Jump to content

Featured Replies

Posted

www.helpx.net  - vrlo dobar sajt, jedina mana je sto se izgleda mora platiti clanarina...

da li neko zna neki slican sajt for free...?

• 2 weeks later...

To sto si ti nasao potice odavde www.wwoof.org za neke zemlje je free, a za neke se placa. Inace ima dosta sajtova koji pokusavaju da ti uzmu jos malo parica. Ovo je jedini oficijalni i linkovi sa njega su ok.

Da li je neko pokusavao nesto preko ovih sajtova (wwoof)? Kako se placaju clanarine? Posto vidim da primaju samo preko Pay Pal-a i kartice.

Da li je neko pokusavao nesto preko ovih sajtova (wwoof)? Kako se placaju clanarine? Posto vidim da primaju samo preko Pay Pal-a i kartice.

Pa sam si odgovorio na ovo drugo pitanje - znaci placa se clanarina Paypallom ili direktno karticom (nisam zagledao detaljno - kad sam video da treba 20$ da se plati , samo sam se vratio korak nazad).

I meno je ovo bas zainteresovalo, samo sumnjam da je neka prevara u pitanju?!? Bilo bih dobro ako je neko ovo koristio pa da na potvrdi da je OK.

Ne znam da li je moguce da vise ljudi koristi jedan account na ovom sajtu - mogli bih se skupiti nas vise pa da platimo i da koristimo jednu lozinku???

• Author

ja sam postavio link a nasao sam ga na CS-u, mnogi ljudi da ga koriste...... 

ozbiljno sam razmisljao da uplatim premium membership ali sam uspeo da se ulogujem preko nekog username i pass-a sa ovog sajta koji je postavio Nikolar91...

upao sam na neki glup profil, nedovrsen, nekoristen..... prepravio sam sve sa profila tako da je sada moj:D

tako da sam vec kontaktirao sa nekim ljudima, sajt funkcionise, nije prevara....

ozbiljno sam razmisljao da uplatim premium membership ali sam uspeo da se ulogujem preko nekog username i pass-a sa ovog sajta koji je postavio Nikolar91...

upao sam na neki glup profil, nedovrsen, nekoristen..... prepravio sam sve sa profila tako da je sada moj:D

tako da sam vec kontaktirao sa nekim ljudima, sajt funkcionise, nije prevara....

Jesi li uspeo nesto da zavrsis? Mozes li da mi proveris da li ima ponuda za Aziju  :D Bio bih ti zahvalan.

• Author

definisi "zavrsis"?!

kontaktirao sam sa ljudima, sajt funkcionise, to je sve sto ti mogu reci....  sto se tice azije, i nije bas neki izbor....uglavnom ima par ponuda po svakoj zemlji sa izuzetkom tajlanda i japana gde ima 20ak ponuda..... one na tajlandu deluju posebno zanimljive....

elem, ja mislim da se ti mozes registrovati tj napraviti profil na sajtu besplatno i onda mozes da gledas ponude....  jedino ne mozes da kontaktiras sa hostovima posto nisi premium membership

definisi "zavrsis"?!

kontaktirao sam sa ljudima, sajt funkcionise, to je sve sto ti mogu reci....  sto se tice azije, i nije bas neki izbor....uglavnom ima par ponuda po svakoj zemlji sa izuzetkom tajlanda i japana gde ima 20ak ponuda..... one na tajlandu deluju posebno zanimljive....

elem, ja mislim da se ti mozes registrovati tj napraviti profil na sajtu besplatno i onda mozes da gledas ponude....   jedino ne mozes da kontaktiras sa hostovima posto nisi premium membership

Ok. Hvala ti. Pod "zavrsis" sam mislio da li su ti odgovorili oni koje si kontaktirao. Registrovacu se kasnije na wwoof China pa cu prvo proveriti kakve ponude ima pa tek onda razmisljati o eventualnom clanstvu.

Nadam se da password i username nisi menjao, ili si nove podatke nabacio na http://www.bugmenot.com/ . Ako si samo uzeo nalog trebalo bi da se osecas jako glupo i nemoralno jer ne kontas pojam deljenja.  nono:ll:

Nadam se da password i username nisi menjao, ili si nove podatke nabacio na http://www.bugmenot.com/ . Ako si samo uzeo nalog trebalo bi da se osecas jako glupo i nemoralno jer ne kontas pojam deljenja.  nono:ll:

Probao sam juce sa tim nalogom da se ulogujem i nisam uspeo. Tako da....

• Author

kao sto rekoh, prepravio sam profil, a kako sam uspeo da upadnem na njega - e to ni sam ne znam... posto na sajtu bugmenot izbacuje  username i pass  a na helpx-u trazi  e-mail i pass...

tako da todorovicmare, potrudi se malo vise, i ja sam se petljao neko vreme dok nisam upao... imas vise kombinacija posto bugmenot izbacuje nekih 5 usera i passova...probaj razne kombinacije,  da na username dodas yahoo.com ili hotmail.com a pass upises isti...

i naravno, nemoj prepravljati tudj profil, da bi ostao moralan... :)

elem, ne vidim poentu ako ne prepravis jer onda ne mozes da ga koristis...niko ti nece odgovoriti ili ce ti reci da dovrsis profil...

Mire, probao sam sve moguce dodatke da dodam za e-mail adresu i nije uspelo. Moracu jos da googlam. I u pravu si, cemu svrha postavljanja log in podataka za ovakav sajt jer se tebi uopste ne isplati da profil ostane prazan ili da jos nekoliko ljudi ulaze na isti.

Wwoof funkcionise. Nemac koji je bio kod mog druga preko CS-a je proveo na taj nacin 2-3 nedelje u Sloveniji na selu. To je bio deo njegovog proputovanja Austrijom i Balkanom. Koliko se secam bio je i na nekom volonterskom kampu u Srbiji, u Vojvodini nakon Slovenije.

• Author

oke, pokusacu ja da ti pomognem tj da upadnem na neki profil a ako ne upali onda cu ti dati moj pa cunjaj kroz njega .... ne znam kako drugacije

Hvala bee beep za potvrtu da wwoof funkcionise. Hvala i tebi mire  na ponudi, ali ne moras da se opterecujes. Probacu preko wwoofa China da zavrsim nesto. Koliko sam video tamo ima vise provajdera koji nude posao. Jedino sto je clanarina skupa, $ 40.

kao sto rekoh, prepravio sam profil, a kako sam uspeo da upadnem na njega - e to ni sam ne znam... posto na sajtu bugmenot izbacuje  username i pass  a na helpx-u trazi  e-mail i pass...

tako da todorovicmare, potrudi se malo vise, i ja sam se petljao neko vreme dok nisam upao... imas vise kombinacija posto bugmenot izbacuje nekih 5 usera i passova...probaj razne kombinacije,  da na username dodas yahoo.com ili hotmail.com a pass upises isti...

i naravno, nemoj prepravljati tudj profil, da bi ostao moralan... :)

elem, ne vidim poentu ako ne prepravis jer onda ne mozes da ga koristis...niko ti nece odgovoriti ili ce ti reci da dovrsis profil...

Poenta je da mozes da udjes na neki sajt i iskoristis funkcije koje ne mozes ako nisi ulogovan. Recimo neki sajtovi ne dozvoljavaju pretragu, neki ne dozvoljavaju odredjeni sadrzaj...

Mozda taj covek koji je okacio taj pass na bugmenot i dalje koristi taj nalog. Znaci mozda si zajebao nekog ko ti je ucinio uslugu. A i uskratio si gomilu ljudi koji su zeleli da iskoriste taj username i sifru. Ako ne kontas sta si uradio onda si los covek.

• Author

druze, mani se...

nisi trebao da postavljas link ako je tako kako ti kazes... u najmanju ruku, mogao si da napises napomenu kako se koristi...  tako da je tvoj propust koliko i moj... ukoliko sam ga uopste napravio...

dobrodosao na internet, ovde ne vaze moralni zakoni...  pricas kako nije ok upasti nekom na profil i prepraviti ga, pa onda nije ok ni upasti na sajt koji se naplacuje- onda si los covek...

Mislio sam da, posto si na ovom sajtu, znas neka nepisana pravila dobre strane interneta.

Ne nisi los covek ako zajebes ljude iz uprave sajta, jer zele da zarade na tebi. To je cak i dobro delo po meni, sve dok ne ugrozavas druge korisnike. Da si nekako zajebao ovaj sajta to bi bilo lose jer je ovaj sajt besplatan, na dobrovoljnoj bazi, a opet jako dobro uredjen. Isto je dobro delo kad skines holivudski film sa torenta, ili neki program.

Ne znam da li me razumes, boris se protiv kapitalista a dobre ljude (koji zele da pomognu bez ikakve zelje da zarade na tebi) treba podrzati i njima pomoci.

Ovo je jedna jaaako siroka tema. Da sam znao sta ces uraditi sa bugmenot nikad ti ne bih prosledio link. Jeste i ja sam kriv. Ako ne delimo isto ili makar slicno misljenje onda ne vidim cemu produzivati raspravu.