Jump to content

Featured Replies

• 2 weeks later...

Da li Orangeways i Student krecu sa istog mesta u Budimpesti?Cini mi se kad sam putovala Studentom da je to bilo autobusko stajaliste 901 kod Nepliget metro stanice?E sad kod Orangeways pise da krecu od stadiona.Jel je to blizu kad se izadje iz metroa?Hvala

Hvala puno,lepo objasnjeno.Cini mi se da sam tu videla njihovu kancelariju.

• 4 weeks later...

Poklanjam dve povratne karte:

- 22.04. Budimpešta(23:30h) - Prag(06:45h) i

- 25.04. Prag(23:00h) - Budimpešta(05:20h)

Poslao sam mejl Orangeways-u i odgovorili su mi da je moguće menjanje podataka putnika, ali da se plaća 1250 forinti (oko 4 evra) po putniku po pravcu.

Pa ako nekome odgovara...

• 5 weeks later...

Morala sam ovo da napisem, koristila u poslednjih deset dana usluge Orangeways-a, Prag-Dresden, povratna kao i na relaciji Prag-Budimpesta. Autobusi Orangeways-a su totalni raspad! Nema blage veze sa onim sto se kumunicira preko njihovog site-a...Dok je Student Agency druga prica-svaka pohvala.

Eto, ako se neko dvoumi oko izbora prevoznika, da zna.

Bili su ranije odlicni autobusi, zaista visok nivo. Poslednjih par puta - susta suprotnost. Ali i dalje su tacni i dovoljno povoljni za mnoge destinacije.

Bili su ranije odlicni autobusi, zaista visok nivo. Poslednjih par puta - susta suprotnost. Ali i dalje su tacni i dovoljno povoljni za mnoge destinacije.

Mislis isti oni busevi samo oronuli od godina i loseg odrzavanaj il su neke krdze ubacili?

Mislim da su krseve ubacili! Nisu cak ni brandirani, ono tipa Orangeway....nista. Razvaljena sedista, od onog free drinks nema nista. Toalet nije u funkciji pa staje na pumpama usputnim. Eto, al ajde za te pare OK, kupih karte za vreme Happy Hour - 50% jeftinije.

• 2 months later...

Dragi svi,

da li me možete uputiti na to gde je tačno stajalište Orangeways u pravcu Praga, kad dođem na Keleti vozom?

Evo već pola sata gulim google map, i ništa mi nije jasno, a inače se prilično dobro snalazim sa takvim stvarima.

Unapred hvala!  klanj::

Video sam pre neki dan Bus Budapest-Munchen...neka krntija stari VOLVO..neznam zasto se ljudi pale na ovu firmu..

Video sam pre neki dan Bus Budapest-Munchen...neka krntija stari VOLVO..neznam zasto se ljudi pale na ovu firmu..

ranije su imali nove BOVE..dugacke,ofarbane u narandzasto..nesto se desava sa njima..u raspadu su..ali vole ljudi i tako..treba ih pustiti..Pored direktnog busa iz BGD za PRAG,oni vole da presedaju u Budimpesti i voze se dalje i cimaju.

Ne bih presedala ni za šta na svetu da mi je vreme stizanja odgovarajuće, ali pošto moram da uskladim termin, onda je to malo zeznuto...

• 7 months later...

Ima, ali čini mi se sve ređe. Npr., pre dva dana su davali 50% popusta u periodu od 11 do 14h, tako da treba biti uporan. Hajde da zajedno pratimo, pa da objavljujemo. Zajedno smo jači  :stop: