Jump to content

Featured Replies

• 2 weeks later...

Happy hours danas:

From 12:00 to 14:00 every bus ticket's price of 50% off!

(If you would like to buy normal ticket (26-60), please choose the group under 26! Thank you!) 

• 3 weeks later...
  • 4 months later...

A zasto ne idete orangewaysom iz Budimpeste za Drezden?Imaju polaske  3 puta dnevno,a povratna karta je 30ak eura,ako se kupi za vreme happy houra,inace je 60 eura.

Možeš li da mi kažeš odakle tačno polaze Orangeways busevi iz Budimpešte? Trebalo bi da putujem za Berlin i jedino što imam kao info o mestu polaska je - Groupama Arena (FTC)? :bag: Google maps pomaže, ali me interesuje da li je jednostavno naći tačno to mesto bez mnogo lutanja okolo.

Edited by Duya
Sad više nije offtopic ;)

To je isto staro novo mesto. Stim da srušen stari FTC stadion i napravljen novi Groupama Arena. Malo pomaknut u odnosu na ulicu. Preko puta je Nepliget međugradska autobuska stanica.

• 3 weeks later...
  • 8 months later...

Cao svima. Ko ima iskustva sa povracajem novca od Orangeways-a? Otkazali su mi liniju Salzburg-Budapest, ja kupila karte I sta sad? Kakva je praksa? Hvala svima. Pozz

• 2 weeks later...
  • 7 months later...

Da li je neko skoro putovao Orangeways-om?

Treba da idem na relaciji Krakov-Budimpesta 20. marta. Karte su bile po 10 Eur do skoro, sada su po 25 Eur...da li ce rasti jos, i da li padaju cene pred polazak?

Jos nisam utancaila sve detalje oko puta, ali ako ce da idu jos gore, ne bih cekala vise sa njima :(

I da li postoji povoljnija alternativa od tih 25 Eur (kol'ko sam videla, ne...al' reko ajde da priupitam :) )

Edited by Hermesa

postoji.

Luxexpess.eu  na toj relaciji nudi cene i za 7-8€.

:dance:

Vidim da ima za 8 Eur, ali trazi mi neki PINS number, i trazi mi campaign code...imas li (ili ima neko) neki na pozajmicu?  :blush:

Edited by Hermesa

37 minutes ago, du-ki said:

u vreme kada sam ja kupovao karte na luxexpresu nije bilo kampanje nego redovna cena i nije bilo nikakvih dodatnih pinova ?!?! Pretpostavljam da se kod može naći na nekom od sajtova koji objavljuje akcije, deli kupone i ostalo. Proguglaj malo, isplati se :wink:

Evo, da dopisem sta sam skontala, mozda ce nekom znaciti...

Trenutno su cene regularne - 16 Eur u jednom pravcu (Krakov-Budimpesta), i koliko vidim ima ih vise nego dovoljno,(ima cak i karata za od danas do sutra), i ima puno slobodnih mesta. U poredjenju sa punom ceom Orange Ways-a (25 Eur) - vise nego povoljno :)

Jeftinije cene (za neke datume i za samo 5 Eur) mogu da se ostvare na jedan od dva nacina:

- Preko PINS-a - sto je nesto kao sistem skupljanja kilometara, samo sto se skupljanju voznje, dobija se kartica, sve zajedno deluje dosta komplikovano, posebno ako neko ne planira da se vozika stalno :(

- Preko kampanja tj. promo kodova. Popusti su od 30% do 70%, ali kodove nije tako lako naci. Ima ih retroaktivno, ali ovog aktuelnog nigde nema, a trebalo bi da bude 50%. Zapravo, nisam bas ni sigurna da postoji neki aktuelni, ali trebalo bi da ga ima, cim postoji opcija njegovog upisa pri kupovini karte...

Nakon rezervacije karte, novac treba da se uplati u roku od 20 minuta, online (stoji satic koji odbrojava i podseca :) )

• 9 months later...
  • 1 year later...

Da li je neko skoro kupovao karte? Sajt odbija poslušnost:-) ne može da se prebaci na engleski, a od destinacija samo Budimpešta, Beč i Zagreb.

Flixbus preuzeo Polskib. pa da proverim ko je sad povoljniji za Krakov:-)

Edited by petrovna