visa societe general maestro...Da li mogu da uplatim evre u banci i da mi oni lepo skinu onoliko koliko izadje cena karte i to je to,ili moram neku drugu karticu da cimam itd???

I da jedno obavestenje za sve,nema vise kupovine preko fudeksa,zvao ih danas,oni to ne rade unazad par meseci i tako je do daljnjeg...

evo linka,hvala unapred!!!poz

http://postimage.org/gallery/8ikzh9cs/

@ Bolero

To što si podvukao zelenom ti nije potrebno, tako da nemoj ništa da popunjavaš.