Jump to content

Featured Replies

Ajd da vidimo sta si ti uradio,otkrio,na kojim si sajtovima bio i slicno,pa onda da odgovori neko ko je voljan; ne da ti prvi post bude ovakav...

• Author

Umesto što deliš packe, bolje da si i sam nešto napisao. Najpovoljniju ponudu sam inače našao na Aeroflotu - 512 evra za povratnu kartu.

Marko, dobrodosao na forum!

Bez ljutnje, nema potrebe za raspravom! Samo razumi da ovde ima dosta nas koji se trudimo da pomognemo, ali nismo bas ni servis za pruzanje usluga, a iz tvog prvog posta se ne vidi da li si se ti uopste potrudio da nesto pronadjes, a niko ne voli gotovane.

Kao prvo, mislim da je CCra delom u pravu, jer nam nisi dao dovoljno podataka. Ako zaista hoces pomoc, onda nam dostavi tacne detalje i pa ce ti neko vec dati savet.

Evo, recimo, da ti navedem koji jako bitni detalji nedostaju u tvom pitanju:

- kad planiras da putujes, koji datumi su u opticaju

- da li hoces povratnu kartu, ili samo jedan pravac

- da li si voljan na vise presedanja, sve moguce kombinacije prevoza, samo da sto jeftinije prodjes, ili zelis da letis iskljucivo iz BGa

- koliko si spreman da platis kartu

...

...

...

Ok, sad si nam dao cifru koju treba da pobedimo, hajde dostavi jos ostale detalje!

• Author

Hvala Draganče, razumeo sam poentu. Putovao bih krajem septembra/početkom oktobra, leteo bih iz Beograda, sa jednim presedanjem, ili dva ako to opravdava cena. Gledao sam na Expedia-i i sličnim sajtovima, ali Aeroflotova ponuda je za sada van konkurencije.

Dakle, svota za pobeđivanje je 512 evra :)

Jeftinije od 512 ne bih nasao, a i ta cena moze samo da ide nagore. Imas samo mesec dana do polaska.

Zato ne cekaj puno, i kupuj kartu odmah, ako si 100% siguran da ides.

Transaero airlines, 17. oktobar, ako ti nije kasno, Frankfurt-Moskva-Peking, 360 evra. Ali, pauza u Moskvi traje celu noc, pa bas i nije najsjajnije. Pogledaj mozda nesto iz Istanbula, Qatar airways, Etihad...

To je bas dzabe :) za 360eura ja bih cekao i 2 dana na aerodromu :)) Taman imas vremena da se upoznas sa osobljem haha