Jump to content

Featured Replies

Sirijska viza moze da se dobije na granici besplatno. Samo tu opciju treba izbeci, zato sto je na Bab el Hawa prelazu (prema Alepu) haos. Bolje je ici na onaj prema Latakiji. Daju samo single entry. Svaki put ista procedura. Pomaze ako novi zahtev za vizu (plavi kartoncic) stavis na prethodnu koju su odobrili.

@ladybird

Evo...Uzivaj!

http://www.hostelworld.com/search?search_keywords=Istanbul%2C+Turkey&country=Turkey&city=Istanbul

@lady

Pogledaj na netu Chillout hostel, mi smo bili u njemu, dobar je a jeftin, a i u samom centru grada je.

како рече Оги - чилаут је добар избор, ево линка - www.chillouthostelcafe.com, [email protected]

можеш да пошаљеш мејл и букираш без икаквог депозита, нпр. кревет у 6-окреветном дорму је 11е....

адресирај на Yasemin и позови се на мене (:

на самом дну Истиклал кадесија, преко пута Данског конзулата.... Истиклал ти је корзо, као наша кнез Михаилова..... брат брату, милион људи....

уживај, и поздрави ми Стамбол на Босфору...

• 3 weeks later...

Na dnu isikal ulice,\  -suprotno od trga je dno, pre zadnjeg starbacka skrenes levo, lavanten hostel. Proveo sma par dana i ovo je bio ok. Mozesh ga ugrabiti i za 7 eura, cist sobe, nije velika guzva.

• 3 months later...

Merhaba svima,

Pošto su nam ukinuli vize za Tursku, da li maltretiraju oko putnog osiguranja na granici?

Traži se hitan odgovor  klanj::

• 3 years later...

da li sa hrvatskim pasosem treba E visa ili se mozekupiti na salteru prilikom sletanja u Tursku?

HITNOOO

Da li je neko isao ovh dana da mi kaze?

https://www.klubputnika.org/servis/vize/23-evropa/83-turska

Hrvatski državljani koji putuju u Tursku mogu do 10. travnja 2014. dobiti vizu na granici ili kao naljepnicu vize ili vizni štambilj ili prethodnim zahtjevom putem sustava E-viza. Nakon spomenutog datuma viza na granici u obliku naljepnice ili viznog štambilja izdavat će se samo u iznimnim slučajevima te će se u potpunosti koristiti sustav E-viza. Prijava za E-vizu može se napraviti putem internetske stranice www.evisa.gov.tr

P.S. Ispravio sam podatke na toj strani, jer su bili malo kontradiktorni (pisalo je i da može i da ne može da se dobije na granici). Molim da neko upućeniji proveri da li sam dobro razumeo.

Edited by Duya
P.s.