Jump to content

Featured Replies

• 2 weeks later...

Koja autobuski prevoznici voze do Soluna (od Novog Sada ili od Beograda)? Na netu sam našao neke, ali koga odabrati? Koliko su sigurni? (ako im je kvalitet autobusa i sigurnost isti kao i kvalitet sajta :S)

Treba mi direktno od Novog Sada (ili Beograda) do Soluna. Skoplje ili Sofija mi nisu opcija.

http://alamanis.com/redvoznje.html

Voze FTP tako nesto i jos jedan .

Sto se tice busa moze dobar da te potrefi moze los .

Ja kad sam bio bio je dobar bus. Iz pravca grcke ocekuj cimanja po granici , oni podmicuju granicare Makedonije i tako . Jer je bus  bio pun svercera  {Maslinovo ulje ...} naruzaj se strpljenjem, vozaci puse u busu . Bus staje u ulici 26 oktobra

Ako treba odgovor na dodatno pitanje postavi pitanje na private

• 3 months later...

Da li neko moze da mi pomogne i da proverenu informaciju sto se tice odlaska u Grcku tj. Solun vozom preko Skoplja(sa presedanjem u skoplju). Da li je tako jeftinije od autobusa. Posto hocu da idem sa devojkom na Lefkadu i nikako ne mogu da nadjem do tamo prevoz van sezonske ture. Znacilo bi mi da se brzo odgovori posto bih hteo da putujem za 2 dana :D. I gde mogu da vidim kada koji voz stize i polazi. Hvala vam unapred.

• 1 month later...

Jel neko isao gea tursom, kombijem za solun? Pise na sajtu  da je 90evra po osobi tamo i nazad.

• 5 months later...

Da li neko zna kako se krecu cene busa za Solun? Da li neko planira pocetkom avgusta da ide autom iz BG i deli troskove?

• 8 months later...

Ako ima neko da ide kolima u solun , isla bi ako ima mesta , platicu koliko treba ... Ako neko uskoro ide neka javi

• 1 month later...