Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li neko planira Tajland u januaru ili februaru 2011.??Koje su najpovoljnije cene karata?jel postoji neka ekipica kojoj mozda mozemo da se prikljucimo ?Hvala unapred  :)

Ja sam se vratio pre dve nedelje. Ubedljivo najjevtinije karte su bile kod Aerosvita. Let Budimpesta-Kijev-Bankok. Moze i Beograd-Kijev-Bankok ali je bila nesto skuplja.

a jel imas predstavu koliko bi izaslo bg-kijev-bangkok povratna?ne ide mi bas od ruke snalazenje na sajtu aerosvita.  :( malo mi je konfuzno izbacuje mi informaciju o letu ali ne i cenu.ili je ja ne vidim....

unapred hvala!

Izaberi jezik engleski, zatim :book multi city. Odaberi letove Bgd-Kijev, Kijev-Bankok i tako i povratak. Kada ti izbaci letove proveri da li se vremena poklapaju. Naime sajt ne prepoznaje ako je neki polazak pre sletanja tako da ne izbaci opciju ch price nego moras ponovo da ukucavas datume . ..

Nesto je mnogo poskupelo, u januaru bez 1000 usd nema karte i to samo kijev bangkok.

• Author

Ja sam gledala Aerosvit,sve moguce varijante i nema ispod 750,800 e :( ako neko nadje nesto povoljnije neka javi...thanks

Ja sam bio prosli februar, ali ako mi propadne kombinacija za Indiju u januaru, mogao bih ponovo na Tajland, ali posto sam bio sa istocne strane, ovaj put me vise zanima zapadna strana...

• 2 weeks later...

iz Rima za Bangkok povratna u februaru =  539.20 €

www.blu-express.com

a do Rima lowcost-om

u januaru je malo skuplje, nekih 100 €

Takodje i iz Vienne Qatar Airwaysom, u januaru, povratna 539 eura sa svim taxama. A do becha Niki, AUA ili JAT...

i iz Istanbula za 512 € - Royal Jordanian, četvrtkom u februaru ... a 2,5 sata kraće traje let nego od Rima i Beča :hihi:

• Author

Ja sad gledala iz Vienne Qatar Airwaysom 517 e sto je super povoljno poslednji put kad sam gledala bilo je preko 600e,jel moguce da su spustili cenu ??

Pa ja planirao u decembru , januaru da palim Bankog Laos Kambodza Koh Pan Gan na jedno 3 ,4 nedelje , koliko je vas u prici ? PS. Najpovoljnije sto sam ja nasao je blu express iz Milana za 540 eur (gledao sam decembar) a do Milana iz Temisvara Wizz om za 30 eura ( obe povratne)  do Temisvara bi organizovao prevoz ( oko 3 h voznje od Bg-a ) vodite racuna o dozvoljenom prtljagu uracunatom u cenu Low costa jer se svaki dodatni kg papreno racuna .Pozz

• 4 weeks later...

Ja  sam planirala tajland oko 20. januara...i to Aeroflotom do Delhija (oko 450eur) i iz Delhija za Tajland do 200eur...sve povratna naravno. Nisam još mnogo čačkala to iz Delhija, možda može i jeftinije da se nađe. I ako ima zainteresovanih (nas je za sada dve), bilo bi fino da putujemo zajedno! :)

• 2 weeks later...

Ja sam zainteresovan da idem na Thailand od 20 Dec do negde oko ~ 20 Januara ....

Evo ja cu biti na Tajlandu verovatno posle 20 januara. Idem na put po Aziji prvo u Katmandu, zatim Jaipur Jodhpur Jaisalmer i Amritsar, zatim let za Tajland. Bangkok. neko ostrvo najradije koh phi phi, severni Tajland (Chiang mai Chiang Rai) angkor pnom pen. uz krace zadrzavanje u Singapuru i KL verovatno jos u Sri Lanku . Ako prezivim :?.... Nemora neko ici samnom ceo put moze i samo deo recimo samo Tajland jedno  2 nedelje bi bio tamo Idem sa Air Asiom i Air Arabiom.

Ako je neko zainteresovan neka se javi !!!! Javljajte se ljudi pa da se kombinujemo ... imate moj mail  ;D

Posto sam nov ovde a slucajno sam sve ovo nasao trazeci sta sve da obidjem na Tajlandu i okolini, hteo bih da kazem svima koji su zainteresovani za put po Tajlandu, Kambodzi, Vijetnamu, Indoneziji i Maleziji da se jave jer ja krecem 2 decembra iz Londonda do Kuala Lumpura i vracam se 27 januara!

Ujedno bih voleo, ako neko ima jos neke informacije (sta moram da vidim, gde moram da budem i kada, na sta da obratim paznju...) sem ovih sto sam procitao ovde, da mi ih napise kako bih sto bilje organizovao svoj put!

Za sada imam samo kartu u rukama sa svim vizama i zelju da se sto bolje provedem tamo...

• 2 weeks later...

vidim da je BAHT jako skočio u odnosu na prošlu fodinu.

ja sam prosle godine dobijao oko 47 bahta za Euro,a sad je 39 bht,,

jel ima tko iskustva.netko ko je bio tamo ovih dana?

ako je tako znaci znaci da je za nas sad i do 20% sve skuplje?

naravno tamo su iste cijene,al mi moramo vise eura,dolara,dinara svejedno,promijenit za to...

• 4 weeks later...

Ja se prijavljujem za ovo putovanje kraj Januara ili pocetak Februara 2011.Ko od vas jos trazi saputnika?Nisam vezan sa datumima tako da dajte neki komentar.Avio karte moze is Istambula a ima i iz Soluna,ili ako vi imate neki predlog.

Pozdrav i pisite - Antonio

Ja bih isla na Tajland u Februaru 2011,ili neka kombinacija Tajland,Kambodza, singapur...idemo sami ili sa agencijom...

Da li neko hoce?

Pozz

Ja idem na tajland od 21.januara do 14.februara air quatarom rim-doha-bangkok. mislio sam da odem do bangkoka, ko phangana, jos uvek nemam tacnu ideju gde bih tacno isao i koliko gde ostajao. Ukoliko neko zeli da se pridruzi jos bolje, raspolozen sam za sve predloge!

Mogu tek posle 31 januara(brat mi ima svadbu),i "Nata80" bi isla nesto smo pricali,pa ako nisi kupio kartu da se iskombinujemo ako mozes da odlozis malo za 10tak dana da se ide u prve dane Februara 1,2,3?