Jump to content

Featured Replies

Posted

Koja avio kompanija ima letove is Semeya (Kazahstan) do Beograda (Srbija). Potrebna mi je karta u jednom pravcu u mesecu Decembru o.g. (druga polovina meseca Decembra) Pretpostavljam da iz Semeya mora ici u Moskvu, pa potom iz Moskve do Beograda. Interesuje me da li postoji let avionom na toj relaciji Semey - (Moskva) - Beograd? Koliko bi me kostala karta?, Da li kada dodjem u Moskvu, imam istog dana let za Beograd?

Moze li neko da mi pomogne, ne mogu da se snadjem na internetu.  :-[

Kako je najlakse i najsigurnije (kojim avio kompanijama) da stignem iz Semeya do Beograda?  :?

Koliko sam ja uspeo da pronadjem, jedino Air Astana (www.airastana.com) leti od Moskve do Semeya. Povratna karta je 600€. Plus povratna Beograd - Moskva oko 250€. To je ipak drugi kraj sveta. Mozda bi moglo i vozom da se stigne do tamo, ali to bi trajaloooo... Mozes sa njima i iz Beca do Astane pa onda hvatas neki lokalni let do Semeya.

• Author

Mene interesuje let od Semeya do Moskve u jednom pravcu (ne povratna).

• Author

Problem je sto na sajtu u pretrazi ne vidim da postoji let na toj relaciji. Kako da rezervisem ono sto ne postoji.

• Author

Хвала Чика Симо. :pivoooo:

Ово је најбоља варијанта, карта укупно износи мање од 490 евра.  :D А лет Аерофлотом од Барнаула виа Москва до Београда би ме коштао око 800 евра.  :x Мада је отприлике иста релација ваздушном линијом обе варијанте. Уштеда око 300 еврића  хе хе  clap.gif' alt=':clap:'>

• Author

Let nije direktan. Presedas u Astani pa tek onda za Moskvu.... Klikni na http://www.airastana.com/kaz/en/Route-Map.aspx  pa gore izaberi odakle dokle letis, pa ces videti kako rute izgledaju.

Zasto posle Astane avion ide u Almaty, pa tek onda u Moskvu? Ne razumem.

11.12

> > Seminpalatinsk airport 12:00 (departure)

> > Astana airport  14:00 (arrival)

> >

> > 11.12

> > Astana airport 15:40 (departure)

> > Almaty airport 17:20 (arrival)

> >

> > 12.12

> > Almaty airport 06:15 (departure)

> > Moscow airport  08:00 (arrival)

> >

> > 12.12

> > Moscow airport  11:15 (departure)

> > Belgrade airport  12:00 (arrival) :)

• Author

Znam. Nego ako idem preko Almatija, prespavao bih kod poznanika u tom gradu, a ne celu noc na aerodromu. Unapred bih voleo da znam putanju.  :gossip:

• 2 years later...