Jump to content

Featured Replies

Caos! Drugarica i ja idemo 29. januara na Tajland i ostajemo 15 dana. Plan je da obidjemo Bangkok, pa zatim na sever - Chiang Mai, zatim se spustamo na Puket i za kraj mini odmor na nekom ostrvu (nismo jos odlucili kojem). Ukoliko neko zeli da nam se pridruzi - dobrodosao je :) the more the merrior :)

inace kartu smo uzeli preko Egypt Air-a, Budimpesta - Kairo - Bangkok, povratna, za EUR 540 (cini mi se trenutno najpovoljnije na trzistu)

Dobar izbor. Bilo bi jos bolje da ostanes koji dan i u Egiptu. Karta bi bila skuplja oko 10-15Eura.

Ako moze sugestija za ostrva u Tajlandu, moj favorit je Ko Phangan.

Ja idem na tajland od 21.januara do 14.februara air quatarom rim-doha-bangkok. mislio sam da odem do bangkoka, ko phangana, jos uvek nemam tacnu ideju gde bih tacno isao i koliko gde ostajao. Ukoliko neko zeli da se pridruzi jos bolje, raspolozen sam za sve predloge!

Jel ti treba viza za Dohu?

• Author

Caos ja postavih temu i onda nestadoh :) salim se,planovi za Tajland i dalje postoje ovih dana bi kupila kartu koje su sad najpovoljnije varijante??sto se tice odlaska nista nije fixno,volela bi da bude u januaru i neke 3,4, nedelje da ostanem ..da cujem predloge ?? :)

Ja jos uvek trazim nekog da mu se pridruzim,jesi kupila kartu?Jesi sama ili ima vas dvoje,troje?Ja mogu posle 30 januara bilo koji termin! pozzz

19 januara slecem u bankok

dalje ko zna

ko je u tom periodu tamo nek se javi

za dve nedelje krecem sa ludim drugom za bangkok ili ti 6 janura  !!!  :D;D:):party::shockkk::spot::dance: :dance: :dance:clap.gif' alt=':clap:'> :banana::ang: :ll:koh phan gan samui i phuket su nam marsute             

hteo sam da vidim jel ima nekih ludaka to jest ludakinja  :gossip:::crazy::dance::spot::shockkk:::arabia:  ovde koji ce biti u istom periodu tamo 

:bag:lol::nonogent123clap::artist:tegzvizhd:fool::blob::shh::cry22::party::eat:

ako ima saljite mi zahtev na fb...

napisite tajland u msgu da bi vas prihvatio...

[email protected]

::crazy: ovaj je najaci ;D:party::potty::shockkk::pij:pijjj:kamp::yok:shtrumpf:fool:serenade::artist::banana::ang::maddd: