Jump to content

Featured Replies

Opet promocija za letove do kraja maja...

Npr. Iz Beograda do Bejruta i nazad mozete doci za 150 evra.

Ja sam nasao za 220 za prvomajski praznik. Nema ispod toga, takodje vidim pise 30% na bg ist ali ja nisam nasao ispod 110 posle logovanja u pegasus plus.

Ja sam nasao za 220 za prvomajski praznik. Nema ispod toga, takodje vidim pise 30% na bg ist ali ja nisam nasao ispod 110 posle logovanja u pegasus plus.

Na cenu koju dobijes na prvi mah se obracunava 30% popusta. Prvo napravi Plus membership nalog i onda kad dodjes do sekcije za placanje izaberi pod special offer naziv trenutne akcije. Ne tvrdim 101% ali tako je bilo kad je bila prosla akcija pre mesec dana ;)

• 2 weeks later...

Писали сте пуно о овоме, ал ајде да још једном проверим...Купио сам карте за Грузију за следећу зиму...Видим да у цени стоји и ставка чек

ин фи...Да ли чекирам карте он лајн или је то аутоматски приликом куповине (како сте писали, то је аутоматски приликом куповине, али

како онда седиште добијеш) и да ли то важи у свим сегментима путовања (карте купљене Бг-Цариград-БГ и Цариград-Тбилиси-Цариград)?

Хвала!

Slabo se razumem u ta plaćanja preko neta, tako da ne znam da li mogu da ti pomognem sa odgovorom. Uglavnom kada sam kupovao kartu za let Pegasusom, nakon celokupne procedure izašla je na ekranu karta i to sam otštampao. Na aerodromu kod čekiranja dao sam im taj papir i pasoš, a oni meni kartu i to je sve. Opcija biranja sedišta se dodatno plaća. Kažeš da putuješ zimi, možda to može da bude problem, ako želiš da ideš na Kavkaz (Kazbegi,Svaneti). Ja sam se u aprilu jedva dovukao do Kazbegija.

elefteros, postacu PR Pegasusa :)

Kakve su cene?

Ako bolje pogledas mozes da vidis da je fantasticna stvar sto su poceli da lete iz Beograda.

Samo u poslednja 2 meseca su imali 3 akcije, verujem da to ima tokom citave godine izuzev letnje sezone sto je sjajna vest.

Ja sam kartu do Teherana platio 180 EUR, mislim da je do Bejruta i Tel Aviva isto toliko sto je super (ovo su bile cene tokom akcija). Regularne su vece za oko 30% ali i dalje je dosta jeftinije nego pre. Ovde sam uglavnom mislio na ove destinacije atraktivne vecini jer mi se cini da su karte za Gruziju, Kazahstan i sl. skuplje...

Dozvoljavaju besplatno rucni + 30kg za kofer sto je super. Hrana u avionu ne ulazi u cenu i to se doplacuje npr, takodje ukoliko zelis da biras mesto itd.

Detaljnije o Pegasusu neka napise neko ko je leteo sa njima, ja cu to uraditi tek u maju i iskreno se nadam da me nece izneveriti :)

Dozvoljavaju besplatno rucni + 30kg za kofer sto je super.  clap.gif' alt=':clap:'>

Ovo nema ni kod jedne LC komp.

Svuda se doplacuje po pravcu/po letu ...a o Wizz bezobrazluku gde deru i za rucni prtljag,pa duzina leta etc...

Definitivno Pegasus je moj favorit ,letecu sa njima,super su  ;)

Hvala do neba sto lete iz BG  klanj::

Ja ne znam da li se nesto menjalo u medjuvremenu ali sam proslog meseca leteo Pegasusom do Surcina i maximum je bio 20kg.

Imao 23kg i smarali da izvadim ta 3kg viska ili da ih doplatim...

Izvadio 1kg i to je nekako proslo...

Ja ne znam da li se nesto menjalo u medjuvremenu ali sam proslog meseca leteo Pegasusom do Surcina i maximum je bio 20kg.

Meni na karti pise 30 kg, ne znam sad o cemu se radi...

Na unitrašnjim letovima će vam uračunati i 4.5 evra za osiguranje.

Ta cifra se inače NE vidi kada radite kartu ... Sajt vam taj dodatak prikaže tek kod potvrde kupovine..

Toliko, da se ne iznenadite...

Mejlom vam stigne i to lokalno osiguranje (pdf)...

Ako ti na karti pise 30kg onda nemas sta da brines.

Moguce da daju vise ako je konekcija preko Istanbula... :angel:

Evo pogledah moju e-ticket od tad i pise ovako:

F - Baggage allowance is 15kg for flights within Turkey and 20kg for international flights.

Ako ti na karti pise 30kg onda nemas sta da brines.

Moguce da daju vise ako je konekcija preko Istanbula... :angel:

Evo proverio sam opet. Beograd - Teheran preko Istanbula / dozvoljeno je 30 kg prtljaga.

• 2 weeks later...

Je li neko koristio Banka Intesa Internet karticu za kupovinu Pegasusevih karata, moze li njom da se placa?

Je li neko koristio Banka Intesa Internet karticu za kupovinu Pegasusevih karata, moze li njom da se placa?

Mozes bez ikakvih ogranicenja.

Takodje, u toku je nova akcija Pegasusa. Traje danas i sutra :)

43243369.png