Jump to content

Featured Replies

Posted

Drugari,

Od 1.10. leti iz Sof. za Ist.!!!! Karte vec od 33e, u 1 pravcu!

Konacno, lakse do Stambola, odakle se pruza gomila mogucnosti za zujanje po magicnom Istoku  clap.gif' alt=':clap:'>

Uh kako bi bilo lepo da krenu iz Beograda... Svojevremeno se pričalo da je trebalo da krenu, ali tad još uvek nije bio potpisan ugovor Open Skies... tako da je Velja to odbio :)

Posto je gomila Jatovih pilota presla u pomenutu kompaniju, mozda i Beograd osvane jednoga dana :)

Eh sad ne verujem da piloti kreiraju rute već oni koji rade feasibility studije ;) No, u svakom slučaju, samo nek se putuje ;)

• 4 weeks later...
  • 4 months later...

Pegasus ima promocije za letove od Istanbula ka Tbilisiju i Bejrutu. Cena karta je 50 evra, ako se naravno kupi ranije. Sniženje ne važi za povratak.

• 6 months later...

Direkt iz Skoplja za Izmir? Beograd i Sarajevo bi mogli biti sledece destinacije sa kojih ce leteti. Pre par dana medju destinacijama na sajtu su bili i Jasi, Kostanca, Varna i Burgas ali jedino je Varna ostala u sistemu. Zna li neko nesto o tome??

Ne računaj na pegasus u Srbiji (barem u BG) skoro. Imaju JAT i THY neki deal o broju letova itd (čak ni turkišu nije dozvoljeno povećanje frekvencija) pošto se naš open sky agreement odnosi samo na EU zemlje. Sa turskom ga nemamo.

• 4 weeks later...

Hmm jel neko razmšljao u ovom smeru. Aerodrom Kraljevo košta 20 miliona, Turska daje 10mil. Mislite da će naši moći sada da im ne daju da lete?

haha nije prugac, vec praguc, al ajde :))...

Mi imamo veliki problem sa Turskom što nije potpisan sporazum o slobodnom nebu, i naši turcima ne daju da lete sa beogradskog aerodroma, turkišu je povećanje ruta cancelovano, kao i svojevremeno, pre jedno 5 godina je išla priča da će pgs leteti za BEG, pa nenadano je to otkazano, jer ne postoji dogovor. Pa setimo se samo da turkišu do skoro nije uopšte bilo dozvoljeno da leti za Srbiju.

Ako turska ambasada daje pola love za rekonstrukciju aerodroma, sigurno će imati neki benefit za njihove kompanije, a i drugaricin otac, koji je arhitekta u kontroli leta, kaže da će najverovatnije prva linija biti za Istanbul.

Turci novac i daju kako bi ljudi iz Raške odnosno Sandžaka (kako god već ko gleda na tu problematiku) mogli lakše da putuju za Tursku. Praguc je tu potpuno u pravu.

Pa samo razmišljam logično. Ajd ovako gledajmo Pegasus leti Sofija, Skoplje (i za Izmir) i sad Priština, a Beograd im nije na pamet pao.. Ma važi... Ima tu nešto više :)

Jeste li probali da im pošaljete neki dopis, ili ovim našim mrcinama iz Direktorata? Nešto tipa: "Da li imate planove u vezi Srbije i kakve?". Ćale moje devojke radi u Pegazusu, ali oni ne znaju ništa o tome.

Pa vidiš mogao bih da pošaljem neki mail. Al ja iskreno mislim da je kočnica taj sporazum, tj nemanje istog sa Turskom.

• 3 months later...

Pegasus od januara leti i za Almati. Cena karte u jednom smeru je nesto malo vise od 100E sto i nije toliko lose.

• 4 months later...

Pegaz počinje da leti od 18. jula iz Istanbula za Tel Aviv. Povratna karta u periodu promocije košta oko 110 evra.

• 2 months later...

Koliko vidim na njihovom sajtu, Pegasus više ne leti za Sofiju.   :(

Od bližih aerodroma, ostaju nam Priština i Skoplje.

• 2 weeks later...

Drugari imam tu cast da vas prvi obavestim da Pegasus pocinje da leti sa Nikole Tesle do Sabihe Gokcen aerodroma u Istanbulu od 2. oktobra i to 4 puta nedeljno.  Letovi su planirani utorkom, cetvrtkom, petkom i nedeljom u 11:10 casova ::arabia:   :dance:

Ahahahahhahh nema veze, ja rekoh da stavim na znacaju, pa da otvorim novu temu ;)) Posto je ovo veoma znacajno ako dodje, pruza mnogobrojne konekcije ;)